Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Am plecat de aici
Sa fie cu noroc si cu vointa, noul capitol!! Bafta tuturor!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Oana,
Multumim de casuta noua Bafta multa, fetele
|
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Supeer , avem casuta noua . Pupi Kali.
Ieri m-am cantarit si aveam cu un kg mai mult decat saptamana trecuta ... s-au umflat muschii pe mine ! Zilele astea am mancat cel mai putin de pana acum .
Astazi : 1 cafea + 1 ceai verde + nu am avut chef sa pap nimic, dar o sa pap un baton ... la pranz am masline( nu negre ) si o friptura de ieri ,ca nu o mai papa nimeni si seara cred ca o salata .
Ieri am bagat in mine ca sparta(cred ca 20 ) si cu astia mici : nuci,alune, migdale crude ... ma bucur ca le place si lor sa manance . Calcam mai luam un rontz ...
Cris ... vezi ca Joiana nu are ochii verzi |
|
| Criiis, ai gasit o foto cu noi doua!!!!!
Deocamndata sunt o lenesa... inca in pijama, deci nici cafeaua nu am baut-o. Fug la serviciu dar inainte am vrut sa va salut... la un aerosol...
Taty, Cris, pupi! |
|
|
Sanatate multa si spor la treaba ... si eu pija ... dar gata ma activez ca e pe langa mine bubu. .
Cauta si o poza cu mine ... ce sa fiu ?
Va pupacesc |
|
| TatyKS wrote:Cris ... vezi ca Joiana nu are ochii verzi Are lentile de contact Da` tu cine esti? Sa te caut... mi-am gasit o noua ocupatie, in loc sa rontzai de plictiseala, ma concentrez pe "search"
Oana, hai ca ne shade bine Sanatate!!!
Ieri - 2 banane + 1 mandarina + salata + 1 snickers (daca vedeti un sot batut la tv, sa stiti ca al meu este). Azi...
|
|
| Cris-DL wrote:Are lentile de contact Da` tu cine esti? Sa te caut... mi-am gasit o noua ocupatie, in loc sa rontzai de plictiseala, ma concentrez pe "search" Ieri - 2 banane + 1 mandarina + salata + 1 snickers (daca vedeti un sot batut la tv, sa stiti ca al meu este ). Azi...
Ia sa vad ce gasesti ...
Barbatii astia sunt vinovatii principali ... si al meu mananca fara greturi twix, lion ... bine ca astea nu imi plac. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Vin si eu sa ma spovedesc in casuta noua: ieri am papat o bucata de pizza margherita.Cand am vazut-o cu mozzarella aia aburinda si mirosul de coptura...n-ma rezistat Dar...am mancat numai jumatate, restul am cedat-o sotului. In schimb , n-am pus nimic dulce in gura de 11 zile .Azi dimineata m-am cantarit si ma mentin cu succes, exact cum imi propusesem.Nu ca daca as mai scapa de cateva sute de grame mi-ar displace.
Shirel, ce exercitii de gimnastica faci? Poti detaila putin? |
|
| TatyKS wrote:Ia sa vad ce gasesti ... Iubita, noi ne-am insusit rolul singurele, daaaaar daca tot ma intrebi, imi permit sa-ti sugerez... Tu esti mai activa, mergi la sala, ce zici de
Bereea, cred ca nu-i nicio problema, daca nu depasesti un anume nr. de calorii, zic eu...
|
|
| Da, si eu zic la fel!
Mioara, am scris dieta pe acre am tinut-o eu :http://forum.7p.ro/dieta-del-minestrone.aspx?g=posts&t=16267&find=unread |
|
|
Exact la asta ma gandeam eu ... oaie
Gata ne-am gasit .
Bere,, multa vointa in continuarea |
|
| Mey, ia gasiti-mi si mie un animal ceva: eventual vreo capra ceva!
Taty, si tie |
|
| Vai, lesin de ras!!
Va pup, zapacitelor!!
|
|
|
Si noooi ! |
|
| bereea wrote:Mey, ia gasiti-mi si mie un animal ceva: eventual vreo capra ceva! Tu ai slabit draga mea, deci esti mai supla, mititica
Atentie - acest topic este un pamflet si trebuie tratat ca atare
|
|
|