Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| delia.c.yaya wrote:Deci degeaba spui daca nu ne si arati Dar ce mai exact ai incercat sa faci?! Eu de cand ma stiu ma vopsesc singura...
Nu pot sa ma pozez, ca is pielea goala! Doar pe sfarcuri nu am vopsea eu tot timpul la salon m-am facut, dar n-am mai apucat sa ma programez luna asta si coafeza mea e in concediu...mi-am luat eu vopsea profesionala si ustensile, dar vai ce a iesit ma bag cu totul in vana acum, sper doar ca s-au acoperit radacinile albe |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cum dormea fiemea dimineata vad ca intradevar ceea ce face ziua exerseaza si noaptea prin somn...si incepe sa se sustina cat de cat mai bine
https://imgur.com/a/XAoQOVE |
|
|
Speram sati fi iesit...eu am incercat o data sa ma fac balayage singura..deci lol...traiasca culoarea neagra! Ma salvat mereu |
|

| delia.c.yaya wrote:Cum dormea fiemea dimineata  vad ca intradevar ceea ce face ziua exerseaza si noaptea prin somn...si incepe sa se sustina cat de cat mai bine https://imgur.com/a/XAoQOVE
Ce dragalasa e si Ana vrea tot mai mult in fund, ea se chinuie saraca dar nu-i iese inca si vai, e disperata dupa mancare, ieri abia am mancat cu ea in brate, sa-mi ia carnea din farfurie, nu alta intra in fibrilatii cand te vede ca mananci, intinde mainile sa-i dai si plescaie de numa numa am o presimtire ca i se va potrivi foarte bine blw.
Miruna, in poza e sotul tau sau fratele tau? Ca seamana foarte bine cu tine si cu bebe |
|

| delia.c.yaya wrote:Speram sati fi iesit...eu am incercat o data sa ma fac balayage singura..deci lol...traiasca culoarea neagra! Ma salvat mereu
M-am frecat pe mine sub dus, arat cat de cat decent acum culoarea vedem dupa ce usuc parul baia i-o las lui tati sa o curete cand vine de la plimbare |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Fetelor, scuze ca ma bag...v-am citit conversatia recenta cu iz paranormal Delia, poate ma poti ajuta...parca ziceai ca te pricepi la interpretat vise... 1. Aproape zilnic cand sunt la masa la munca, vine cate un fluturas alb si parca da sa intre prin sticla. Mereu m-am gandit ca Alex ii trimite ca sa-mi spuna "sunt bine , mami!". Ieri noapte l-am visat pe Alex ca vine la mine sub forma unui fluturas superb. Dar e tot ce imi amintesc din vis. Ar putea fi o confirmare ca am dreptate? Ca acei fluturasi chiar sunt un mesaj de la el? 2. Am adormit o ora astazi la amiaza si am visat serpi. Unul din ei era periculos, fugeam(eram mai multi) de el. Dar aveam unul mort intr-o punga in portbagaj. Si am oprit la un moment dat la un tomberom ca sa il aruncam(ne temeam si de ala). Mirosea oribil. Apoi m-am trezit. Am citit ca serpii in vis nu sunt semn bun. Ca ar putea insemna ca nu mi se va indeplini dorinta. Asa sa fie oare? Sper ca nu va deranjaza mesajul meu |
|
| Alle.p wrote:Fetelor, scuze ca ma bag...v-am citit conversatia recenta cu iz paranormal  Delia, poate ma poti ajuta...parca ziceai ca te pricepi la interpretat vise... 1. Aproape zilnic cand sunt la masa la munca, vine cate un fluturas alb si parca da sa intre prin sticla. Mereu m-am gandit ca Alex ii trimite ca sa-mi spuna "sunt bine , mami!". Ieri noapte l-am visat pe Alex ca vine la mine sub forma unui fluturas superb. Dar e tot ce imi amintesc din vis. Ar putea fi o confirmare ca am dreptate? Ca acei fluturasi chiar sunt un mesaj de la el? 2. Am adormit o ora astazi la amiaza si am visat serpi. Unul din ei era periculos, fugeam(eram mai multi) de el. Dar aveam unul mort intr-o punga in portbagaj. Si am oprit la un moment dat la un tomberom ca sa il aruncam(ne temeam si de ala). Mirosea oribil. Apoi m-am trezit. Am citit ca serpii in vis nu sunt semn bun. Ca ar putea insemna ca nu mi se va indeplini dorinta. Asa sa fie oare? Sper ca nu va deranjaza mesajul meu
Da, intotdeauna fluturii sunt forma unei persoane de dincolo. Si eu am pierdut o sarcina de 8s, iar baietelul mereu ma vizita in vise si prin fluturi. Chiar si zilele trecute cand mam trezit aveam un flutur alb pe patul lui Giuli...isi veghea surioara. Cel mai bine pentru tine cauta un loc retras afara si vezi daca vine fluturasul. Daca nu,cheamal tu. Strigal pe Alex. Dar nu te descuraja daca nu vine din prima...spiritele cand realizeaza ca prezenta lor a fost descoperita trag in retragere. Si cand vine fluturasul vorbestei despre tot ce ai pe suflet. Iar serpii nu reprezinta ceva rau. Cu cat sunt mai lungi cu atat "drumul" e mai lung. Portbagajul esti tu,iar sarpele mort este ceva la care trebuie sa renunti. Ai zis ca erati mai multi care fugeati de sarpe...ori un proiect nou la munca se anunta si lasati in urma ceva vechi,ori pentru tine viata tia pregatit un drum nou si e momentul sa renunti la ceva vechi, un sentiment,o persoana,un proiect,o idee. Sper ca te ajuta! |
|
| MaryPoppins wrote:M-am frecat pe mine sub dus, arat cat de cat decent acum  culoarea vedem dupa ce usuc parul  baia i-o las lui tati sa o curete cand vine de la plimbare
Acum mai facut curioasa cum arata baia |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Multumesc din suflet
|
|
| Alle.p wrote:Multumesc din suflet
Cu placere oricand |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Buna fetelor :) si noi am fost azi la strabunica si apoi un pic la plimbare, mai profitam putin de zilele astea frumoase! Apropo nu imi vine sa cred ca mi-a intrat indemnizatia dupa o luna dupa ce am depus dosarul :o O poza cu voinicul meu, tot mai mult vrea sa stea sus, se trage daca tin mainile sa stea tot in fund :D https://ibb.co/gCkz4z |
|

