Clubul mamicilor incepatoare - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MaryPoppins
Scris: Sunday, September 16, 2018 3:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
delia.c.yaya wrote:

Deci degeaba spui daca nu ne si aratiras
Dar ce mai exact ai incercat sa faci?! Eu de cand ma stiu ma vopsesc singura...

Nu pot sa ma pozez, ca is pielea goala! Doar pe sfarcuri nu am vopsea hohot hohot hohot eu tot timpul la salon m-am facut, dar n-am mai apucat sa ma programez luna asta si coafeza mea e in concediu...mi-am luat eu vopsea profesionala si ustensile, dar vai ce a iesit hohot hohot hohot ma bag cu totul in vana acum, sper doar ca s-au acoperit radacinile albe hohot hohot hohot
delia.c.yaya
Scris: Sunday, September 16, 2018 3:19 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Cum dormea fiemea dimineataLol vad ca intradevar ceea ce face ziua exerseaza si noaptea prin somn...si incepe sa se sustina cat de cat mai binelove

https://imgur.com/a/XAoQOVE
delia.c.yaya
Scris: Sunday, September 16, 2018 3:20 PM

MaryPoppins wrote:

Nu pot sa ma pozez, ca is pielea goala! Doar pe sfarcuri nu am vopsea hohot hohot hohot eu tot timpul la salon m-am facut, dar n-am mai apucat sa ma programez luna asta si coafeza mea e in concediu...mi-am luat eu vopsea profesionala si ustensile, dar vai ce a iesit hohot hohot hohot ma bag cu totul in vana acum, sper doar ca s-au acoperit radacinile albe hohot hohot hohot

Speram sati fi iesit...eu am incercat o data sa ma fac balayage singura..deci lol...traiasca culoarea neagra! Ma salvat mereuhohot
MaryPoppins
Scris: Sunday, September 16, 2018 3:58 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:
Cum dormea fiemea dimineataLol vad ca intradevar ceea ce face ziua exerseaza si noaptea prin somn...si incepe sa se sustina cat de cat mai binelove

https://imgur.com/a/XAoQOVE

Ce dragalasa e hearts si Ana vrea tot mai mult in fund, ea se chinuie saraca dar nu-i iese inca Lol si vai, e disperata dupa mancare, ieri abia am mancat cu ea in brate, sa-mi ia carnea din farfurie, nu alta hohot intra in fibrilatii cand te vede ca mananci, intinde mainile sa-i dai si plescaie de numa numa hohot am o presimtire ca i se va potrivi foarte bine blw.

Miruna, in poza e sotul tau sau fratele tau? Ca seamana foarte bine cu tine si cu bebe ras
MaryPoppins
Scris: Sunday, September 16, 2018 3:59 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:

Speram sati fi iesit...eu am incercat o data sa ma fac balayage singura..deci lol...traiasca culoarea neagra! Ma salvat mereuhohot

M-am frecat pe mine sub dus, arat cat de cat decent acum hohot culoarea vedem dupa ce usuc parul hohot baia i-o las lui tati sa o curete cand vine de la plimbare Lol
Alle.p
Scris: Sunday, September 16, 2018 5:14 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Fetelor, scuze ca ma bag...v-am citit conversatia recenta cu iz paranormalLol Delia, poate ma poti ajuta...parca ziceai ca te pricepi la interpretat vise...
1. Aproape zilnic cand sunt la masa la munca, vine cate un fluturas alb si parca da sa intre prin sticla. Mereu m-am gandit ca Alex ii trimite ca sa-mi spuna "sunt bine , mami!". Ieri noapte l-am visat pe Alex ca vine la mine sub forma unui fluturas superb. Dar e tot ce imi amintesc din vis. Ar putea fi o confirmare ca am dreptate? Ca acei fluturasi chiar sunt un mesaj de la el?
2. Am adormit o ora astazi la amiaza si am visat serpi. Unul din ei era periculos, fugeam(eram mai multi) de el. Dar aveam unul mort intr-o punga in portbagaj. Si am oprit la un moment dat la un tomberom ca sa il aruncam(ne temeam si de ala). Mirosea oribil. Apoi m-am trezit. Am citit ca serpii in vis nu sunt semn bun. Ca ar putea insemna ca nu mi se va indeplini dorinta. Asa sa fie oare?uff
Sper ca nu va deranjaza mesajul meuCheek Kiss
delia.c.yaya
Scris: Sunday, September 16, 2018 5:30 PM

