Clubul mamicilor care vor sa slabeasca anul acesta - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carla
Scris: Thursday, July 2, 2015 2:32 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
mirela74chris wrote:
Carla esti tare!Ai vointa,nu gluma!Bravoo Bravoo
Dupa regim,totul a venit de la sine;oricum n-aveam cu cine semana asa mai grasa
oanamaria
Scris: Monday, July 6, 2015 1:05 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Felicitari Carla !Arati waw!!!Te-am admirat pe FB !
Si eu prin zona ca de obicei .angel
Cris-DL
Scris: Wednesday, July 22, 2015 10:09 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Am mancat precum o img in ultima perioada - haotic, mult, orice, la cele mai nepotrivite ore si, culmea, ma minunez si eu, n-am luat decat aprox. 1 kg... NuStiu
Poate mi s-a schimbat metabolismul si pot papa orice, oricat, oricand si tot silfidutza raman HandsLol

Voi, cum mai sunteti?

TatyKS
Scris: Wednesday, July 22, 2015 10:36 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Cris-DL wrote:
Am mancat precum o img in ultima perioada - haotic, mult, orice, la cele mai nepotrivite ore si, culmea, ma minunez si eu, n-am luat decat aprox. 1 kg... NuStiu
Poate mi s-a schimbat metabolismul si pot papa orice, oricat, oricand si tot silfidutza raman HandsLol

Voi, cum mai sunteti?

Bravo Crisule , te mentii Buddy1 !

Eu , cum ma stii "grasa" si frumoasa Crazy . Stau in jurul a 63 kg si e ok , fac si miscare cand apuc , mananc si aiurea cateodata ... in rest, am grija sa nu sar calul ( la dulciuri ma refer Lol ).
bereea
Scris: Wednesday, July 22, 2015 11:51 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
TatyKS wrote:

Bravo Crisule , te mentii Buddy1 !

Eu , cum ma stii "grasa" si frumoasa Crazy . Stau in jurul a 63 kg si e ok , fac si miscare cand apuc , mananc si aiurea cateodata ... in rest, am grija sa nu sar calul ( la dulciuri ma refer Lol ).

Obeza esti nu grasa!Lol Arati superb, Taty!

La fel si Cris!

Eu sunt intre 61/63 kg , deci destul de ok
Cris-DL
Scris: Wednesday, July 22, 2015 12:54 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Obeza, daaaaLol Lol Grasa (graso) ii e numele - de unde, nu stiu?!
Bereea, DistanceKiss
marivic
Scris: Tuesday, August 18, 2015 9:09 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Si eu pe aici...Eu,nu mananc dupa ora 18...iar la masa nu mancam cu 3 guri,dar se pune in disperare pe mime.Am ajuns la 61,700kg,mi-am facut un test de grasime,kg,HTA,etc la mare si mi s-a spus ca sunt ok,in limitele normale,dar eu sunt anormala la cap si vreau mai slaba,sa dau jos colacii de salvare hohot
OKKKKKK.Deci,plec de la 61,700kg luni 17 aug. si am inceput Dieta Rina ;acum sa vad cat pot tine....Crazy Astazi am avut ziua de legume,maine am ziua de carbohidrati.
Succes fete......DistanceKiss
aurishta
Scris: Tuesday, August 18, 2015 11:23 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Mari, de ce nu incerci sa faci un program de gimnastica, pentru tonifiere? Asa vei scapa cu siguranta de colaceii inestetici si te vei inviora psihic nespus de mult. Nici nu iti poti inchipui beneficiile exceptionale ale unui program sportiv regulat, "croit" pe masura posibilitatilor tale fizice!
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, August 19, 2015 11:24 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
marivic wrote:
Si eu pe aici...Eu,nu mananc dupa ora 18...iar la masa nu mancam cu 3 guri,dar se pune in disperare pe mime.Am ajuns la 61,700kg,mi-am facut un test de grasime,kg,HTA,etc la mare si mi s-a spus ca sunt ok,in limitele normale,dar eu sunt anormala la cap si vreau mai slaba,sa dau jos colacii de salvare hohot
OKKKKKK.Deci,plec de la 61,700kg luni 17 aug. si am inceput Dieta Rina ;acum sa vad cat pot tine....Crazy Astazi am avut ziua de legume,maine am ziua de carbohidrati.
Succes fete......DistanceKiss

sa ai grija cu Rina ca nu se potriveste oricui. sotul meu , mai mult de gura mea , s-a apucat de Rina si la un moment dat a cazut din picioare , la propriu.i-a scazut glicemia in asa hal ca a lesinat ditamai omu'
marivic
Scris: Wednesday, August 19, 2015 6:34 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Sala care se deschisese la mine aici,s-a inchis iar eu sunt atre puturoasa ,acasa.Acolo,ma mobilizam cu alte fete...dar acasa,mi-e lene sa ma apuc singura Crazy cu toate ca am cateva aparate Crazy Am sa incerc....sau tu zici undeva ,la o sala?
Multumesc de info.Alexa DistanceKiss
bereea
Scris: Friday, August 28, 2015 9:08 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
M-am intors din concediu cu 2 kg in plus, dar inca n-am chef de nimicNuImiPasa
roxinthya
Scris: Monday, August 31, 2015 5:40 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Incerc din nou sa slabesc si nu numai.
Vreau sa fac si alte schimbari de obiceiuri nesanatoase!
Va pup si bafta la slabit!
aurishta
Scris: Monday, August 31, 2015 6:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Ti-ai facut vreun plan?topai topai
roxinthya
Scris: Tuesday, September 1, 2015 10:19 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Nu chiar un plan - doar cateva linii de urmat.
Ieri la capitolul mancare am fost ok - mic dejun cu iaurt 2%, o banana si o cafea fara zahar (asa o beau de mult timp)

Pranz - gratar cu salata de rosii si paine din grau integral - 3 felii subtiri.

Seara - bere Crazy - aici am dat cu batul in balta ca n-am rezistat poftei cand a zis tipul de la radio - " Ce poate fi mai placut intro- seara calduroasa decat o bere receeee?"

Am vrut si sa nu mai fumez si am rezistat , ba chiar n-am simtit nevoia pana aseara la 9 - cand am baut respective bere Crazy

Si ultima chestie - am zis ca nu ma mai joc pe telefon - pe asta am respectat-o mi-am luat carte la mine sa citesc in metrou topai

Azi am inceput-o iar bine cu iaurt slab, banana, suc de grapefruit iar pt pranz o sa bag o salata din salata verde cu piept de pui si oua fierte.

Sa vedem ce o iesi , mai ales ca eu am si hipotiroidie sic
sousourel
Scris: Wednesday, September 2, 2015 8:33 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
62 de kg!topai Numai pe baza de ne-mancatras Altceva nu functioneaza la mine. Nu merge cu diete, sport, miscare. Organismul meu e setat sa nu dea pasarea din manaras

Acuma stagnez ca asa vreau. Dar cand ma apuca iarasi, as vrea sa merg sub 60sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.