Clubul aspirantelor - 67
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Tuesday, September 11, 2018 11:37 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Clubul anterior nr. 66 il gasiti aici.

coeur Listuta aspirantelor la titlul de mamica coeur

1. FloreFlore

2. Carlita

3. Andia

4. Adina Mariana

5. Alle.p

6. Andra09

7. Nella

8. Mihaela14

9. elena2695

10. Ladyxmc

11. Albinutza30

12. Valicutza

13. Meme

14. Madalina3012

15. Eli.Georgi

img

17. Lidiutza85
18. Claudiaileee
19. Ralu.s
20. Rubynne
21. Monica Maria
22. Marga22
23. Ada D
24. Ralu21
25. Ella123
26. Andre.ea
27. Aleahim
28. Ionela Constantin
29. Lariss
30. Alexandraa
31. AlexaT
32. Monican
33. Amaria2511
34. Simmo
35. Meablance
36. Primavera7
37. Dxc
38. Rose

Ultima actualizare: 11.09.2018

[img]http://dl8.glitter-graphics.net/pub/2155/2155158vka58ewvez.jpg" />
Andreea06
Scris: Tuesday, September 11, 2018 11:40 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Urmatoarele 24h putem face modificari la listuta dance
Primavera7
Scris: Tuesday, September 11, 2018 11:50 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/7/2018
Andreea06 wrote:
Urmatoarele 24h putem face modificari la listuta dance

Si eu sunt aspiranta Lol
LadyXmc
Scris: Tuesday, September 11, 2018 12:36 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/10/2018
Hmm.. mai erau 2 fete noi daca tin eu bine minte computerlove

Bun... deci am fost la gine.. si la dansa a iesit tot lipsa aia de progesteron fara alte problemute... insa a zis ca lipsa asta de progesteron imi cam da batai de cap daca vreau sa fac bebe si mi'a dat sa iau progesteron. La eco a zis ca ceva ceva se vede dar ca nu e sigura si ca sa revin peste o saptamana am ramas asa... nu stiu cum sa explic... un pic confuza desi am insistat pe destul de multe subiecte nu am vrut sa par o nebuna si sa pun si mai multe intrebari decat pusesem deja.. ptr ca ma stiti.. pun tot felul de intrebari care mai de care mai stupide uneori...i'am explicat si ca iau femibaby si a zis sa continui cu el pana il termin si dupa ce il termin sa ma duc iar la ea .. deci practic acuma tre sa merg o data peste o saptamana... sunt cu inima la gura credeti'ma... si o data cand termin cu acidul folic.
Alle.p
Scris: Tuesday, September 11, 2018 12:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2018
Bafta Madamajoreta
Ce ti-a dat cu progesteron?Ovule? de care?
M2m2m2
Scris: Tuesday, September 11, 2018 1:20 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
LadyXmc wrote:

Bun... deci am fost la gine.. si la dansa a iesit tot lipsa aia de progesteron fara alte problemute... insa a zis ca lipsa asta de progesteron imi cam da batai de cap daca vreau sa fac bebe si mi'a dat sa iau progesteron. La eco a zis ca ceva ceva se vede dar ca nu e sigura si ca sa revin peste o saptamana am ramas asa... nu stiu cum sa explic... un pic confuza desi am insistat pe destul de multe subiecte nu am vrut sa par o nebuna si sa pun si mai multe intrebari decat pusesem deja.. ptr ca ma stiti.. pun tot felul de intrebari care mai de care mai stupide uneori...i'am explicat si ca iau femibaby si a zis sa continui cu el pana il termin si dupa ce il termin sa ma duc iar la ea .. deci practic acuma tre sa merg o data peste o saptamana... sunt cu inima la gura credeti'ma... si o data cand termin cu acidul folic.

