Clubul mamicilor incepatoare - 7
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanatm
Scris: Friday, February 1, 2019 7:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2017
Mirunah wrote:
Cadou de 7 luniteee. A spart primul dintisorLove avem si noi dinte acumLol

Iuuui felicitari pt dintisor! Ce repede trece timpul. La multe lunite!
Ilinca003
Scris: Friday, February 1, 2019 8:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/5/2018
Miruna,nu se poate da cerere de prietenie pe fb..probabil ai asa setat.
Mirunah
Scris: Friday, February 1, 2019 8:54 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Ilinca003 wrote:
Miruna,nu se poate da cerere de prietenie pe fb..probabil ai asa setat.

Lasati mesaj sau follow ca va dau eu
GeorgianaB
Scris: Friday, February 1, 2019 10:03 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Adio masa de infasat Cray
A fost una dintre cele mai bune investitii dar domnul problema se tot intoarce pe o parte apoi pe burta, era sa fac atac de panica atunci cand l-am vazut cu jumatate de corp in aer in conditiile in care ma aplecasem dupa un pampers...
Nicole2018
Scris: Friday, February 1, 2019 10:50 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
GeorgianaB wrote:
A fost una dintre cele mai bune investitii dar domnul problema se tot intoarce pe o parte apoi pe burta, era sa fac atac de panica atunci cand l-am vazut cu jumatate de corp in aer in conditiile in care ma aplecasem dupa un pampers...

Uhhh, daaa vine si momentul asta...bine ca ai fost pe faza.
Poti sa o folosesti in continuare daca te obisnuiesti sa fii in permanenta cu o mana pe el cat timp il tii pe masa de infasat desi apar asa situatii cand o secunda il scapi din privire si e suficient sa faca o scamatorie ras
Mirunah
Scris: Friday, February 1, 2019 10:54 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
GeorgianaB wrote:

Oricum nu cred ca mai incapea multLol
fluturash26
Scris: Friday, February 1, 2019 11:50 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
GeorgianaB wrote:

Noua inca ne mai foloseste dae stau doar langa ea. Am pampers si tot ce trebuie langa si nu o scap din ochi. La fel se roteste si ea. Clar si mie o sa imi fie dor de masa, ea e asa bucuroasa cand o pun pe masa si o mai las descoperita.Crazy
delia.c.yaya
Scris: Friday, February 1, 2019 11:58 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mai fetelor, sa vina cineva sa o culce si pe fiemea... E 11 si ea inca nu doarme.. Ea care la 8-9 deja somn, inca face ture in pat, vine si vrea pup, cantaLol
AlexandraRr
Scris: Saturday, February 2, 2019 12:23 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Felicitari pentru dintisor! Sa fie sanatos si sa-i vina repede pofta de mancare ;))
Si eu devin melancolica de multe ori, pe zi ce trece parca intelege si face tot mai multe. A mea are o saptamana de cand rade sonor si cand o aud parca tot nu imi vine sa cred ;))
Georgiana, si eu am renuntat la ea, am gasit-o la fel, pe burta si pe margine cat mi-am intors privirea cateva secunde, ce moment de panica a fost :))
alina89
Scris: Saturday, February 2, 2019 9:42 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
GeorgianaB wrote:

Eu am scos salteluta de infasat cand s-a aruncat jos de pe ea si l-am prins de glezne. Din fericire se aruncase pe partea cu patutul si cadea pe moale.. darl-am prins de glezne si lasat usoooor jos in patut.. el era maxim de distrat alcool
lore.t.
Scris: Saturday, February 2, 2019 9:46 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Neata fetele!!! Se pare ca m-a parasit norocul, au venit uratii Hilar sunt curioasa cat de regulat va fi...deci imediat ce am alaptat la distante mai mari de timp ca nu mai vrea el decat la somnuri pe zi si noaptea de 3 ori ras
MaryPoppins
Scris: Saturday, February 2, 2019 10:02 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Vai, Lore! Sorry Lol la mine nici un semn, desi ti-am zis ca pe la 7/8 luni si Ana sugea ziua mai mult cu de-a sila. Ce sa zic, bafta sa nu te tina mult/cu flux abundent si sa fie cat de cat regulat. Faza e ca eu avand SOPC, nici nu-mi dau seama daca absenta menstruatiei e de la alaptat sau pt ca is dereglata eu :))
CrisM
Scris: Saturday, February 2, 2019 10:12 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/17/2017
lore.t. wrote:
Neata fetele!!! Se pare ca m-a parasit norocul, au venit uratii Hilar sunt curioasa cat de regulat va fi...deci imediat ce am alaptat la distante mai mari de timp ca nu mai vrea el decat la somnuri pe zi si noaptea de 3 ori ras

Si mie mi-a venit la 7 luni si putin! Nu pot sa zic ca plângeam dupa durerile de burta :))
Andreea06
Scris: Saturday, February 2, 2019 10:17 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Au venit rezultatele la analize si se pare ca piticul meu mofturos la mancare are anemie cauzata de lipsa fierului. Nu as fi zis asa ca nu se comporta anemic.. dar e un cerc vicios, anemia duce la lipsa poftei de mancare, lipsa poftei duce la carente etc .. ne-a dat supliment de fier si speeer sa revina repejor. Desi vigantol il accepta cu gura deschisa, pic de fier nu.. cica au gust rau asa. Sa vad cum o sa fac sa ia, ca tre de 3 ori pe zi timp de 3 luni..
Andreea06
Scris: Saturday, February 2, 2019 10:19 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
CrisM wrote:

Si mie mi-a venit la 7 luni si putin! Nu pot sa zic ca plângeam dupa durerile de burta :))

Si la mine la fel. Dar dupa primul cm a fost iar pauza 2 luni. Si apoi cat de cat regulat.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.