Clubul mamicilor incepatoare - 11
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MirelaD
Scris: Tuesday, November 5, 2019 7:42 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/16/2019
Simmo,
Poti pune un link cu salteluta care o ai tu? Sunt asa multe pe net si nu stiu catre care sa ma orientez. Ms:*
AlexandraRr
Scris: Tuesday, November 5, 2019 8:53 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2017
Cata123
Scris: Tuesday, November 5, 2019 9:43 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
Buna, voiam sa spun fetelor care vorbesc de saltelute, sa va uitati bine pe net inainte sa comandati ca sunt diferente mari de pret. Cand m-am uitat eu acum vreo 2 saptamani de salteluta, gasisem una la 239 parca pe bestkids si voiam sa o comand, noroc ca mi-a venit ideea sa mai caut prin alte parti si am gasit fix aceeasi salteluta la emag, vanduta de un alt magazin cu 160, deci maaaare diferenta, in ziua urmatoare am fost la noriel si era expusa acolo, 180 lei. Nu am mai luat-o ca era micuta pt ce voiam eu, in poze toate par mai mari.. deci cautati bine ca unii prea au preturi nesimtite..
MirelaD
Scris: Tuesday, November 5, 2019 9:56 AM
Nivel

AlexandraRr wrote:
Mirela, noi pe asta am avut-o si a fost foaaaarte apreciata. "vorbea" cate 1 ora cu pisicuta aceea, scotea si sunete, are luminite, plus ca e bogata in jucarii. Eu am luat-o de pe alt site ceva mai ieftina decat aici dar nu reusesc acum sa caut si nu imi amintesc site-ul https://www.bebebliss.ro/bright-starts-salteluta-interactiva-spots-and-stripes.html?gclid=EAIaIQobChMIgfeTz73S5QIV1_hRCh3iawjREAQYESABEgLWmPD_BwE . Cand gasesc timp ma uit pe mail si iti spun :*

Alexandra, multumesc:* o sa o am in vedere
MirelaD
Scris: Tuesday, November 5, 2019 9:57 AM
Nivel

Cata123 wrote:
Buna, voiam sa spun fetelor care vorbesc de saltelute, sa va uitati bine pe net inainte sa comandati ca sunt diferente mari de pret. Cand m-am uitat eu acum vreo 2 saptamani de salteluta, gasisem una la 239 parca pe bestkids si voiam sa o comand, noroc ca mi-a venit ideea sa mai caut prin alte parti si am gasit fix aceeasi salteluta la emag, vanduta de un alt magazin cu 160, deci maaaare diferenta, in ziua urmatoare am fost la noriel si era expusa acolo, 180 lei. Nu am mai luat-o ca era micuta pt ce voiam eu, in poze toate par mai mari.. deci cautati bine ca unii prea au preturi nesimtite..

Cata, asa e. Vom scotoci bine netul inainte de a o cumpara:*
AlexandraRr
Scris: Tuesday, November 5, 2019 10:28 AM
Nivel

Cata, tu faci cum crezi dar eu nu as mai cumpara acum saltea de activitati, a mea la 5 luni jumatate nu mai aveaa rabdare mai mult de 5-10 minute si la 6 luni deja era istorie Lol a fost folositoare doar in perioada 2-5 luni, s-a jucat cel mai mult acolo apoi am avut o piscina cu bile si jucarii dar nici acolo nu petrecea mult timp :D
Cel mai util mi-a fost un fotoliu din plus in care o puneam de la 5,5 luni pentru a inca nu avea stabilitate sa stea singura in fund si ii dadeam jucarii si se juca asa. Tot pe la 6 luni am luat o masuta de activitati si i-a placut, acum are un scaunel muzical de la fisher price si de la 10 luni isi petrece mult timp in el zilnic :d iar de o saptamana nu o pot dezlipi de zebra hip hop tot de la fisher price, se zbenguie foarte mult acolo, nu stiu de unde are atata energie, se da jos doar ca sa bea apa Lol

Uite cum arata fotoliul
https://ibb.co/sC9y6VS
https://ibb.co/cJ5GFtF
diana.ng
Scris: Tuesday, November 5, 2019 10:30 AM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2017
Ella30 wrote:

Mi a zis si pediatra de el , am sa citesc despre el DistanceKiss
Beau si ceai de chimion, dar nu vad efecte, eu pe el il banuiesc ca mi a adus rusii mai devreme decat ma asteptam NuImiPasa

Ella, si eu am baut tone de ceai de chimen (cred ca vbm despre acelasi Crazy ) si inca nu mi-a venit menstruatia, stiu ca suntem diferite, dar totusi nu cred sa influenteze..eu am mai baut si ceai de anason si de fenicul pt lactatie si cu riscul ca poate veti rade, am vrut sa vad pe pielea mea daca berea este un mit Lol si sincèr va spun ca nu este un mit, de fiecare data cand am baut un pahar intr-o ora imi explodau sanii :)))) dar poate a fost doar o coincidenta, nu stiu ras
diana.ng
Scris: Tuesday, November 5, 2019 10:34 AM
Nivel

