|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/7/2017 Mesaje: 35
| Andia wrote:
Ti-ai luat de la farmacie? Fugi sa nu se inchida, nu stiu daca ai vreuna non-stop :)
Mi-am luat..am fugit înainte sa închida..va pup! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| loredana90 wrote: Mi-am luat..am fugit înainte sa închida..va pup!
Nice, pune-l dupa ce te bagi la nani si nu te mai ridici cel putin 2-3 ore, deci mergi la baie inainte :))) |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/7/2017 Mesaje: 35
| Andia wrote:
Nice, pune-l dupa ce te bagi la nani si nu te mai ridici cel putin 2-3 ore, deci mergi la baie inainte :)))
Asta cu mersul la baie este cam na?pa :)) |
|
| loredana90 wrote: Asta cu mersul la baie este cam na?pa :))
Mda, eu de aia incerc sa nu mai beau apa seara. |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Da, pare sa fie ce trebuie. Ms pt link; e greoi textul dar am retinut esenta. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| loredana90 wrote: Multumesc pt sfat..despre endometrioza stiu destul de multe..o sa încerc sa iau legatura cu dr.Simedrea se vedem ce spune...Multumesc înca odata.vroiam sa ajung prima data la medic si dupa sa vad daca iau sau nu..
Lore,uneori asteptarea asta sa ajungem la medic poate sa fie prea tarziu.De aceea e bine sa luam noi inainte pt.ca primele saptamani sunt ft.importante sa se fixeze bine sarcina.Ma bucur ft.mult ca totusi ti-ai luat.Pui acuma seara unul si incerci sa dormi..daca te trezesti la pipi nu e nici un bai dar incearca 2 ore sa nu mergi cat sa se topeasca inauntru si sa se asimileze.Dimineata pune iar chiar daca esti activa sa stii ca ajuta mult pt.ca el isi face treaba acolo.Atata sa nu faci pipi minim 2 ore,de ridicat in picioare poti.O sa ai secretii toata ziua sa nu te sperii,e absolut normal.Sunt mai linistita acuma cand stiu ca o sa iei progesteron ca nu vreau sa se intample ceva din cauza ca ai asteptat sa ajungi la medic.Am cunostinte care au pierdut din cauza ca nu au luat progesteron si cu siguranta si medicul iti dadea mai ales cand auzea ca ai endometrioza.Stii ca principala problema la boala asta e estrogen prea mult in corp care omoara progesteronul deci eu zic ca tie medicul iti va da sa iei pe toata perioada sarcinii si chiar daca nu,minim unul pe zi eu as lua ca sa fiu eu linistita ca puiul meu e in siguranta acolo. |
|
| Fetele am fost la stomatolog azi.M-am bucurat pt.ca nu a fost nevoie de injectie si nici macar sprei.A curatat maseaua cu polizorul acela..acolo am simtit putina durere dar suportabila si mi-a refacut plombita cu coroana iar cand a terminat am vrut sa platesc si mi-a spus ca o plomba trebuie sa reziste 2 ani iar eu cum am facut-o acus 2 luni nu mi-a luat nici un leu pt.ca inca e in garantie si orice se mai intampla sa revin la el.A fost implicat si si-a cerut scuze.Mie drag medicul asta rau de tot desi am fost putin suparata pe el,mi-a trecut instant deci....sa vina bebeee ca imi e facuta toata dantura |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| 9
IUBITA FII TARE, te cred si stiu ca este dificil, ca sa nu zic imposibil. la mine, a plecat tati care pt mine facea mai mult decat mama, stie chestia asta, chiar i am zis o in fata cand eram mai mica-nu stiu excat care a fost situatia de i am reprosat asta, pt ca , lui puteam sa i spun totul. Gandeste te putin, ca eu eram plecata in Italia din 2005 si nu era vreo dimineata, in care sa nu ne auzim la telefon, cand nu aveam posibilitatea, ii dadeam doar bip si el , imi dadea inapoi, asat era intelegerea noastra, ca sa stim ac suntem bine si ca ne gandimu nul la celelalt. Imi lipseste in fiecare secunda si mie si nu l av putae inlocui nimeni NICIODATA- stiu asta. Te cred dar incerca sa faci ac mine pt ca , si eu tot plangeam in hohote zi de zi , de el-in cazul meu nu ma mai puteam opri pana intr o zi cand am vb cu o matusa dea mea, cumnata lu tati care fusese preoteasa cat timp traia unchiul mu-preot ortodox, m a facut sa gandesc putin altfel converastia cu ea din aceea zi, si anume, ca el, in cazul