Clubul aspirantelor - partea a doua
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Wednesday, January 24, 2007 7:35 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Draga mea, eu ma refeream strict la episodul cu scurgerea maronie, care am inteles ca a aparut doar de doua zile...De aceea iti spuneam ca va trebui sa nu amani la nesfarsit si sa mergi la medic, daca nu trece intr-un anumit interval de timp!
Asteptam vesti bune!
aoorika
Scris: Friday, January 26, 2007 11:08 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/12/2006
Miri wrote:
Draga mea, eu ma refeream strict la episodul cu scurgerea maronie, care am inteles ca a aparut doar de doua zile...De aceea iti spuneam ca va trebui sa nu amani la nesfarsit si sa mergi la medic, daca nu trece intr-un anumit interval de timp!
Asteptam vesti bune!

Miri pupici, pana la urma mi-a venit CM-ul nervi ...
Vroiam sa va intreb daca a folosit careva metoda temperaturii bazale pentru aflarea ovulatiei si daca a functionat. Am inceput si eu de 3 zile sa-mi iau temperatura dimineata, nu stiu cat de eficienta este metoda. pupici
dya
Scris: Friday, January 26, 2007 7:23 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Eu nu am folosit nici o metoda si nici nu am de gind sa fac asa ceva pentru ca risc sa stric ...momentul...ras si sa-l transform intr-o munca mecanica care are doar un scop....sic Asa ca mai bine , daca tot muncesc sa am doua scopuri in loc de unul.sic Sper ca intelegeti ce am vrut sa zic , mai detaliat de atit nu se poate.
Parerea mea este ca, cu cit esti mai stresata ( ma refer la modul general ) cu atit lucrul dorit se lasa asteptat mai mult.
aoorika
Scris: Monday, January 29, 2007 7:08 AM
Nivel

dya wrote:
Eu nu am folosit nici o metoda si nici nu am de gind sa fac asa ceva pentru ca risc sa stric ...momentul...ras si sa-l transform intr-o munca mecanica care are doar un scop....sic Asa ca mai bine , daca tot muncesc sa am doua scopuri in loc de unul.sic Sper ca intelegeti ce am vrut sa zic , mai detaliat de atit nu se poate.
Parerea mea este ca, cu cit esti mai stresata ( ma refer la modul general ) cu atit lucrul dorit se lasa asteptat mai mult.

Dya pupici , inteleg ce vrei sa spui, eu incerc de un an.. si nimic...uff Incerc acum sa urmaresc daca am ovulatie, ca se intampla si varianta sa nu ai. Nu vreau sa aflu lucrul asta mai tarziu. Oricum eu nu muncesc doar in scopul asta sic, vreau doar sa-mi urmaresc ziua buna. Stiu ca sunt cazuri cand ziua aceasta poate fi si in timpul CM-ului, si eram curioasa daca se poate afla luand temperatura in fiecare zi.pupici
sousourel
Scris: Monday, January 29, 2007 9:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
aoorika wrote:

Miri pupici, pana la urma mi-a venit CM-ul nervi ...
Vroiam sa va intreb daca a folosit careva metoda temperaturii bazale pentru aflarea ovulatiei si daca a functionat. Am inceput si eu de 3 zile sa-mi iau temperatura dimineata, nu stiu cat de eficienta este metoda. pupici

Da, eu am incercat, si am folosit cu succes metoda...pana cand am inceput sa-mi doresc bb. Ca sa fie exacta metoda se combina cu verificare mucusului cervical...se numeste met simptotermala si trebuie cel putin 3 luni de masurare continua pentru a identifica corect perioada fertila, respectiv, momentul aprox al ovulatiei.
aoorika
Scris: Tuesday, January 30, 2007 7:55 AM
Nivel

sousourel wrote:

Da, eu am incercat, si am folosit cu succes metoda...pana cand am inceput sa-mi doresc bb. Ca sa fie exacta metoda se combina cu verificare mucusului cervical...se numeste met simptotermala si trebuie cel putin 3 luni de masurare continua pentru a identifica corect perioada fertila, respectiv, momentul aprox al ovulatiei.

pupici Multumesc! Am citit si de metoda combinata, o sa incerc sa o urmez pana o veni bebelu. ras Sper sa functioneze si la mine. pupici
elena girleanu
Scris: Wednesday, January 31, 2007 3:02 PM
Nivel

Inregistrat: 1/26/2007
Salut fetelor!Credeam ca sunt singura care vrea un bb,din pacate luna asta l-am ratat.Sper sa citesc curand vesti bune de la voi,ca lucrati de mult la bb am vazut si in cele din urma sa va dau si eu vestea cea mare.Va pupangel angel
mommy
Scris: Wednesday, January 31, 2007 4:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Bine ai venit, Elena! Sa iti dea Dumnezeu un bb cat mai curand!flowers
AdrianaC
Scris: Wednesday, January 31, 2007 4:48 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Aspiranta sau nu, acum stau si eu cu sufletul la gura pana maine dimineata uff
kali
Scris: Wednesday, January 31, 2007 4:50 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
AdrianaC wrote:
Aspiranta sau nu, acum stau si eu cu sufletul la gura pana maine dimineata uff

Cum asa, Adriana?what
AdrianaC
Scris: Wednesday, January 31, 2007 4:54 PM

Nici eu nu stiu. Nu am mai avut CM din martie 2005, cand am ramas insarcinata cu Andrei, alaptez in continuare, si totusi, parca ieri am simtit ceva miscand in burtica mea. M-am speriat tare rau. Maine o sa stiu daca a fost doar o inchipuire. Nu stiu ce sa sper in momentul asta, cum o vrea cel de sus.uff
kali
Scris: Wednesday, January 31, 2007 5:00 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
AdrianaC wrote:
Nici eu nu stiu. Nu am mai avut CM din martie 2005, cand am ramas insarcinata cu Andrei, alaptez in continuare, si totusi, parca ieri am simtit ceva miscand in burtica mea. M-am speriat tare rau. Maine o sa stiu daca a fost doar o inchipuire. Nu stiu ce sa sper in momentul asta, cum o vrea cel de sus.uff

E posibil sa fie miscari ale intestinului... si eu le percep de parca as avea un bb in burtica de cand am nascut.
Cred ca m-am sensibilizat dar m-am speriat si eu... sper sa fie asta si la tine; tinem pumnii si asteptam vesti.flowers
AdrianaC
Scris: Wednesday, January 31, 2007 5:04 PM

Si eu sper sa fie asa uff
mommy
Scris: Wednesday, January 31, 2007 5:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Sa fie cum vrei tu Adriana!
Si eu am trecut prin emotii din astea (mi-a intarziat CM), dar nu a fost bb.
Ely
Scris: Wednesday, January 31, 2007 5:41 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Adriana, si mie mi s-a intamplat sa se miste ceva in burtica, dar nu a fost bebe. Oricum asteptam cu nerabdare si sa fie asa cum vrei tu.pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.