Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/27/2011 Mesaje: 101
| atasez si eu : ROZALINDA attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| green_eyes_11 wrote:Am terminat si eu boleroul dantelat. Am plecat la mare cu lucrul dupa mine, mai aveam doar sa-l cos si am reusit, in sfarsit!
Poze: SUPERB !!! ºImi place tare mult cum a iesit simplu si de maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare efect ,felicitari INSA MODELUL M-A DAT GATA ,E O DOMNISOARA FRUMOASA FOC PRINTESA TA !!!!! Sa poarte sanatoasa boleroul |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| ROZALINDA wrote:atasez si eu : FRUMOASE MODELE ,,,SUNT PTR CONCURS ? SAU..... |
|

Inregistrat: 9/18/2010 Mesaje: 125
| Mami_de_gemeni wrote:Vrem sa o vedem Mihaela. Nu i-am mai facut poze, pt. ca e aproape identica cu cea pe care am postat-o in cadrul concursului. Nu prea-mi place mie sa fac duplicate , dar a insistat mamica fetitei sa fie ,,exact" la fel. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| Rozalinda toate sunt frumoase.Ai modelul de la bluza din ultima foto?(diagrama sau schema). |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| [quote=green_eyes_11]Am terminat si eu boleroul dantelat. Am plecat la mare cu lucrul dupa mine, mai aveam doar sa-l cos si am reusit, in sfarsit!
Foarte frumos boleroul felicitari iar printesa....fara cuvinte!! Rugaminte vreau si eu modelul daca se poate ca na vreau si eu sa il fac, multumesc frumos! |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| mihaela...e tare frumos si reusit bolero-ul, dar fetita ta e absolut superba.... |
|

Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Fetelor dragelor, va multumesc mult de tot pentru aprecieri! Mai ales pentru cele la adresa printesei mele!
Sandica, Motanel, schema boleroului e f simpla: se lucreaza pur si simplu un dreptunghi (cu nr de ochiuri multiplu de 4 + 2 och), pe laturile mari avand modelul de elastic si se unesc apoi capetele pe latimea elasticului. Gaurile ramase devin maneci. Iar modelul dantelat e si el foarte usor de memorat si merge repede: R1:1 och fata, *2 och impreuna (k2tog in engleza), jeteu, jeteu, 2 och impreuna luate invers (ssk in engleza)*, 1 och fata. R2: 1 och dos, * 1 och dos, primul jeteu pe dos, al 2lea jeteu pe dos luat prin spate, 1 och dos*, 1 och dos. Se repeta cele 2 randuri.
Modelul cu toate explicatiile l-am gasit aici : http://kellymaher.wordpress.com/2007/07/04/ribbed-lace-bolero/ Sper ca nu e nicio problema ca am pus link-ul. Sunt toate detaliile acolo, inculsiv cum trebuie luata masura pt ca e cam greu sa-l faci din ochi (eu l-am inceput intai pe un nr mai mic de ochiuri si a trebuit sa desfac si sa-l incep din nou - pe 94 och- ).
Va pup si va doresc spor la lucru! Eu deocamdata fac o mica pauza pana ajung din nou acasa si acolo sa vad ce mai incep...
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mihaela multumim de link. Vacanta placuta va dorim. |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Multumim ,vacanta placuta ! |
|

Inregistrat: 9/18/2010 Mesaje: 125
| Mihaela, tare dragalas boleroul facut de tine, insa cu asemenea mandrete de fata sa tot ai motive de tricotat... Sa-l poarte sanatoasa!
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| green eyes,e tare frumos boleroul si purtatoarea pe masura! |
|

| model din 13 ochiuri |
|

| ROZALINDA attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| green_eyes_11 wrote:Fetelor dragelor, va multumesc mult de tot pentru aprecieri! Mai ales pentru cele la adresa printesei mele! Sandica, Motanel, schema boleroului e f simpla: se lucreaza pur si simplu un dreptunghi (cu nr de ochiuri multiplu de 4 + 2 och), pe laturile mari avand modelul de elastic si se unesc apoi capetele pe latimea elasticului. Gaurile ramase devin maneci. Iar modelul dantelat e si el foarte usor de memorat si merge repede: R1:1 och fata, *2 och impreuna (k2tog in engleza), jeteu, jeteu, 2 och impreuna luate invers (ssk in engleza)*, 1 och fata. R2: 1 och dos, * 1 och dos, primul jeteu pe dos, al 2lea jeteu pe dos luat prin spate, 1 och dos*, 1 och dos. Se repeta cele 2 randuri. Modelul cu toate explicatiile l-am gasit aici : http://kellymaher.wordpress.com/2007/07/04/ribbed-lace-bolero/Sper ca nu e nicio problema ca am pus link-ul. Sunt toate detaliile acolo, inculsiv cum trebuie luata masura pt ca e cam greu sa-l faci din ochi (eu l-am inceput intai pe un nr mai mic de ochiuri si a trebuit sa desfac si sa-l incep din nou - pe 94 och- ). Va pup si va doresc spor la lucru! Eu deocamdata fac o mica pauza pana ajung din nou acasa si acolo sa vad ce mai incep...
multumesc frumos ...vacanta placuta, relaxanta si racoroasa!!! |
|
|