meu, si n cazul atu, ea -mama ta , nu mai pot sa fie langa noi dar nu ar vrae sa ne vada ca suferim si ca sa fim oarecum abatute cum ai spus si tu, pt ca ei, sunt scolo sus, si ne privesc, vor as ne vada ca ne merge bine si ac suntem oarecum fericite/implinite asu nu stiu cum sa ma exprim, dar banuiesc ca ai prins ideea. Pe mine ma apuca de nspe mii de ori, cand am cate un moment cam utrat/naspa si ma uit la cer, fie ca i zi , fie ca i noapte, poate o sa zica cineva ca s nebuna , dar eu stiu ac i acolo sus undeva si macar singurul lucru care ma face sa stau mai linistita putin daca se poate spune asa, e ca NU MAI SUFERA DELOC . in cazul meu, scuze ca ti/va readuc aminte dar simt nevoia sa va o povestec din nou si paote vei intelege si tu mai multe-te inteleg foarte bine dar nu mai poti face nimika pt a o readuce inapoi, sincer...habar n am daca ma voi ami intalni vreodata cu el, pt ca daca exista sau nu , viata de dupa ?????????????? nun poate sa mi o demonstreze nimeni, exact cum spunea si tati ca nu s a intors nimeni ca sa ne spuna daca exista sau nu , sau daca i bine sau rau, nu a fost nimeni ca sa poate sa confirme asta-si i dau perfecta dreptate, sincer. de mica, eu am fost "cascadoarea" lu tati cum imi spunea el mie, era sa mor de mai multe ori, dar am avut ingeri langa mine sau am 9 vieti ca pisica DAR ORICUM IN DECEMBRIE CAND ERAM SUB MASINA ANIMALULUI ALUIA-INGERUL MU A FOST TATI SUNT SIGURA, pt ca era mult prea devreme ca sa fiu langa el. am/avem cate ceva de facut/realizat/implinit niste chestii, o familie, o viata cat de cat linistita ...etc nu cred ca te a ajutat cu ceva foarte mult povestea mea, experienta mea dar totusi sper sa reusesti macar, ca de fiecare data cand iti vine sa plangi sau esti asa abatuta, gandeste te putin la mama ta, ca sigur n ar vrea sa te vada asa deloc... trebuie sa fi tare si sa incerci sa mergi mai departe. te cred si te intelg perfect , si mie inca mi este si mi va fi mereu greu dar trebuie sa mergem inainte. fii atenta, ce am facut eu, atunci cand mama a platit locul unde sta tati acuma, ca si a schimbat casa si eu tot timpul, cand ajung la Petrosani, merg intai la casa lui noua si de avbia dupa acea , cobr jos, la apartamentul nostu, - unde vam crescut si eu si inca ii casa mea, casa parinteasca; mami , a reusit sa si cumpere/plateasca si locul de langa tati, cu greu dar a reusit si , atunci cand am mers sa decidem ce cruce sau piatra ii alegem, cand a fost vorba sa scris numele pe cruce, ne a intrebat, cati o sa fie acolo scrisi, ac sa stie cat si cum sa le scrie in locul alocat scrierii nume, data nasterii si data decesului,...... atunci, eu am venit cu ideea pe care inca mi o mentin, pt ac n final, s a ales ce am vrut eu, o piatra demarmura neagra ca sa fie casa lu tati , mai frumoasa si sa nu ami fie nici una la fel, ac am vazut si albe si gri si o caruta de modele. ca sa o scurtez, e scris numele lu tati, numele lu mami doar cu data nasterii si a lasat loc gol, pt inca o persoana, pt cine credeti? pt mine ca asa am decis eu paote ca ma credeti nebuna dar nu ma intereseaza asta, deja mi au spus o multi, neamuri inclusiv dar nu ma intereseaza, eu o sa ma duc langa tati meu intr o zi. si .....n am vrut sa i fur locul la mami, care si l cumparase deja, am zis ca eu 7 ani de zile , nu o sa mor, ca stiu ca dupa 7 ani, se poate pune cineva deasupra. nici in prezent nu mi am schimbat ideea macar cand nu o sa mai fiu pe lumea asta , unde oricum ar fi sunt singura, pt ca tati nu ca mai este, eram eu cu tati,mami cu sora mea si fratele meu era cu bunicii, cat timp traiaua, chiar daca l am pe logodnicul meu, care mi a fost alaturi in cele mai dificile momente le vietii mele (cand multi, ac sa nu zic altii/toti ar fi mers mai departe si nu ar fi stat dupa mine, apraope 3 luni cand am fost in coma, asteptanad sa ma trezesc, chiar daca relatia nostra era la inceput- vorbesc de acum 11 ani) sunt singura, asa ma simt si stiu ac voia junge la el candva dar pana atunci el nu vrea sa ma vada ca sufar deloc-asta ma face sa cobor cu picioarele pe pamant.
