Clubul mamicilor incepatoare - 8
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreeaCD
Scris: Saturday, April 6, 2019 10:49 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2018
lore.t. wrote:
Fetelor noi suntem bolnavi de 3 saptamani...a fost mai bine dupa o saptamana in spital Deva, acasa dupa o zi iar a fost rau...ne-a dat tratament acasa aproape 2 saptamani am tot facut timp in care tot mergeam la control tot a 2a zi cu el, era ba mai bine, ba stagna pana miercuri noapte cand a fost rau, abia respira...am venit direct la Cluj la pneumologie pediatrica ca sa aflu dupa atata timp ca diagnosticul a fost gresit pus acolo si tratamentul inadecvat. Dupa mai multe investigatii ne a pus diagnostic de astm bronsic tratat incorect de la inceput ( am avut primul episod la 6 luni) si bronhopneumonie severa cu gram negativi ( inca nu stim sigur care e bacteria, numai luni ii face bronhoscopie) luatali cel mai probabil in spital ( asa mi-a zis doctorita). Mi se rupe sufletul si urlu in mine, sunt vinovata ca nu am venit de la inceput aici...nu mai suport cat a fost intepat, chinuit, e pe oxigen continuu de cand am venit...

Îmi pare rau, lore! Doamne ajuta sa se faca bine cel mic repede acum ca e diagnosticul corect ?i tratat corespunzator! grup
AlexandraRr
Scris: Saturday, April 6, 2019 10:52 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2017
Of, Lore :( insanatosire grabnica, cu tratament corect va fi bine sigur grup
GeorgianaB
Scris: Saturday, April 6, 2019 11:00 AM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Imi pare rau, Lore... Multa sanatate lui Stefan, iar tie putere sa treci cu bine peste si sa il ajuti sa isi revina. Macar acum stii in cine sa ai incredere si la ce spital sa mergi pentru controale. Eu m-as duce la idiotii aia sa le dau cu foaia de externare so diagnosticul peste ochi, stiu ca poate nu rezolva nimic dar macar un pic de constiinta sa aiba astfel incat sa fie mai atenti pe viitor.
MaryPoppins
Scris: Saturday, April 6, 2019 1:55 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Lore, sunt fara cuvinte. Imi pare nespus de rau. Multa putere sa ai si incredere ca se va face bine in curand, acum ca sunteti pe maini bune. Va pupam si va imbratisam Hands
Andreea06
Scris: Saturday, April 6, 2019 9:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Uf Lore, multa sanatate si voua putere sa treceti peste perioada asta de incercare. Nu te mai invinovati ca nu ai tu de unde sa stii, ca a fost diagnosticat gresit.. nu esti medic. Si daca cei de acolo nu au spus ceva de genul ‘trebuia sa treaca dupa x timp’ atunci de unde sa stii ca poate nu e ce zic ei..
Sunteti pe maini bune acum, sanatate si sa ramana doar o amintire urata.
maria2013
Scris: Sunday, April 7, 2019 3:10 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Lore, sanatate multa micului Stefan, iar voua putere sa depasiti perioada asta dificila! Trebuie sa fie bine! Cum zice si Andreea, sunteti pe mâini bune acum! Gânduri bune pentru voi!
lore.t.
Scris: Sunday, April 7, 2019 8:37 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Multumim! Sa se termine odata cosmarul asta! :(
Andreea06
Scris: Sunday, April 7, 2019 11:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
lore.t. wrote:
Multumim! Sa se termine odata cosmarul asta! :(

Daca ai nevoie de ceva, da-mi un mesaj, ca eu sunt in cj.

Cum a fost azi? E tot cu masca?
CrisM
Scris: Monday, April 8, 2019 2:57 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Loret sanatate multa lui Stefan si tie putere sa poti trece si prin asta! Te imbratisez! DistanceKiss
lore.t.
Scris: Monday, April 8, 2019 9:35 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Andreea06 wrote:

Daca ai nevoie de ceva, da-mi un mesaj, ca eu sunt in cj.

Cum a fost azi? E tot cu masca?

Multumesc mult Andreea Cheek Kiss , am noroc ca sora mea si fratele sotului meu stau in Cluj, nasii, prieteni...nu ne lipseste nimic.
Acum trebuie sa ii pun masca doar cate 15 minute pe ora, saturatia a inceput sa fie buna, azi am avut 98 si fara oxigen mai mult timp. I-a facut bronhoscopia azi, am inceput sa plang cand mi l-au luat din brate, nu am avut voie sa intru cu el...desi l-au sedat usor l-am auzit ca a plans...a durat 10 minute dar pentru mine au fost ore, ma plimbam ca leul in cusca...cand mi l-au adus era tot cu lacrimi, ca drogat, ora 14, m-au pus sa il tin nemancat si nebaut de la 6 dimineata...nu puteau sa il programeze si ei la prima ora ca totusi e un bebelus...trebuia la 12 dar asta e Romania! Ne-au trimis cu ambulanta lor si inapoi trebuia sa sun soferul si mi-a zis sa il sun peste 30 minute ca nu poate atunci...adica sa astrept cu copilul transpirat, nemancat, nedormit pe holuri...am luat taxi...inca o data Romania!! Daca imi ziceau de la inceput ca asa sta treaba vorbeam cu cineva sa ne duca si aduca dar au zis ca nu trebuie sa ne duc ei. Toata ziua e adormit...ma bucur ca mananca si respira mai bine. In 3 zile ne vin rezultatele de la antibiograma si de sange pentru alergii, cert e ca nu e nici un corp strain, asta s-ar fi vazut acum...
Diana1489
Scris: Tuesday, April 9, 2019 11:59 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2016
lore.t. wrote:

