Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| mirela74chris wrote:Carla esti tare!Ai vointa,nu gluma! Dupa regim,totul a venit de la sine;oricum n-aveam cu cine semana asa mai grasa |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Felicitari Carla !Arati waw!!!Te-am admirat pe FB ! Si eu prin zona ca de obicei . |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Am mancat precum o in ultima perioada - haotic, mult, orice, la cele mai nepotrivite ore si, culmea, ma minunez si eu, n-am luat decat aprox. 1 kg... Poate mi s-a schimbat metabolismul si pot papa orice, oricat, oricand si tot silfidutza raman 
Voi, cum mai sunteti?
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Cris-DL wrote:Am mancat precum o  in ultima perioada - haotic, mult, orice, la cele mai nepotrivite ore si, culmea, ma minunez si eu, n-am luat decat aprox. 1 kg... Poate mi s-a schimbat metabolismul si pot papa orice, oricat, oricand si tot silfidutza raman  Voi, cum mai sunteti?
Bravo Crisule , te mentii !
Eu , cum ma stii "grasa" si frumoasa . Stau in jurul a 63 kg si e ok , fac si miscare cand apuc , mananc si aiurea cateodata ... in rest, am grija sa nu sar calul ( la dulciuri ma refer ). |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| TatyKS wrote:Bravo Crisule , te mentii  ! Eu , cum ma stii "grasa" si frumoasa  . Stau in jurul a 63 kg si e ok , fac si miscare cand apuc , mananc si aiurea cateodata ... in rest, am grija sa nu sar calul ( la dulciuri ma refer  ).
Obeza esti nu grasa! Arati superb, Taty!
La fel si Cris!
Eu sunt intre 61/63 kg , deci destul de ok |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Obeza, daaaa Grasa (graso) ii e numele - de unde, nu stiu?! Bereea,
|
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si eu pe aici...Eu,nu mananc dupa ora 18...iar la masa nu mancam cu 3 guri,dar se pune in disperare pe mime.Am ajuns la 61,700kg,mi-am facut un test de grasime,kg,HTA,etc la mare si mi s-a spus ca sunt ok,in limitele normale,dar eu sunt anormala la cap si vreau mai slaba,sa dau jos colacii de salvare OKKKKKK.Deci,plec de la 61,700kg luni 17 aug. si am inceput Dieta Rina ;acum sa vad cat pot tine.... Astazi am avut ziua de legume,maine am ziua de carbohidrati. Succes fete...... |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Mari, de ce nu incerci sa faci un program de gimnastica, pentru tonifiere? Asa vei scapa cu siguranta de colaceii inestetici si te vei inviora psihic nespus de mult. Nici nu iti poti inchipui beneficiile exceptionale ale unui program sportiv regulat, "croit" pe masura posibilitatilor tale fizice! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| marivic wrote:Si eu pe aici...Eu,nu mananc dupa ora 18...iar la masa nu mancam cu 3 guri,dar se pune in disperare pe mime.Am ajuns la 61,700kg,mi-am facut un test de grasime,kg,HTA,etc la mare si mi s-a spus ca sunt ok,in limitele normale,dar eu sunt anormala la cap si vreau mai slaba,sa dau jos colacii de salvare OKKKKKK.Deci,plec de la 61,700kg luni 17 aug. si am inceput Dieta Rina ;acum sa vad cat pot tine....  Astazi am avut ziua de legume,maine am ziua de carbohidrati. Succes fete......
sa ai grija cu Rina ca nu se potriveste oricui. sotul meu , mai mult de gura mea , s-a apucat de Rina si la un moment dat a cazut din picioare , la propriu.i-a scazut glicemia in asa hal ca a lesinat ditamai omu' |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Sala care se deschisese la mine aici,s-a inchis iar eu sunt atre puturoasa ,acasa.Acolo,ma mobilizam cu alte fete...dar acasa,mi-e lene sa ma apuc singura cu toate ca am cateva aparate Am sa incerc....sau tu zici undeva ,la o sala? Multumesc de info.Alexa |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| M-am intors din concediu cu 2 kg in plus, dar inca n-am chef de nimic |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Incerc din nou sa slabesc si nu numai. Vreau sa fac si alte schimbari de obiceiuri nesanatoase! Va pup si bafta la slabit! |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Ti-ai facut vreun plan? |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Nu chiar un plan - doar cateva linii de urmat. Ieri la capitolul mancare am fost ok - mic dejun cu iaurt 2%, o banana si o cafea fara zahar (asa o beau de mult timp)
Pranz - gratar cu salata de rosii si paine din grau integral - 3 felii subtiri.
Seara - bere - aici am dat cu batul in balta ca n-am rezistat poftei cand a zis tipul de la radio - " Ce poate fi mai placut intro- seara calduroasa decat o bere receeee?"
Am vrut si sa nu mai fumez si am rezistat , ba chiar n-am simtit nevoia pana aseara la 9 - cand am baut respective bere
Si ultima chestie - am zis ca nu ma mai joc pe telefon - pe asta am respectat-o mi-am luat carte la mine sa citesc in metrou
Azi am inceput-o iar bine cu iaurt slab, banana, suc de grapefruit iar pt pranz o sa bag o salata din salata verde cu piept de pui si oua fierte.
Sa vedem ce o iesi , mai ales ca eu am si hipotiroidie
|
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| 62 de kg! Numai pe baza de ne-mancat Altceva nu functioneaza la mine. Nu merge cu diete, sport, miscare. Organismul meu e setat sa nu dea pasarea din mana
Acuma stagnez ca asa vreau. Dar cand ma apuca iarasi, as vrea sa merg sub 60 |
|
|