capul sus Adina si vei vedea ca o sa ajungi si tu mamica si mama ta va fi mandra de tine sigur. eu, am vrut sa ma fi vazut tati maritata si sa ma fi dus el la altar dar nu s a putut-asta este-capul sus si tu si eu si mergem inainte ca sa i facem sa fie mandri de noi de acolo de sus de unde sunt ei.
|
|
| Adina Mariana wrote:Fetele am fost la stomatolog azi.M-am bucurat pt.ca nu a fost nevoie de injectie si nici macar sprei.A curatat maseaua cu polizorul acela..acolo am simtit putina durere dar suportabila si mi-a refacut plombita cu coroana iar cand a terminat am vrut sa platesc si mi-a spus ca o plomba trebuie sa reziste 2 ani iar eu cum am facut-o acus 2 luni nu mi-a luat nici un leu pt.ca inca e in garantie si orice se mai intampla sa revin la el.A fost implicat si si-a cerut scuze.Mie drag medicul asta rau de tot desi am fost putin suparata pe el,mi-a trecut instant deci....sa vina bebeee ca imi e facuta toata dantura
Bravo Adina, ma bucur pt tine. te pupic dulce. si sa dea Doamne Doamne ca o sa vina bebe repede, chiar luna asta daca i posibil |
|
| Adina Mariana wrote: Lore,uneori asteptarea asta sa ajungem la medic poate sa fie prea tarziu.De aceea e bine sa luam noi inainte pt.ca primele saptamani sunt ft.importante sa se fixeze bine sarcina.Ma bucur ft.mult ca totusi ti-ai luat.Pui acuma seara unul si incerci sa dormi..daca te trezesti la pipi nu e nici un bai dar incearca 2 ore sa nu mergi cat sa se topeasca inauntru si sa se asimileze.Dimineata pune iar chiar daca esti activa sa stii ca ajuta mult pt.ca el isi face treaba acolo.Atata sa nu faci pipi minim 2 ore,de ridicat in picioare poti.O sa ai secretii toata ziua sa nu te sperii,e absolut normal.Sunt mai linistita acuma cand stiu ca o sa iei progesteron ca nu vreau sa se intample ceva din cauza ca ai asteptat sa ajungi la medic.Am cunostinte care au pierdut din cauza ca nu au luat progesteron si cu siguranta si medicul iti dadea mai ales cand auzea ca ai endometrioza.Stii ca principala problema la boala asta e estrogen prea mult in corp care omoara progesteronul deci eu zic ca tie medicul iti va da sa iei pe toata perioada sarcinii si chiar daca nu,minim unul pe zi eu as lua ca sa fiu eu linistita ca puiul meu e in siguranta acolo.
Si eu ma bucur ca l-a luat. Cand am zis sa intrebe medicul ma gandeam ca poate ajunge cumva la el sau sa il sune acum, pe loc, cat mai rapid ca sa ii spuna exact doza necesara. Foarte tare ca ai reusit sa rezolvi maseluta, ai scapat repede. |
|
| Andia wrote:
Si eu ma bucur ca l-a luat. Cand am zis sa intrebe medicul ma gandeam ca poate ajunge cumva la el sau sa il sune acum, pe loc, cat mai rapid ca sa ii spuna exact doza necesara. Foarte tare ca ai reusit sa rezolvi maseluta, ai scapat repede.