E asta da grafic newclap deci esti a 7z dpo peste 3 z fa un test si daca vezi ceva o liniuta fff pala incepe progesteron nu ti-a spus cumva cat e endometrul???
Ai avut si contact in ziua aia e super bine, dupa grafic eu zic ca ai sanse mari!
Nu am inteles nici cu acidul folic vrei sa il intrerupi?? Sau de acum il iei??
Nella
Scris: Tuesday, September 11, 2018 1:29 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
DistanceKiss
Mul?umim pentru noua casu?a !!!
LadyXmc
Scris: Tuesday, September 11, 2018 1:36 PM
Nivel

Alle.p wrote:
Bafta Madamajoreta
Ce ti-a dat cu progesteron?Ovule? de care?

Mi'a dat arefam si a zis sa iau no spa daca am dureri de burta de orice tip.. si astea nu le am ?? slava Domnului. Tin minte ca a zis ca daca nu merge cu asta putem incerca cu progesteron natural si ca "vedem".coeur sincer habar nu am ce e de arefamul asta uff
LadyXmc
Scris: Tuesday, September 11, 2018 1:37 PM
Nivel

M2m2m2 wrote:

E asta da grafic newclap deci esti a 7z dpo peste 3 z fa un test si daca vezi ceva o liniuta fff pala incepe progesteron nu ti-a spus cumva cat e endometrul???
Ai avut si contact in ziua aia e super bine, dupa grafic eu zic ca ai sanse mari!
Nu am inteles nici cu acidul folic vrei sa il intrerupi?? Sau de acum il iei??

Conform noului grafic da majoreta si am constatat ca ceea ce facea ca celalat grafic sa fie anapoda ca sa zic asa era faptul ca am trecut manual ziua ovulatiei cand mi'a iesit testul de ovulatie pozitiv... acuma.. stau si incerc sa ma gandesc ce am facut poate din greseala ca testul de ovulatie sa fi iesit pozitiv pe 21 aug. coeur mi'o fi zis saraca si cat e endometrul dar cum eu sunt zapacita si am pus 1001 de intrebari :)) sincera sa fiu momentan nu imi aduc aminte trebuie sa imi limpezesc capul coeur imi dai sperante uriase cand spui ca am sanse mari, imi mai creste inimioara la loc coeur majoreta offf... cu acidul folic il iau de pe 16 aug si zicea gine ca sa nu il intrerup acuma cand termin cu el sa ma duc din nou la ea
Alle.p
Scris: Tuesday, September 11, 2018 1:42 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
LadyXmc wrote:

Mi'a dat arefam si a zis sa iau no spa daca am dureri de burta de orice tip.. si astea nu le am ?? slava Domnului. Tin minte ca a zis ca daca nu merge cu asta putem incerca cu progesteron natural si ca "vedem".coeur sincer habar nu am ce e de arefamul asta uff

Eu stiu ca e progesteron sinteticscratch
Se poate cumpara fara prescriptie medicala?
LE: cum a vazut ca ai lipsa de progesteron la control?Nu se vede doar facand analiza de sange?NuStiu
LadyXmc
Scris: Tuesday, September 11, 2018 1:46 PM
Nivel

Alle.p wrote:

Eu asa le'am luat... fara prescriptie. le'am platit ca deh... nu mai sunt asigurata desi culmea... eram asigurata inainte sa plec ... cu treaba asta am fost haihui ieri sa ma interesez sa rezolv cu asigurarea din nou in tara si de abia de la 1 ... s'a scumpit si apa... s'au tampit in multe
LadyXmc
Scris: Tuesday, September 11, 2018 1:52 PM
Nivel

Alle.p wrote:

LE: cum a vazut ca ai lipsa de progesteron la control?Nu se vede doar facand analiza de sange?NuStiu

