|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 151
| Fetelor va pupam Foarte simpatici bebelusii vostrii la botez SimonaSym si Simona83 ,super dulci in costume traditionale adorabili ce mai. Danuta te pupam si printesica ta e foarte frumoasa si destul de grasunica are falcute bune si ea ; si o sa punem poze Alina tare scumpici sunt gemenii,foarte fain au crescut , Andreea e o dulce Maria cum te imita ea acolo Roxi ai un atlet foarte frumusel,Antonia inca nu face asta,doar se da de pe spate pe burtica uneori dar inapoi nu poate Capsunica,Ada unde sunteti???pupam piticii vostri Le asteptam si pe celelalte proaspete mamici in casuta noastra ca avem numai bebei super dulci aici… Ela ,Ericut e un dulce ce frumos cresc dintisorii lui Ema pup lui Stefanut
deyutzu attached the following image(s):
|
Inregistrat: 5/8/2014 Mesaje: 230
| Buna seara mamici!
Imi este destul de greu sa intru pe net, bebelinul meu s-a facut un smecher si jumatate, vrea sa i se acorde atentie neincetat, sa stea in brate cat mai mult dar nu oricum, sa fie cu fata spre lucruri iar mami sa se plimbe prin casa, este foarte curios si cercetaza cu privirea absolut tot, daca ma pun jos incepe show-ul :)) Trecem iar printr-un puseu de crestere si nu prea mai stim ce vrem, am incercat sa-i maresc doza de laptic insa nu papa mai mult de 120 ml lapte, ba mai mult la masa de dimineata papa doar 100 ml.
Andreea.A noi folosim pampers premium care iar servetele tot de la pampers, sensitive. Daca face cacata il spal la ghiuveta acum, la inceput fierbeam apa si o lasam la racit. In apa de baita pun mereu un ou si cateodata si sare de mare iar cosmeticele sunt de la nivea, miros foarte frumos si nu au parabeni foarte multi :)
Roxanine si eu sunt in dilema, vineri facem 2 luni si trebuie sa mergem la vaccin insa am inteles ca este foarte periculos cel de acum, plus ca am citit si foarte multe articole care erau contra vaccinarii...nu stiu ce sa fac Pff, ce flacau ai tu acolo! (am tras cu ochiul la filmulet) al meu nu sta pe burtica deloc, incepe sa se enerveze, sa se impinga in picioare, sa stranga paturica cu manutele...iar caputul nu il poate tine sus inca :( nu stiu de ce este asa lenes!
alinaa86 bebici tai sunt minunati si au crescut atat de frumos! petrecere frumoasa la botez
Simona Sym felicitari pentru botez, sa traiasca crestinul, sa creasca mare si sanatos este un frumos si ador costumasul lui popular
simona83la multi ani si pentru crestina ta! cu cate mandrie a purtat ea costumul de tarancuta
dana_h cat de scumpa este micuta ta!o ador!
emanicole La multi ani pentru ingeras
ingerash, elala, deyutzu si toate manicile si multi multi
edit: si ca sa va inveselesc putin... https://www.facebook.com/video.php?v=675898335860993
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Crys, curaj ca trece puseul acusica. Abia astept sa ne zici cu ce achizitie s-a ales bb. Pt ce pui ou in apa de baie? Intreb ca stiu ca e alergen si cum a mea e cu dermatita, tb sa fim f atenti la cu ce o dam pe pielicica. Poate ai auzit tu de vreo minune... Deyutzu, ce pufosenie minunata ai tu acolooo! Cum se uita ea mirata la arici |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| Deyu, cat de scumpa poate fi micuta ta! Dana, o pupacim si noi pa Dariuta pufoasa cu multe multe balute! Crys, pupici pentru pitic!De pe la varsta asta a inceput si Eric sa vrea doar in brate si doar cu fata spre exterior ! Curiosi mai sunt!
Noi ne-am ales cu ceva mucisori aposi si stranutam toata ziulica...
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Deyutzu, ce dundilica scumpa ai!!! E o pufosenie simpatica foc!! Ce ochisori!! Doamne sunt innebunita dupa copii astia, i-as papa pe toti!!!