|
|
| LAURA0202 wrote:9 IUBITA FII TARE, te cred si stiu ca este dificil, ca sa nu zic imposibil. la mine, a plecat tati care pt mine facea mai mult decat mama, stie chestia asta, chiar i am zis o in fata cand eram mai mica-nu stiu excat care a fost situatia de i am reprosat asta, pt ca , lui puteam sa i spun totul. Gandeste te putin, ca eu eram plecata in Italia din 2005 si nu era vreo dimineata, in care sa nu ne auzim la telefon, cand nu aveam posibilitatea, ii dadeam doar bip si el , imi dadea inapoi, asat era intelegerea noastra, ca sa stim ac suntem bine si ca ne gandimu nul la celelalt. Imi lipseste in fiecare secunda si mie si nu l av putae inlocui nimeni NICIODATA- stiu asta. Te cred dar incerca sa faci ac mine pt ca , si eu tot plangeam in hohote zi de zi , de el-in cazul meu nu ma mai puteam opri pana intr o zi cand am vb cu o matusa dea mea, cumnata lu tati care fusese preoteasa cat timp traia unchiul mu-preot ortodox, m a facut sa gandesc putin altfel converastia cu ea din aceea zi, si anume, ca el, in cazul meu, si n cazul atu, ea -mama ta , nu mai pot sa fie langa noi dar nu ar vrae sa ne vada ca suferim si ca sa fim oarecum abatute cum ai spus si tu, pt ca ei, sunt scolo sus, si ne privesc, vor as ne vada ca ne merge bine si ac suntem oarecum fericite/implinite asu nu stiu cum sa ma exprim, dar banuiesc ca ai prins ideea. Pe mine ma apuca de nspe mii de ori, cand am cate un moment cam utrat/naspa si ma uit la cer, fie ca i zi , fie ca i noapte, poate o sa zica cineva ca s nebuna , dar eu stiu ac i acolo sus undeva si macar singurul lucru care ma face sa stau mai linistita putin daca se poate spune asa, e ca NU MAI SUFERA DELOC . in cazul meu, scuze ca ti/va readuc aminte dar simt nevoia sa va o povestec din nou si paote vei intelege si tu mai multe-te inteleg foarte bine dar nu mai poti face nimika pt a o readuce inapoi, sincer...habar n am daca ma voi ami intalni vreodata cu el, pt ca daca exista sau nu , viata de dupa ?????????????? nun poate sa mi o demonstreze nimeni, exact cum spunea si tati ca nu s a intors nimeni ca sa ne spuna daca exista sau nu , sau daca i bine sau rau, nu a fost nimeni ca sa poate sa confirme asta-si i dau perfecta dreptate, sincer. de mica, eu am fost "cascadoarea" lu tati cum imi spunea el mie, era sa mor de mai multe ori, dar am avut ingeri langa mine sau am 9 vieti ca pisica DAR ORICUM IN DECEMBRIE CAND ERAM SUB MASINA ANIMALULUI ALUIA-INGERUL MU A FOST TATI SUNT SIGURA, pt ca era mult prea devreme ca sa fiu langa el. am/avem cate ceva de facut/realizat/implinit niste chestii, o familie, o viata cat de cat linistita ...etc nu cred ca te a ajutat cu ceva foarte mult povestea mea, experienta mea dar totusi sper sa reusesti macar, ca de fiecare data cand iti vine sa plangi sau esti asa abatuta, gandeste te putin la mama ta, ca sigur n ar vrea sa te vada asa deloc... trebuie sa fi tare si sa incerci sa mergi mai departe. te cred si te intelg perfect , si mie inca mi este si mi va fi mereu greu dar trebuie sa mergem inainte. fii atenta, ce am facut eu, atunci cand mama a platit locul unde sta tati acuma, ca si a schimbat casa si eu tot timpul, cand ajung la Petrosani, merg intai la casa lui noua si de avbia dupa acea , cobr jos, la apartamentul nostu, - unde vam crescut si eu si inca ii casa mea, casa parinteasca; mami , a reusit sa si cumpere/plateasca si locul de langa tati, cu greu dar a reusit si , atunci cand am mers sa decidem ce cruce sau piatra ii alegem, cand a fost vorba sa scris numele pe cruce, ne a intrebat, cati o sa fie acolo scrisi, ac sa stie cat si cum sa le scrie in locul alocat scrierii nume, data nasterii si data decesului,...... atunci, eu am venit cu ideea pe care inca mi o mentin, pt ac n final, s a ales ce am vrut eu, o piatra demarmura neagra ca sa fie casa lu tati , mai