Clubul mamicilor incepatoare - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delia.c.yaya
Scris: Friday, September 21, 2018 10:52 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ilinca003 wrote:
Multumesc fetelor...vreau sa zic ca mi am lipit patutul de patul meu...stau tot langa ea,dar macar stiu ca e in patut...sa dorm si eu linistita...

Asa si eu dorm cu ea. Acus trebuie sa ii ridic gratiile de tot si trebuie sai pun si aparatoarele si in partea spre mine ca noaptea.se tot rostogoleste si suceste...ma.tem sa nu se loveasca de barele de lemn.
E bine ca asa te poti odihni. Si este si sub privirea ta.
Lolly
Scris: Friday, September 21, 2018 10:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/3/2017
MaryPoppins wrote:

Sper ca sunteti bine amandoi :) alapteaza linistita in continuare, sunt foarte putine boli/tratamente incompatibile cu alaptarea. Dc nu esti deja, iti recomand sa intrii pe grupul de alaptare Alapteaza! pe FB,iti va fi de mare ajutor pt orice nelamurire.

Multumesc! :)
Lolly
Scris: Saturday, September 22, 2018 5:10 PM
Nivel

Mamici trebuie sa I dau lui Bebe vitamina d3 dar mi se pare f dulce :/ n o sa aiba probleme ?
lore.t.
Scris: Saturday, September 22, 2018 6:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Lolly wrote:
Mamici trebuie sa I dau lui Bebe vitamina d3 dar mi se pare f dulce :/ n o sa aiba probleme ?

De care ii dai? Eu i-am luat vigantol si nu are probleme de la el...
Lolly
Scris: Saturday, September 22, 2018 6:57 PM
Nivel

lore.t. wrote:

De care ii dai? Eu i-am luat vigantol si nu are probleme de la el...

Mi au dat de la maternitate vit d3 de la Secom si scrie ca arenu indulcitor
Ilinca003
Scris: Saturday, September 22, 2018 10:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/5/2018
Si eu tot vit d3 ii dau...ii pun in lapte cand ii dau...Dr pediatru nu mi a atras atentia in vreun fel referitor la ea.
Andreea06
Scris: Saturday, September 22, 2018 10:24 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Ilinca003 wrote:
Si eu tot vit d3 ii dau...ii pun in lapte cand ii dau...Dr pediatru nu mi a atras atentia in vreun fel referitor la ea.

Nu e uleios? Vigantol asa e si mi s/a recomandat sa ii dau direct in gurita ca in lingura/altceva ramane din el pe obiect.
lore.t.
Scris: Sunday, September 23, 2018 11:08 AM
Nivel

Buna dimineata fetelor!! Ma tot gandesc sa ii iau la piticul meu sac de dormit...voi folositi? Cum vi se par? Al meu doarme doar pe burta si il invelesc cu o plapumioara pana sub brate...nu am avut niciodata probleme sa isi traga peste cap, inca nu se intoarce doar se fataie si mai trage plapuma de pe el. Doarme in patut :)
Andreea06
Scris: Sunday, September 23, 2018 11:21 AM
Nivel

lore.t. wrote:
Buna dimineata fetelor!! Ma tot gandesc sa ii iau la piticul meu sac de dormit...voi folositi? Cum vi se par? Al meu doarme doar pe burta si il invelesc cu o plapumioara pana sub brate...nu am avut niciodata probleme sa isi traga peste cap, inca nu se intoarce doar se fataie si mai trage plapuma de pe el. Doarme in patut :)

Am folosit cu succes 2, de iarna pana i-a ramas mic (68 cred ca era) si apoi unul mai
Subtirel de vara. Inca ii e bun acela dar acum cum se foieste, ridica in fund etc i-as lua unul cu picioare, ca sunt si asa. Si noi la fel dam jos paturica..

Erau si in lidl si in pepco sau c&a (noi de aici am avut)
CrisM
Scris: Sunday, September 23, 2018 11:21 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/17/2017
lore.t. wrote:

Neata Lore!eu i-am luat de la lidl acu vreo 2-3 saptamani si vad ca doarme foarte bine in el. Sofia doarme doar pe spate noaptea. Cand o alaptez inainte de somn o pun pe sacul de dormit si ii bag manutele in bretele, iar dupa ce adoarme si o pun in patut inchid si fermoarul.ea nu statea niciodata invelita, mereu arunca cu picioarele paturica de pe ea. Deocamdata pentru noi se dovedeste a fi o idee buna. Nu stiu daca e coincidenta sau nu dar de cand am cumparat sacul de dormit a avut nopti in care a dormit fara sa se trezeasca deloc sau s-a trezit o data. Chiar si acum la puseu vad ca doarme destul de bine, noaptea trecuta s-a trezit doar o data
Lolly
Scris: Sunday, September 23, 2018 1:34 PM
Nivel

Ilinca003 wrote:

Aha. Vad ca il acceptam. Vedem.
lore.t.
Scris: Sunday, September 23, 2018 4:18 PM
Nivel

Nu am fost pe faza cand erau la lidl, de obicei baga produse de calitate, imi plac...o sa ii iau si eu de unde gasesc :D Al meu a descoperit aruncatul jucariilor, orice ia in mana si apoi o lasa si se uita cum cade pe jos, ii dau din nou si repeta :))
Mirunah
Scris: Sunday, September 23, 2018 6:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/23/2017
lore.t. wrote:
Nu am fost pe faza cand erau la lidl, de obicei baga produse de calitate, imi plac...o sa ii iau si eu de unde gasesc :D Al meu a descoperit aruncatul jucariilor, orice ia in mana si apoi o lasa si se uita cum cade pe jos, ii dau din nou si repeta :))

In saltul nr. 4 invata despre evenimentehearts
MaryPoppins
Scris: Sunday, September 23, 2018 7:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
Ana nu face inca chestia asta, in schimb e disperata dupa mancare. Efectiv nu mai putem manca cu ea langa noi :)) si intentia e clar de a manca, tre sa fii atent ca imediat iti ia mancarea din mana sau din farfurie, mai vrea si sa prinda cu gura asa din zbor :)) de cand suntem aici i-am dat bucati de nectarina, pepene si catravete, cica sa se joace dar ea e pusa serios pe mancat :)) azi dimineata asa s-a infipt intr-o bucata de caatravete ca mi-a fost si frica, am sarit imediat pe ea sa-i iau din mana :)) dar pana nu sta singura in fundulet nu am de gand sa incepem diversificarea, acuma sa vedem cand ajungem acasa, va trebui sa ne ascundem de ea cand mancam :))
Andreea06
Scris: Sunday, September 23, 2018 8:35 PM
Nivel

Off vine iarnaaa.. asa rece va fi sapt viitoare noaptea la noi, sub 10gr. Deja caut gecute si variante de imbracat pe vreme racoroasa la plimbare.
Sper sa accepte si manusele ca in seara asta a fost prin curte si avea manutele reci :(
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.