| lore.t. wrote:Buna fetelor :) si noi am fost azi la strabunica si apoi un pic la plimbare, mai profitam putin de zilele astea frumoase! Apropo nu imi vine sa cred ca mi-a intrat indemnizatia dupa o luna dupa ce am depus dosarul :o O poza cu voinicul meu, tot mai mult vrea sa stea sus, se trage daca tin mainile sa stea tot in fund :D https://ibb.co/gCkz4z
Ce grasunel si mie tot asa mi-a intrat indemnizatia, se misca tare rapid acum |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| MaryPoppins wrote:Ce dragalasa e  si Ana vrea tot mai mult in fund, ea se chinuie saraca dar nu-i iese inca  si vai, e disperata dupa mancare, ieri abia am mancat cu ea in brate, sa-mi ia carnea din farfurie, nu alta  intra in fibrilatii cand te vede ca mananci, intinde mainile sa-i dai si plescaie de numa numa  am o presimtire ca i se va potrivi foarte bine blw. Miruna, in poza e sotul tau sau fratele tau? Ca seamana foarte bine cu tine si cu bebe
E sotul
Ti-a iesit parul pana la urma? |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| lore.t. wrote:Buna fetelor :) si noi am fost azi la strabunica si apoi un pic la plimbare, mai profitam putin de zilele astea frumoase! Apropo nu imi vine sa cred ca mi-a intrat indemnizatia dupa o luna dupa ce am depus dosarul :o O poza cu voinicul meu, tot mai mult vrea sa stea sus, se trage daca tin mainile sa stea tot in fund :D https://ibb.co/gCkz4z
Tare mandre trebuie sa fie strabunicile, noi nu cred ca apucam stranepoti...
Cat are voinicelul tau? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
Sunteti frumosi!
Si noi am fost la bunica sotului deci strabunica lui bebe :) i-am facut poze sa aiba amintire cand creste. La mine bunicii s-au dus deja toti.. |
|
|