Crys, nu e mai lenes bebelinul tau nu e mai lenes, fiecare are ritmul lui de dezvoltare. De exemplu al meu nu prinde nici o jucarie, abia ca o priveste, nu intinde mana dupa jucarii sau la fata mea. I se pare ca fatzuca mea e mai atractiva decat orice jucarie. Nu mai pomenesc ca nu clipeste daca bat din palme la ureche sau daca fac ceva sunete. Privirea o intoarce dupa mine prin casa in schimb. Iar sunt in dubiu cu Vaccinul asta. Mama lui de vaccin!!!!! Nu cred ca ii fac vaccinul, cel putin deocamdata. Poate pe la 5-6 luni.. Mai astept putin. Am vorbit cu pediatrul si neonatologul si bineinteles ca au insistat sa ii fac, dar am zis ca aman putintel.
Elala, ce pureci i-ai dat la Eric sa pape de a fost tot roz pe fata? Asa bine m-am amuzat cand i-am vazut mutritza cu roz!! Adorabil.
Alinaa, gemenasii tai sunt atat de frumosi! ce diferiti mi se par...
Fetele vreau sa cumpar ham, sau ceva de purtat pe afara? Ce imi recomandati? sincer pot sa zic ca nu prefer wrap-ul, nu stiu de ce nu imi place, parca se strang toate hainele pe mine. Recomandati-mi ceva please ca sunt in plop. Am citit cate ceva, si parca daca nu-s acreditate poate sa-i afecteze piciorusele...
|
|
| Roxanine wrote:
Elala, ce pureci i-ai dat la Eric sa pape de a fost tot roz pe fata? Asa bine m-am amuzat cand i-am vazut mutritza cu roz!! Adorabil.
Fetele vreau sa cumpar ham, sau ceva de purtat pe afara? Ce imi recomandati? sincer pot sa zic ca nu prefer wrap-ul, nu stiu de ce nu imi place, parca se strang toate hainele pe mine. Recomandati-mi ceva please ca sunt in plop. Am citit cate ceva, si parca daca nu-s acreditate poate sa-i afecteze piciorusele...
A papat ardei si sfecla coapte cu branzica si iaurt. De la sfecla e rozul.. Cand l-am dus la baie sa il spal radea si el de ce mutrita avea asa roz!
Noi de pe la 1-2 luni am folosit wrap elastic, apoi am trecut la sling cu inele si acum mi-am comandat un ssc Karaush care merge de la 4 luni.. La 2-3 luni de folosit ar fi wrap elastic sau tesut, sling cu inele, wrap tai mic sau Marsupi (cred ca de pe la 3-4 luni e mai ok asta si ramane repede mic aproximativ pe la 6 luni) ...cam astea sunt cele indicate pentru varsta asta..De la 4 luni ar mai fi cateva variante..si de la 6 luni orice ssc.. |
|
Inregistrat: 5/8/2014 Mesaje: 230
| simona83 oul pus in apa se face ca un sampon care hidrateaza pielea si o catifeleaza, nu folosesc prea mult samponel pentru ca imi este frica de chimicalele din el. Iar sarea este pentru a preveni iritatiile pe piele. Este drept ca aceste lucruri nu mi le-a spus pediatrul ci sunt mai degraba oboceiuri folosite dintotdeauna in zona noastra insa nu am avut probleme niciodata cu piele copilului, ba din contra s-a "curatat" foarte repede.
elala da, sunt niste scumpi acum, incep sa-si imbogateasca si expresiile faciale iti vine sa-i papi nu altceva.
Roxanine sunt constienta ca fiecare se dezvolta diferit insa nu stiu, ar fi fost frumos sa vad ca poate face diferite lucruri...oricum sunt rabdatoare si ma bucur de el si de "mocutele" lui in fiecare zi
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Am intrat sa pupacesc frumusetile de beblusi dragalasi! |
|
Inregistrat: 3/13/2014 Mesaje: 485
| Salutare mamici si pitici!!!
Ma iertati de absenta, dar nu mai apuc sa fac mai nimic. Ne pregatim si de botez si sunt capie. V-am citit din urma si am vazut pozele cu bebelusi deliciosi!! Sa-i mananci nu alta!!