AlexandraRr wrote:
Cata, tu faci cum crezi dar eu nu as mai cumpara acum saltea de activitati, a mea la 5 luni jumatate nu mai aveaa rabdare mai mult de 5-10 minute si la 6 luni deja era istorie Lol a fost folositoare doar in perioada 2-5 luni, s-a jucat cel mai mult acolo apoi am avut o piscina cu bile si jucarii dar nici acolo nu petrecea mult timp :D
Cel mai util mi-a fost un fotoliu din plus in care o puneam de la 5,5 luni pentru a inca nu avea stabilitate sa stea singura in fund si ii dadeam jucarii si se juca asa. Tot pe la 6 luni am luat o masuta de activitati si i-a placut, acum are un scaunel muzical de la fisher price si de la 10 luni isi petrece mult timp in el zilnic :d iar de o saptamana nu o pot dezlipi de zebra hip hop tot de la fisher price, se zbenguie foarte mult acolo, nu stiu de unde are atata energie, se da jos doar ca sa bea apa Lol

Uite cum arata fotoliul

Alexandra, foarte bune sugestii, multumim! si eu sunt in cautare de ceva nou si atractiv pentru buburuza mea :) poate cand ai timp ne arati si scaunelul si zebra, sau le gasesc pe net?

LE: le am gasit pe emag, le voi urmari ca urmeaza black friday ras
AlexandraRr
Scris: Tuesday, November 5, 2019 10:49 AM
Nivel

diana.ng wrote:

Alexandra, foarte bune sugestii, multumim! si eu sunt in cautare de ceva nou si atractiv pentru buburuza mea :) poate cand ai timp ne arati si scaunelul si zebra, sau le gasesc pe net?

LE: le am gasit pe emag, le voi urmari ca urmeaza black friday ras

Uite scaunelul, am poze cu el in telefon, sper sa pot atasa si un video ca sa iti faci o parere si cand ajung acasa fac si cu zebra daca vrei :D

Zi-mi te rog dupa ce le vezi ca vreau sa le sterg din postare. Paranoia Lol
Iulia13
Scris: Tuesday, November 5, 2019 11:17 AM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
AlexandraRr wrote:

Uite cum arata fotoliul

Draga de ea, cum statea acolo hearts ?i eu inten?ionez sa ii iau un fotoliu de ala, sper sa ii placa ?i sa stea în el.. Momentan înca e atrasa de salteluta,dar nu mult timpLol
diana.ng
Scris: Tuesday, November 5, 2019 11:19 AM
Nivel

Ella30
Scris: Tuesday, November 5, 2019 1:28 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
alina89 wrote:

Scade doar pe perioada menstruatiei apoi revine la normal, asta cu conditia sa pui la fel de des bebele la san, daca raresti clar va scadea.

Multumesc DistanceKiss mai nou de vreo 2 zile ziua refuza sanul, doar noaptea mai suge. Ziua incerc sa pompez cat mai mult dar nu se compara..
Ella30
Scris: Tuesday, November 5, 2019 1:29 PM
Nivel

MirelaD wrote:

Cantatul, dansatul le practicam demult, cateodata merg cateodata nu..cu asta am inceput, un elefant se legana:) plus multe altele..sau pun pe yt melodii pt bebe care au si versurile scrise si le cant asa..
Nu stiu, zile de astea cu plans mult sunt izolate, nu stiu cu ce sa le
asociez..de regula e ok, mai scanceste dar nu asa ca ieri. Nu am vroia deloc sa stea pe patut, doar in brate si greu se linistea..pfff sper sa fie mai bine astazi, sa pape ca deja ma inteapa sanii:(

Gossip sper ca sunteti mai bine azi si ca nu mai e asa morocanici
Ella30
Scris: Tuesday, November 5, 2019 1:34 PM
Nivel

AlexandraRr wrote:

Uite cum arata fotoliul

Cata , foarte bun sfatul si de retinutCheek Kiss

Ale, nu pot sa vad poza cu fotoliul, m ar fi interesatuff daca zici ca salteluta isi pierde efectul la 5 luni si ceva-6 ma gandeam sa ii iau si ceva pe termen mai lung. Ea acum se plictiseste f repede de orice, mai mult de 15 min nu sta sa se joace..ma gandesc cu frica la ce urmeaza, cum o sa o mai distrezpale

Le: am vazut ca ai zis ca le stergiLol poate ai timp sa mi trimiti poze daca vrei, cand vrei si potilove
Ella30
Scris: Tuesday, November 5, 2019 1:38 PM
Nivel

diana.ng wrote:

Ella, si eu am baut tone de ceai de chimen (cred ca vbm despre acelasi Crazy ) si inca nu mi-a venit menstruatia, stiu ca suntem diferite, dar totusi nu cred sa influenteze..eu am mai baut si ceai de anason si de fenicul pt lactatie si cu riscul ca poate veti rade, am vrut sa vad pe pielea mea daca berea este un mit Lol si sincèr va spun ca nu este un mit, de fiecare data cand am baut un pahar intr-o ora imi explodau sanii :)))) dar poate a fost doar o coincidenta, nu stiu ras

La tine are efect berea, eu o beau de placereLol o placere nevinovata credhainoroc
Chimenul e mai amar parca, si are gust mai intepator decat chimionulCrazy eee..daca o fi venit din cauza lui asta e, citisem ca declanseaza uratii si de asta l am invinovatitangry astept sa vad daca o sa am aceleasi dureri ca inainte, ca ziceam ca nasc, asa dureri aveam..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.