Alle.p wrote:
Fetelor, scuze ca ma bag...v-am citit conversatia recenta cu iz paranormalLol Delia, poate ma poti ajuta...parca ziceai ca te pricepi la interpretat vise...
1. Aproape zilnic cand sunt la masa la munca, vine cate un fluturas alb si parca da sa intre prin sticla. Mereu m-am gandit ca Alex ii trimite ca sa-mi spuna "sunt bine , mami!". Ieri noapte l-am visat pe Alex ca vine la mine sub forma unui fluturas superb. Dar e tot ce imi amintesc din vis. Ar putea fi o confirmare ca am dreptate? Ca acei fluturasi chiar sunt un mesaj de la el?
2. Am adormit o ora astazi la amiaza si am visat serpi. Unul din ei era periculos, fugeam(eram mai multi) de el. Dar aveam unul mort intr-o punga in portbagaj. Si am oprit la un moment dat la un tomberom ca sa il aruncam(ne temeam si de ala). Mirosea oribil. Apoi m-am trezit. Am citit ca serpii in vis nu sunt semn bun. Ca ar putea insemna ca nu mi se va indeplini dorinta. Asa sa fie oare?uff
Sper ca nu va deranjaza mesajul meuCheek Kiss

Da, intotdeauna fluturii sunt forma unei persoane de dincolo. Si eu am pierdut o sarcina de 8s, iar baietelul mereu ma vizita in vise si prin fluturi. Chiar si zilele trecute cand mam trezit aveam un flutur alb pe patul lui Giuli...isi veghea surioara. Cel mai bine pentru tine cauta un loc retras afara si vezi daca vine fluturasul. Daca nu,cheamal tu. Strigal pe Alex. Dar nu te descuraja daca nu vine din prima...spiritele cand realizeaza ca prezenta lor a fost descoperita trag in retragere. Si cand vine fluturasul vorbestei despre tot ce ai pe suflet.
Iar serpii nu reprezinta ceva rau. Cu cat sunt mai lungi cu atat "drumul" e mai lung. Portbagajul esti tu,iar sarpele mort este ceva la care trebuie sa renunti. Ai zis ca erati mai multi care fugeati de sarpe...ori un proiect nou la munca se anunta si lasati in urma ceva vechi,ori pentru tine viata tia pregatit un drum nou si e momentul sa renunti la ceva vechi, un sentiment,o persoana,un proiect,o idee.
Sper ca te ajuta!
delia.c.yaya
Scris: Sunday, September 16, 2018 5:46 PM

MaryPoppins wrote:

M-am frecat pe mine sub dus, arat cat de cat decent acum hohot culoarea vedem dupa ce usuc parul hohot baia i-o las lui tati sa o curete cand vine de la plimbare Lol

Acum mai facut curioasa cum arata baiaLol
Alle.p
Scris: Sunday, September 16, 2018 5:47 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Multumesc din sufletcomputerlove
delia.c.yaya
Scris: Sunday, September 16, 2018 5:48 PM

Alle.p wrote:
Multumesc din sufletcomputerlove

Cu placerecomputerlove oricandpupici
lore.t.
Scris: Sunday, September 16, 2018 6:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Buna fetelor :) si noi am fost azi la strabunica si apoi un pic la plimbare, mai profitam putin de zilele astea frumoase! Apropo nu imi vine sa cred ca mi-a intrat indemnizatia dupa o luna dupa ce am depus dosarul :o
O poza cu voinicul meu, tot mai mult vrea sa stea sus, se trage daca tin mainile sa stea tot in fund :D
https://ibb.co/gCkz4z
MaryPoppins
Scris: Sunday, September 16, 2018 6:25 PM
Nivel

lore.t. wrote:
Buna fetelor :) si noi am fost azi la strabunica si apoi un pic la plimbare, mai profitam putin de zilele astea frumoase! Apropo nu imi vine sa cred ca mi-a intrat indemnizatia dupa o luna dupa ce am depus dosarul :o
O poza cu voinicul meu, tot mai mult vrea sa stea sus, se trage daca tin mainile sa stea tot in fund :D

Ce grasunel love si mie tot asa mi-a intrat indemnizatia, se misca tare rapid acum Lol
Mirunah
Scris: Sunday, September 16, 2018 6:55 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
MaryPoppins wrote:

Ce dragalasa e hearts si Ana vrea tot mai mult in fund, ea se chinuie saraca dar nu-i iese inca Lol si vai, e disperata dupa mancare, ieri abia am mancat cu ea in brate, sa-mi ia carnea din farfurie, nu alta hohot intra in fibrilatii cand te vede ca mananci, intinde mainile sa-i dai si plescaie de numa numa hohot am o presimtire ca i se va potrivi foarte bine blw.

Miruna, in poza e sotul tau sau fratele tau? Ca seamana foarte bine cu tine si cu bebe ras

E sotul

Ti-a iesit parul pana la urma?
Mirunah
Scris: Sunday, September 16, 2018 6:56 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
lore.t. wrote:

Tare mandre trebuie sa fie strabunicile, noi nu cred ca apucam stranepoti...

Cat are voinicelul tau?
Andreea06
Scris: Sunday, September 16, 2018 7:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
lore.t. wrote:

Sunteti frumosi!

Si noi am fost la bunica sotului deci strabunica lui bebe :) i-am facut poze sa aiba amintire cand creste. La mine bunicii s-au dus deja toti..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.