Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Gata, noroc cu frisca ta ca a venit si ideea .Insa o am nevoie de ajutorul vostru ca nu gasesc modele exemplu, si stiu ca chiar aici pe forum sunt multe dar la ce topic nu mai gasesc |
|
| Fetelor, apropo de premii...am mai zis si ma repet pe care pica nenorocul sa ma premieze pe mine , aici la capat de lume ,mi-ar face mare placere o felicitare virtuala sa scrie acolo ca-s cea mai tare din parcare si bengoasa tricotareasa decat sa va ruinati familia cu un colet trimis prin posta .Iuli, astept felicitarea |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/25/2010 Mesaje: 400
| cam tarziu ,ca nu am avut timp pana acum,dar mai bine mai tarziu decat niciodata,te felicit si eu ca ai castigat concursul o floare pt castigatoarejavascript:insertsmiley(' ','/images/emoticons/icon_flower.gif') |
|
| multumesc |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/5/2010 Mesaje: 120
| Felicitari mihaela |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2009 Mesaje: 820
| Am vorvit cu Mihaela pe PM si vreau sa ii multumesc pentru intelegere eu nu imi pot permite efortul financiar de a trimite un colet in Canada. De aceea am ramas datoare cu o felicitare care inca este in lucru, sper sa reusesc sa o fac. Datorita acestui fapt va rog sa ma sfatuiti: as dori totusi sa trimit un premiu dar aici in tara iar Mihaela nu stiu daca imi poate da o adresa aici sau si daca poate cine stie cand ar putea oare intra in posesia lui. Asa ca va cer parerea as vrea totusi sa trimit premiu uneia dintre participantele la concurs care sunt din tara. Intrebarea e care? Clasament: 1. T Mihaela 9 voturi 2. Valentina 4 voturi 3. Carmen 2000 3 voturi Urmeaza Ingerash, Carla, Ligia27, Tamarisc, Flori72, RuxandraS fiecare cu cate 1 vot. Urmatoarele la rand sunt Valentina si Carmen 2000 dar nu stiu daca sunt din tara sau nu iar Valentina vad ca nu intra foarte des pe forum, nu stiu daca va vedea mesajul. Ce sa fac? La cine sa trimit? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/18/2010 Mesaje: 99
| parerea mea este sa supunem la vot inca odata lucrusoarele fetelor de pe locurile 2 si 3
|
|
| Pai eu zic sa trimiti la cea de pe locul 2...cam asa functioneaza logica mea. |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| ar fi o varianta sa tii la tine premiul si sa-l dai in locul mihaelei luna viitoare |
|
| flori1972 wrote:ar fi o varianta sa tii la tine premiul si sa-l dai in locul mihaelei luna viitoare Si daca va castiga din nou cineva din strainatate? Mihaela ai dreptate, si eu m-am gandit la fel. Sa speram ca va intra Valentina pe forum zilele astea si-mi va putea trimite adresa. |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Iuli wrote: Si daca va castiga din nou cineva din strainatate? Mihaela ai dreptate, si eu m-am gandit la fel. Sa speram ca va intra Valentina pe forum zilele astea si-mi va putea trimite adresa.
eu mi-am dat cu pareria ,mihaela decide ,iar valentina merita din plin un premiu si pt tine e mai usor |
|
| Da,Flori, buna idee, ,ma scutesti si pe mine de trimis in strainataturi Numai ca e o problema poate nu i se potriveste ,daca e roz si ea n-are fete ,daca e albastru si n-are baieti .Iuli, hai ca am rezolvat problema ,ti-am zis ca intreb de adresa dar trebuia sa mai astepti nitel ca la mine e decalaj de 7 ore ,am gasit destinatar pentru premiu iti trimit pe pm |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Ma bucur ca ati rezolvat problema. Eu eram de parere sa trimita Iuli premiul castigatoarei din concursul ce e deschis de Mihaela, dar daca ati gasit rezolvare, e bine si asa. |
|
| Am facut si o felicitare pentru mihaela pe un site specializat dar nu ma descurc sa o descarc in calc si sa o postez aici asa ca am sa pun codul unde poate fi vizualizata: http://felicitari.apropo.ro/vizualizeaza-felicitare/8a83c1d392a017fac7042573bb62f878/2720a6350e9d0cf4d347727f52b05e8f |
|
| Multumesc Iuli, mai ti-am zis, daca trimiti fire nu te mai chinui cu felicitarea.Dar e frumoasa, multumesc |
|
|