No am facut vaccinul de 2 luni, a plans putin cand i l-a facut si am stat cu comprese reci pe piciorus. La vreo 4 ore dupa vaccin a inceput sa planga pt ca o durea piciorusul, dar compresele ne-au ajutat si a doua zi a fost ca si cand nu s-a intamplat nimic. Nu a facut febra deloc. Am fost la pediatru si la 2 luni si o saptamana avea 58,5 cm si 5410 gr. Ceea ce e super! In continuare doar san papa, desi ma cam incearca sentimentul ca nu se mai satura. Dar perseveram, chiar daca a ajuns sa manance si la 1:30 h. Am facut cura de o luna cu bifido...a avut succes de cateva ori, dar s-a obisnuit cu el. Am decis sa nu ii mai dau desi pediatra a zis sa continuam pana la 4 luni. Uneori face singurica cacuta, alteori nu ii iese. Eu o sa merg pe instinctul meu si o sa fac asa cum consider mai bine. Avem nopti si zile...doarme noaptea de pe la 22 pana la 7 - cand se foieste o mufez repede la san si gata. Are nopti cand doarme tun cate 3 ore intre mese si nopti cand o mufez din ora in ora. Ziua uneori doarme si 6 ore ( cate 3- 4 reprize) alteori 2 ore adunate. Gangureste si rade cu toate gingiile, ma cearta cand ii e foame sau somn si ma striga cand nu ma mai vede. E asa de dulce! Nu mai vrea sa stea pe spate deloc, se chinuie, se incordeaza si daca o tin de manute vrea sa se ridice in fundulet. Pe burtica sta cate 5-10 min odata ca se enerveaza repede ca nu ajunge nicaieri. A inceput sa-si descopere manutele, se gasesc una pe alta si apoi cate un pumnulet isi gaseste drumul spre gurita la molfait. Baleste de zici ca ii dau dintisorii...nu, nu ii dau . A inceput sa mai stea in leagan...ii plac desenele animate si o mai las cate 5-10 min la tv ( ca sa mai apuc si eu sa beau apa, sa mananc un fruct, sa ma duc la toaleta). In rest am invatat sa fac muuulte lucruri cu o singura mana - ca de exemplu sa dau cu aspiratorul . Dar imi place sa o tin in brate si sa stau cu ea, sa ne maimutarim si sa radem toata ziua...peste un an o sa alerg eu dupa ea sa o iau in brate si n-o sa mai vrea.
Va pun si eu cateva poze cu grasunica mea! lala_aurelia attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Lala ce grasunica lipicioasa ai Crys multumim Eu am decis sa-i fac Dariei vaccinele din schema nationala.peste o saptamana mergem la cel de 4 luni.am luat un Marsupi si Daria e super incantatata de el,mai ales ca poate molfai bretelele laterale spre disperarea mea si maine ajunge si slingul cu inele.sunt in mari documentari despre blw si cautari pt scaun cu masuta pt pitica.simona,elala cat au in inaltime ale voastre?tot nu dau de sophie,trebuie sa gasesc un site sa o comand online |
|
| dana_h wrote:sunt in mari documentari despre blw si cautari pt scaun cu masuta pt pitica.simona,elala cat au in inaltime ale voastre?
Nu am inteles inaltimea carei parti te intereseaza.Scaunelul nostru se regleaza pe mai multe inaltimi, iar masuta mi se pare inca inaltuta pentru el..la aproape 8 luni si peste 70 cm inca nu ajunge foarte bine sa pape de pe ea..E la aproximativ 25 cm inaltime fata de sezut.. Sa nu mai molfaie direct bretelele poti improviza niste protectii dintr-un prosopel pe care sa le poti scoate usor si sa le speli..Eric molfaie si slingul.. Si noi ne-am vaccinat pana acum..Sunt in dubii cu vaccinul de 1 an.. Lala, cat de dulce e Sara cu perisorul ei lungut!
|
|
| Elala ma refer la inaltimea maxima ca as vrea sa ajunga la masa noastra din bucatarie |
|
| dana_h wrote:Elala ma refer la inaltimea maxima ca as vrea sa ajunga la masa noastra din bucatarie Nu stiu exact cat are dar ajunge perfect la masa noastra din bucatarie. Poate il masor mai tarziu ca acum sunt sechestrata de bebe- nani pe mami. Ori de la dinti ori iar puseu ca nu ma mai inteleg cu el..titi toata ziua si toata noapte, nani doar cu mine sau si mai bine, pe mine..la pranz nici nu a vrut sa guste mancarica..sper sa tteaca mai repede ca nu imi place sa il vad asa marait.. |
|
| Of scumpul de el, speram sa treaca repede |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Dana,uite, ai aici variante: http://www.girafasophie.ro/en ( dai jos, la "shop by category") Www.ebay.co.uk. |
|
|