Multumesc mult Andreea Cheek Kiss , am noroc ca sora mea si fratele sotului meu stau in Cluj, nasii, prieteni...nu ne lipseste nimic.
Acum trebuie sa ii pun masca doar cate 15 minute pe ora, saturatia a inceput sa fie buna, azi am avut 98 si fara oxigen mai mult timp. I-a facut bronhoscopia azi, am inceput sa plang cand mi l-au luat din brate, nu am avut voie sa intru cu el...desi l-au sedat usor l-am auzit ca a plans...a durat 10 minute dar pentru mine au fost ore, ma plimbam ca leul in cusca...cand mi l-au adus era tot cu lacrimi, ca drogat, ora 14, m-au pus sa il tin nemancat si nebaut de la 6 dimineata...nu puteau sa il programeze si ei la prima ora ca totusi e un bebelus...trebuia la 12 dar asta e Romania! Ne-au trimis cu ambulanta lor si inapoi trebuia sa sun soferul si mi-a zis sa il sun peste 30 minute ca nu poate atunci...adica sa astrept cu copilul transpirat, nemancat, nedormit pe holuri...am luat taxi...inca o data Romania!! Daca imi ziceau de la inceput ca asa sta treaba vorbeam cu cineva sa ne duca si aduca dar au zis ca nu trebuie sa ne duc ei. Toata ziua e adormit...ma bucur ca mananca si respira mai bine. In 3 zile ne vin rezultatele de la antibiograma si de sange pentru alergii, cert e ca nu e nici un corp strain, asta s-ar fi vazut acum...

Offf doamne , prin cate trece?i!!! Este strigator la cer ! Nu pot sa cred ca se pot intampla atatea si ca oamenii din spitale pot fi atat de nepasatori!
Din cauza la sistemul medical imi e frica de România. Noi ne am intors in Germania sa nasc iar aici .
Multa sanatate ?i sa va ajute Dumnezeu sa scapa?i mai repede de co?marul asta ! Cray
Diana1489
Scris: Tuesday, April 9, 2019 12:01 PM
Nivel

Buna mamici ! Nu am mai scris de mult ... Am fost ocupata cu mutarea in Germania iara !
Evelin este o domni?oara independenta ?i foarte nazbatioasa Lol si eu o graviduta care se men?ine datorita ei Crazy .

https://ibb.co/ykV9ZdG
https://ibb.co/MhyfQN3
GeorgianaB
Scris: Tuesday, April 9, 2019 6:49 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Diana1489 wrote:
Buna mamici ! Nu am mai scris de mult ... Am fost ocupata cu mutarea in Germania iara !
Evelin este o domni?oara independenta ?i foarte nazbatioasa Lol si eu o graviduta care se men?ine datorita ei Crazy .

https://ibb.co/ykV9ZdG
https://ibb.co/MhyfQN3

Diana, este adorabila fetita ta iar tu arati minunat. Sa ai sarcina usoara in continuare, iar cavalerul sa se dezvolte armonios.
Cand ai putin timp poate ne impartasesti cum este viata cu burtica si un toddler pe langa, ma bate si pe mine gandul sa mai fac unul.
Diana1489
Scris: Wednesday, April 10, 2019 1:51 PM
Nivel

GeorgianaB wrote:

Diana, este adorabila fetita ta iar tu arati minunat. Sa ai sarcina usoara in continuare, iar cavalerul sa se dezvolte armonios.
Cand ai putin timp poate ne impartasesti cum este viata cu burtica si un toddler pe langa, ma bate si pe mine gandul sa mai fac unul.

Multumim de complimente !
Pfff.. viata cu burtica si un toddler este grea intr-adevar, noi locuim in Germania si nu avem ajutor deloc iar sotul vine decât în week end acasa . Daaaar este si frumos si abia astept sa vina si bebe sa o vad pe Evelin cum reac?ioneaza. Este greu in sensul ca tre sa iesim afara , sa alerg dupa ea si prin casa cand e maraita sta numai pe mine , pe burta.
Regret maxim ca am intarcat o, ea înca o mai iubeste pe titi, adoarme numai cu mâna la ea si numai asa se lini?te?te . coeur

Daca ai putin ajutor nu iti fie frica , ca dupa cresc amândoi si scapi !!
Nicole2018
Scris: Wednesday, April 10, 2019 4:11 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
Lore.t, te imbratisez si imi pare tare rau ca treceti prin asta.
Multa sanatate micutului, sa se faca bine cat mai repede!
Esti o mamica puternica! grup

Diana, este o scumpa fetita ta iar tu arati foarte bine, ce frumos e ca mai ai un pui mic in burtica. hearts
Sa fiti sanatoase si cum a zis si Georgiana, te asteptam sa ne mai povestesti din cand in cand cum e cu doi prichindei.

Si noi ne mai dorim un pui si am vrea sa sa fie apropiati ca varsta...acum insa eu nu mai sunt asa convinsa, nu ma lasa inima sa risc sa o las pe fetita fara laptic, eu as alapta-o cu tot dragul si daca as fi insarcinata, insa stiu ca scade mult lactatia in sarcina, uneori dispare chiar. Asa simt acum...sunt curioasa cum o sa simt mai incolo...

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.