frumoasa si sa nu ami fie nici una la fel, ac am vazut si albe si gri si o caruta de modele. ca sa o scurtez, e scris numele lu tati, numele lu mami doar cu data nasterii si a lasat loc gol, pt inca o persoana, pt cine credeti? pt mine ca asa am decis eu paote ca ma credeti nebuna dar nu ma intereseaza asta, deja mi au spus o multi, neamuri inclusiv dar nu ma intereseaza, eu o sa ma duc langa tati meu intr o zi. si .....n am vrut sa i fur locul la mami, care si l cumparase deja, am zis ca eu 7 ani de zile , nu o sa mor, ca stiu ca dupa 7 ani, se poate pune cineva deasupra. nici in prezent nu mi am schimbat ideea macar cand nu o sa mai fiu pe lumea asta , unde oricum ar fi sunt singura, pt ca tati nu ca mai este, eram eu cu tati,mami cu sora mea si fratele meu era cu bunicii, cat timp traiaua, chiar daca l am pe logodnicul meu, care mi a fost alaturi in cele mai dificile momente le vietii mele (cand multi, ac sa nu zic altii/toti ar fi mers mai departe si nu ar fi stat dupa mine, apraope 3 luni cand am fost in coma, asteptanad sa ma trezesc, chiar daca relatia nostra era la inceput- vorbesc de acum 11 ani) sunt singura, asa ma simt si stiu ac voia junge la el candva dar pana atunci el nu vrea sa ma vada ca sufar deloc-asta ma face sa cobor cu picioarele pe pamant. capul sus Adina si vei vedea ca o sa ajungi si tu mamica si mama ta va fi mandra de tine sigur. eu, am vrut sa ma fi vazut tati maritata si sa ma fi dus el la altar dar nu s a putut-asta este-capul sus si tu si eu si mergem inainte ca sa i facem sa fie mandri de noi de acolo de sus de unde sunt ei. of,draga mea am citit cu atentie ce mi-ai scris si stiu ft.bine cum e pt.ca suntem cam in aceasi situatie.Asa am fost eu cu mama cum ai fost cu tatal tau.As putea sa scriu o carte prin ce am trecut in anul acela cat a fost ea bolnava si nu doresc nimanui sa treaca prin traumele trecute de mine.Eu nu pot sa iti povestesc pt.ca inca e ft.dureros pt.mine si abia ce mi-am mai revenit si sa imi vad de viata in continuare pt.ca destul m-am chinuit fara ea si multi ani mi-a trebuit sa constientizez ca ea nu va mai aparea in fata mea fizic niciodata.Cel mai greu mi-a fost anul trecut cand m-am maritat..aveam in cap numai negru sa pun prin sala de nunti ca aveam impresia ca gresesc ca eu o sa incerc sa ma distrez si ea e in pamant.Apoi mi-a trecut prin cap toate momentele de disperare prin care am trecut si cum mi-a murit in brate simtintndu-ma neputincioasa ca nu pot face pulsul acela sa bata normal si tot mai incet pana nu l-am mai simtit...in fine ca iar ma pun pe plans si nu vreau sa imi amintesc ca aici trebuie sa ne incurajam nu intristam.Nu cred ca mi-ar ajunge spatiul in tableta asta sa ma pun sa pove prin cate am trecut.Stiu ca lor nu le-ar placea sa ne vada asa si crede-ma eu m-am luptat ani intregi sa fiu linistita sa se poata si ea odihni in pace si cu greu am reusit.Si azi am fost ft tare si sunt mandra de mine..asa se intampla cand esti ft.atasata de unul din parinti ft.tare.Cat despre tine nu te cred nebuna ca vrei sa te alaturi si tu lor cand nu vei mai fi.Daca asta ai simtit asta ai facut si nu e de judecat ci de apreciat ca iti iubesti parintii si te gandesti la ei nu doar la tine. Nu mai stiu ce sa spun ca imi trec prin cap 100 si 1000 de ganduri asa ca ma opresc aici si spunandu-ti ca eu chiar sunt mandra de mine ca prin cate am trecut am tinut piept la toate si am incercat sa fac in asa fel incat daca exista viata de apoi si ma vede mami sa fie mandra de mine si de cresterea care mi-a dat-o. Doamne ajuta sa devenim amandoua mamici iar parintii nostrii sa fie mandrii de noi |
|