P.S: mi'a luat analize de sange in spital joi sau vineri (nu mai retin) cand am vb cu doctorita care m'a trimis la asta. ziceam ca e o prietena de familie dar nu mai stiu daca am mentionat si de analize ? Nu mai stiu... cert e ca mi'a luat sange si a zis ca le da ea la gine si mi le citeste ea luni cum eu am fost marti ptr ca am avut multe de rezolvat ra mi'a zis doar de lipsa asta de progesteron apoi mi'a facut un control si restul v-am zis in mare.
(Gine lucreaza si in spital si are si cabinetul ei ). A si a mai zis ca sa nu imi mai fac ganduri negre ca nu am ovare polichistice sau alte probleme ba mai mult a zis ca din punctul ei de vedere sunt foarte apta sa fac bebe ceea ce mi s'a parut bizar tinand cont ca am incercat din luna mai incoa perseverent si nu a aparut minunea. Acuma nu stiu ce sa mai cred.
M2m2m2
Scris: Tuesday, September 11, 2018 1:57 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
LadyXmc wrote:

Conform noului grafic da majoreta si am constatat ca ceea ce facea ca celalat grafic sa fie anapoda ca sa zic asa era faptul ca am trecut manual ziua ovulatiei cand mi'a iesit testul de ovulatie pozitiv... acuma.. stau si incerc sa ma gandesc ce am facut poate din greseala ca testul de ovulatie sa fi iesit pozitiv pe 21 aug. coeur mi'o fi zis saraca si cat e endometrul dar cum eu sunt zapacita si am pus 1001 de intrebari :)) sincera sa fiu momentan nu imi aduc aminte trebuie sa imi limpezesc capul coeur imi dai sperante uriase cand spui ca am sanse mari, imi mai creste inimioara la loc coeur majoreta offf... cu acidul folic il iau de pe 16 aug si zicea gine ca sa nu il intrerup acuma cand termin cu el sa ma duc din nou la ea

Ar trebui sa scrie pe foie care ti-a dato endometru ovarele uterul daca e lichid in douglas.
Oricum eu nu ma i-au dupa teste ci dupa temp care ai spus ca e corecta, deci ov ta a fost in z28 cand normal trebuia sa vina si prietena mea a ramas la fel data trecuta deci tu stii ca eu spun cand vad sanse topai
Despre arefram e progesteron sintetic eu zic sa il pui vaginal sa nu il bei ca da stari naspa.
Si uitasem ea de cand a zis sa il incepi???
Primavera7
Scris: Tuesday, September 11, 2018 2:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/7/2018
LadyXmc wrote:

O sa fie bine ai sa vezi Cheek Kiss
Asta cu intrebarile stupide e valabila si la mine, mai ales cand sunt stresata ca la ultimul control.
E ceva normal iar medicul tau ginecolog trebuie sa0ti raspunda oricat de stupida i s-ar parea intrebarea. Cel putin eu asa cred.

LadyXmc
Scris: Tuesday, September 11, 2018 2:15 PM
Nivel

M2m2m2 wrote:

Ar trebui sa scrie pe foie care ti-a dato endometru ovarele uterul daca e lichid in douglas.
Oricum eu nu ma i-au dupa teste ci dupa temp care ai spus ca e corecta, deci ov ta a fost in z28 cand normal trebuia sa vina si prietena mea a ramas la fel data trecuta deci tu stii ca eu spun cand vad sanse topai
Despre arefram e progesteron sintetic eu zic sa il pui vaginal sa nu il bei ca da stari naspa.
Si uitasem ea de cand a zis sa il incepi???

A zis sa il incep de maine si sa il iau la aceeasi ora sa incerc sa nu uit ca ma stie mai zapacita topai Bravoo am sa iau in considerare sfatul tau Doamne ce bine ar fi sa ai gura aurita (mainile in cazul asta ca tastezi topai )coeur Cand reusesc sa ajung acasa chiar caut foaia aia si o pun love momentan sunt la verisoara mea in vizita stam pe aici cateva zile ca e cu burticuta prin oct-noiembrie ar trebui sa nasca si sa o ajut majoreta a venit sotul ei dupa noi si ne'a luat cu masinuta ca daca ma duceam cu trenu innebuneam bounce
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.