|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| felicitari fetelor..... |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 451
| Felicitari tuturor pentru minunatele lucrusoare pe care le-ati realizat! FELICITARI castigatoarelor! |
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| oachi draga mea FELICITARI !!!! ESTI DE 3 ORI CAMPEOANA,,,cu 3 lucrusoare superbe!!! Multumim de aprecieri si voturi fetelor Felicitari tuturor participantelor,ati fost la inaltime fetelor Eu personal sunt tare incantata ,cu ocazia temei astea am invatat un lucru nou,,lucratul pe deget cu 2 ate ,care in alte imprejurari nu m-as fi apucat de el ....si eu ca si Oachi,,binenteles ca am sa mai continui.Ficamea s-a suparat pe mine ,,,ca de ce nu am pus si jambierele ei la concurs ,,,zice,,,,,:vezi ca tanti oachi ea credea ca asta e numele real a pus plovarasul la copii ei,,si drept pedeapsa trebuie sa ai fac si ei ceva asemanator,,un plovaras ceva . oachi asteptam noua provocare !!! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Pai Gabyta fata are dreptate, daca tanti oachi a facut si tu trebe musai......
Pentru ca Oachi a avut cele mai multe voturi asteptam ca ea sa propuna tema noului concurs! |
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Felicitari ! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/20/2012 Mesaje: 64
| felicitari castigatoarelor dar si celelalte fete au lucrat frumos feicitari |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| NUJ DACA VA GANDITI LA CE MA GANDESC EU!!! astazi la noi, la Suceava a inceput sa ninga asa de fumos ... ca in povesti. si stand cu cel mic in brate la balcon, uitandu-ma pe geam urmaream fulgii de nea. si m-am gandit: ce tema frumoasa ar fi: FULG DE NEA Acum depinde de voi daca vreti sau nu... Astept si alte idei!!!
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Felicitari fetelor |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2011 Mesaje: 74
| Felicitari castigatoarelor |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Felicitari fetelor! |
|
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Oachi,Gabyta,Felicitari!!! |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Multumim fete dragi !!! |
|
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Felicitari castigatoarelor. .Le meritati din plin. Tanti Oachi,nu vrei sa vina primavara?(nu aruncati cu bulgari in mine ) |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| felixthecat wrote:Felicitari castigatoarelor. .Le meritati din plin. Tanti Oachi,nu vrei sa vina primavara?(nu aruncati cu bulgari in mine ) nu vreau primavara inca!!!!! sa ne mai bucuram macar inca o luna de iarna! eu iubesc iarna cu primavara r trb sa incepem in martie dupa acest comcurs! nu neaparat fulg de nea, dar tot ceva de iarna vreau sa fie! nu va suparati pe mine |
|
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Nu se supara nimeni pe tine ,tot ce alegi este bine venit. |
|
|