Clubul aspirantelor - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Monday, August 14, 2017 11:56 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Iti tin pumnii Lili!! Galerieee!
Cris29
Scris: Monday, August 14, 2017 12:01 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/8/2017
Andreea06 wrote:
Imi pare rau Cris! Inainte cu forte proaspete!

De cat timp incercati?

De 2 ani dar am avut CM neregulat timp de un an. Asta e. Trebuie sa ne facem analize sa vedem. Ca de data asta mi-a fost tot rau o sapt inainte de CM. De lunea trecuta. Ca niciodata.uff
Chris
Scris: Monday, August 14, 2017 12:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/23/2017
Lili Eu wrote:
Fetelor eu am emotiiii cat casaaaaaLol maine astept urati dar de azi vad ca am intepaturi la sani, in sfarcuri si pe lateral cum am avut la Dominic ar fi culmea culmilor sa raman din prima luna de incercari insarcinataLol aaa si mentionez ca de cand am nascut nu am avut nici un fel de durere de sani inainte de cm Crazy

Awwwwww, ce draguuuuuut! computerlove Tinem pumnii, Lili! Doamne ajuta sa fie cu ochisori! majoreta majoreta
Si eu am avut ceva intepaturi, abia astept sa vedem rezultatele saptamana viitoare. Presimt ca va fi o luna plina! Sa trecem toate la burtici :) majoreta majoreta newclap
Cris29
Scris: Monday, August 14, 2017 12:07 PM
Nivel

Chris wrote:

Awwwwww, ce draguuuuuut! computerlove Tinem pumnii, Lili! Doamne ajuta sa fie cu ochisori! majoreta majoreta
Si eu am avut ceva intepaturi, abia astept sa vedem rezultatele saptamana viitoare. Presimt ca va fi o luna plina! Sa trecem toate la burtici :) majoreta majoreta newclap
l

Doamne ajuta!
Chris
Scris: Monday, August 14, 2017 12:12 PM
Nivel

Cris29 wrote:
l

Doamne ajuta!

Multumesc, Cris. Cheek Kiss
Lili Eu
Scris: Monday, August 14, 2017 12:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Multumesc fetelor!!! Dar nu testez pana pe dumunica luni ca nu vrea al meu zice sa mai astept cu testu di orcum plecam la Galati si ne intoarcem sambata sau duminica sper sa zesist daca nu vine cm Lol
DianaM
Scris: Monday, August 14, 2017 12:53 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Lili Eu wrote:
Fetelor eu am emotiiii cat casaaaaaLol maine astept urati dar de azi vad ca am intepaturi la sani, in sfarcuri si pe lateral cum am avut la Dominic ar fi culmea culmilor sa raman din prima luna de incercari insarcinataLol aaa si mentionez ca de cand am nascut nu am avut nici un fel de durere de sani inainte de cm Crazy

majoreta majoreta maine asteptam testul cu doua liniute , altfel nu se accepta ras .
Doamne ajutamajoreta
Chris
Scris: Monday, August 14, 2017 1:00 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Multumesc fetelor!!! Dar nu testez pana pe dumunica luni ca nu vrea al meu zice sa mai astept cu testu di orcum plecam la Galati si ne intoarcem sambata sau duminica sper sa zesist daca nu vine cm Lol

Ne tii in suspans...DistanceKiss DistanceKiss
Lili Eu
Scris: Monday, August 14, 2017 1:52 PM
Nivel

DianaM wrote:

majoreta majoreta maine asteptam testul cu doua liniute , altfel nu se accepta ras .
Doamne ajutamajoreta
Daaa azi i.am zis la a meu sa cumpere ca a fost la farmacie si nu a vrut a zis sa mai asteptam....maine plecam dimineata poate reusesc sa cumpar acolo un test daca nu cand vin daca nu imi vine cm. Daca vine va tin la curent...Lol
Andia
Scris: Monday, August 14, 2017 4:00 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Cris29 wrote:

Nu mai e nevoie de test...a venit CM...M-am pripit sa trag concluzii. Asta e.uff

Nu fii trista, vedem luna viitoare daca apare.

Lili, probabil ca iese, nu de alta dar tu deja ti-ai rezolvat problema inainte de prima sarcina :D
Lili Eu
Scris: Monday, August 14, 2017 4:10 PM
Nivel

Andia wrote:

Lili, probabil ca iese, nu de alta dar tu deja ti-ai rezolvat problema inainte de prima sarcina :D
Da poate iese. Pe o parte na bucur daca ar fi pe alta sunt speriata....ca va fi greu cu doi mititei Crazy asta e acum cum vrea DD oricum e devrene de test azi ar fi 12-11 zile de la ov cred ca astept pana ma intorc acasa daca nu vine cm computerlove
Cris29
Scris: Monday, August 14, 2017 4:22 PM
Nivel

[quote=Andia]

Multumesc. Incerc sa raman optimista.Boredom
Andia
Scris: Monday, August 14, 2017 5:25 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Am zis eu mai demult... macar aveti cu cine sa ii faceti sau sa incercati...
Inawar
Scris: Monday, August 14, 2017 7:39 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Lili Eu wrote:
Da poate iese. Pe o parte na bucur daca ar fi pe alta sunt speriata....ca va fi greu cu doi mititei Crazy asta e acum cum vrea DD oricum e devrene de test azi ar fi 12-11 zile de la ov cred ca astept pana ma intorc acasa daca nu vine cm computerlove

Lili tinem pumnii! majoreta
Cred ca e greu cand ajungi cu sarcina pe la 5 luni incolo si Dominic o sa vrea in brate la mama :)
Lili Eu
Scris: Monday, August 14, 2017 7:45 PM
Nivel

Inawar wrote:

Lili tinem pumnii! majoreta
Cred ca e greu cand ajungi cu sarcina pe la 5 luni incolo si Dominic o sa vrea in brate la mama :)
Daaa asa e am un baietel foarte mamos dupa acum e atasat de mamy Lol o sa fie greu stiu de la sora mea care tot asa are diferenta mica intre copii dar acum e mandra ca ia crescut o data pe amandoi computerlove cand va face fata asta ca vrea bratehohot

Lili Eu attached the following image(s):
20624103_1573477779370373_148338536_n.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.