| Doamne Ajuta la amandoua.Apropo nu te dor sanii?pe mine azi am simtit unpic dar cred ca de ce au stat in sutien toata ziua.Am mai citit pe interrnet si cica durerile de sani pot fi si de hormonii luati adica din progesteron..deci dupa acest simtom daca apare nu ne putem lua pt.ca poate fi reactie adversa la Utrogestan si pana se obisnuieste corpul cu progesteronul durerile pot persista si pana la 3 luni.Disconfort de burta eu si acuma am asa pe fraze ca si cum acuma vine ciclul....si asa am luna de luna..deci nu mai stiu daca sa sper..presimt ca nu am ramas |
|
| Adina Mariana wrote: of,draga mea am citit cu atentie ce mi-ai scris si stiu ft.bine cum e pt.ca suntem cam in aceasi situatie.Asa am fost eu cu mama cum ai fost cu tatal tau.As putea sa scriu o carte prin ce am trecut in anul acela cat a fost ea bolnava si nu doresc nimanui sa treaca prin traumele trecute de mine.Eu nu pot sa iti povestesc pt.ca inca e ft.dureros pt.mine si abia ce mi-am mai revenit si sa imi vad de viata in continuare pt.ca destul m-am chinuit fara ea si multi ani mi-a trebuit sa constientizez ca ea nu va mai aparea in fata mea fizic niciodata.Cel mai greu mi-a fost anul trecut cand m-am maritat..aveam in cap numai negru sa pun prin sala de nunti ca aveam impresia ca gresesc ca eu o sa incerc sa ma distrez si ea e in pamant.Apoi mi-a trecut prin cap toate momentele de disperare prin care am trecut si cum mi-a murit in brate simtintndu-ma neputincioasa ca nu pot face pulsul acela sa bata normal si tot mai incet pana nu l-am mai simtit...in fine ca iar ma pun pe plans si nu vreau sa imi amintesc ca aici trebuie sa ne incurajam nu intristam.Nu cred ca mi-ar ajunge spatiul in tableta asta sa ma pun sa pove prin cate am trecut.Stiu ca lor nu le-ar placea sa ne vada asa si crede-ma eu m-am luptat ani intregi sa fiu linistita sa se poata si ea odihni in pace si cu greu am reusit.Si azi am fost ft tare si sunt mandra de mine..asa se intampla cand esti ft.atasata de unul din parinti ft.tare.Cat despre tine nu te cred nebuna ca vrei sa te alaturi si tu lor cand nu vei mai fi.Daca asta ai simtit asta ai facut si nu e de judecat ci de apreciat ca iti iubesti parintii si te gandesti la ei nu doar la tine. Nu mai stiu ce sa spun ca imi trec prin cap 100 si 1000 de ganduri asa ca ma opresc aici si spunandu-ti ca eu chiar sunt mandra de mine ca prin cate am trecut am tinut piept la toate si am incercat sa fac in asa fel incat daca exista viata de apoi si ma vede mami sa fie mandra de mine si de cresterea care mi-a dat-o. Doamne ajuta sa devenim amandoua mamici iar parintii nostrii sa fie mandrii de noi
iubita, chiar vroiam sa sting calc, ca mi pica ochii n gura de somn dar am zis hai sa vad daca ati mai scris ceva (voi doua: Andia si tu :001006: :001007: -nu stiu de unde exact dar am o simpatie pt amandoua- nu va ganditi la prostii ca eu, chiar daca ma mai enerveaza iuby meu pt ca .............ii tot timpul obosit si n are timp de mine, mai i am aruncat o de cateva ori ca ma duc la altul ha ha ha - as vrea sa ma cred si eu macar 1% ) ideea ii ca nu ma intereseaza sa fiu langa parinti, cum am explicat si mai devreme, lumea mea toata era tati si langa el vreau sa ajung
|
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Adina Mariana wrote: Doamne Ajuta la amandoua.Apropo nu te dor sanii?pe mine azi am simtit unpic dar cred ca de ce au stat in sutien toata ziua.Am mai citit pe interrnet si cica durerile de sani pot fi si de hormonii luati adica din progesteron..deci dupa acest simtom daca apare nu ne putem lua pt.ca poate fi reactie adversa la Utrogestan si pana se obisnuieste corpul cu progesteronul durerile pot persista si pana la 3 luni.Disconfort de burta eu si acuma am asa pe fraze ca si cum acuma vine ciclul....si asa am luna de luna..deci nu mai stiu daca sa sper..presimt ca nu am ramas
Sa stii ca si pe mine de ieri au inceput sa ma doara sanii da acum nu stiu ce sa zic ca asa ma dor si cu cateva zile inainte de urati...un pic mai avem.. asteptare grea.. |
|
|