Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LAURA0202
Scris: Friday, April 21, 2017 1:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
Crissy wrote:

pai maine inainte sa pleci nu crezi ca ar trebui sa faci un testulet? dupa grafic maine or sa fie 14 zile de la ovulatie ras
bobita mea e bine, se tot intinde prin burtica si din cand in cand cred ca mai imi da una la ficat de ma lasa fara aer hohot

m ai facut sa zambesc - asa mi povestea sora mea ca , asta mica- buburuza mea cand ii tragea cate un sut, de abia mai avea aer sa respire.
hohot

nu, nu cred ca ar trebui sa fac un testulet. nu cred ca as pleca cu zambetul pana la cer si napoi-nu stiu de ce dar is sigura ca nu e nimika. ( de ar fi sa fie .............yes -- dar eu nu sunt asa norocoasa) si nare rost sa ma imbat cu apa rece-sincer.
Cheek Kiss
Crissy
Scris: Friday, April 21, 2017 2:18 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
LAURA0202 wrote:

m ai facut sa zambesc - asa mi povestea sora mea ca , asta mica- buburiza mea cand ii tragea cate un sut, de abia mai avea aer sa respire.
hohot

nu, nu cred ca ar trebui sa fac un testulet. nu cred ca as pleca cu zambetul pana la cer si napoi-nu stiu de ce dar is sigura ca nu e nimika. ( de ar fi sa fie .............yes -- dar eu nu sunt asa norocoasa) si nare rost sa ma imbat cu apa rece-sincer.
Cheek Kiss

test ai in casa? daca nu cumpara unul azi (surecheck / viola) si daca maine la trezire temperatura e tot sus testeaza! hai curaj! majoreta majoreta
LAURA0202
Scris: Friday, April 21, 2017 2:25 PM
Nivel

Crissy wrote:

test ai in casa? daca nu cumpara unul azi (surecheck / viola) si daca maine la trezire temperatura e tot sus testeaza! hai curaj! majoreta majoreta

iubita, iti multumesc dar nu mai vreau dezamagiri. deabia ce am reusit sa "inghit" cum vine vorba- rezultatul la analizele noastre dezastruoase oarecum. ale mele hormonale.... sunt cum sunt, a lui, am doar una si mai tre sa mi vina si al doilea rezultat care banuiesc ca va fi oricum ceva acolo-nu stiu de ce dar eu asa cred.
oricum, eu pe 2.05 tre sa merg la ginec pt prolactina marita si asa, ii arat toate analizele , si ale mele si ale lui. sperand ca ne vor da tratament ceva.
sunt foarte dezamagita, mai ales ca am gasit discutii pe net, unde un el avea aceeasi problema ca si al meu si raspunsul a fost foarte sec, adica fara tratament- nu se va putea niciodata si/sau doar la fiv parca nu mai retin foarte bine.
tocmai de asta- sunt convinsa ca nu e nimika.
Cheek Kiss
Crissy
Scris: Friday, April 21, 2017 3:00 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
LAURA0202 wrote:

iubita, iti multumesc dar nu mai vreau dezamagiri. deabia ce am reusit sa "inghit" cum vine vorba- rezultatul la analizele noastre dezastruoase oarecum. ale mele hormonale.... sunt cum sunt, a lui, am doar una si mai tre sa mi vina si al doilea rezultat care banuiesc ca va fi oricum ceva acolo-nu stiu de ce dar eu asa cred.
oricum, eu pe 2.05 tre sa merg la ginec pt prolactina marita si asa, ii arat toate analizele , si ale mele si ale lui. sperand ca ne vor da tratament ceva.
sunt foarte dezamagita, mai ales ca am gasit discutii pe net, unde un el avea aceeasi problema ca si al meu si raspunsul a fost foarte sec, adica fara tratament- nu se va putea niciodata si/sau doar la fiv parca nu mai retin foarte bine.
tocmai de asta- sunt convinsa ca nu e nimika.
Cheek Kiss

am inteles! ai grija de tine si mai ia niste prafusor de burtica tine-l bine ca e chiar magic!
LAURA0202
Scris: Friday, April 21, 2017 3:09 PM
Nivel

Cheek Kiss DistanceKiss Cheek Kiss
Crissy wrote:

il tin bine pt ca s ar putea ca medicii astia sa nu ne gaseasca "BUBA" si atunci chiar ca ma rog de tine sa freci bolul ala pana ma face si pe mine sa sar gardul la voi.
AngelNot
cat de praf, eu tot am adunat, de la fiecare care l a imprastiat dar poate- al tau , chiar are efect (ca doar ti am zis ca as vrea sa te urmez si eu, adica sa am "o" bobita ras )
simt ceva inca pe la ovare, cand unul, cand altul dar ............ asta este-om vedea. cat despre sani, un pic mai umflati ii simt si parca ii partea exterioara care ma deranjeaza daca ma ating- dar ............. ???????
Cheek Kiss DistanceKiss
am inteles! ai grija de tine si mai ia niste prafusor de burtica tine-l bine ca e chiar magic!
carlita
Scris: Friday, April 21, 2017 3:51 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
LAURA0202 wrote:

m ai facut sa zambesc - asa mi povestea sora mea ca , asta mica- buburuza mea cand ii tragea cate un sut, de abia mai avea aer sa respire.
hohot

Cheek Kiss

De 2 zile iti urmaresc graficul si voiam sa te imping si eu spre testare!!! Buddy1 Dar inteleg daca vrei sa mai amani momentul ... daca e ceva, va fi acolo si peste 2-3 zile... Bea in continuare ceaiul de cretisoara, sa nu-l intrerupi pana la menstra! Daca nu testezi inca, sa-ti iei macar temperatura! majoreta majoreta majoreta
carlita
Scris: Friday, April 21, 2017 3:52 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Diana, casa de piatra! Sa vina si bebelusii!
alina89
Scris: Friday, April 21, 2017 4:10 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Casa de piatra Diana Cheek Kiss maine e fericitul eveniment? sa profiti maxim de concediu sa te relaxezi si sa te incarci de energii pozitive Bravoo
DianaM
Scris: Friday, April 21, 2017 4:17 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Gata fetiliiiiyes yes . Acum sunt femeie maritata cu acte-n regula! DistanceKiss . Va pup pe toate si sa ne dea Dumnezeu la toate bebeii mult visati!!!!floare3 flowers
LAURA0202
Scris: Friday, April 21, 2017 4:30 PM
Nivel

carlita wrote:

De 2 zile iti urmaresc graficul si voiam sa te imping si eu spre testare!!! Buddy1 Dar inteleg daca vrei sa mai amani momentul ... daca e ceva, va fi acolo si peste 2-3 zile... Bea in continuare ceaiul de cretisoara, sa nu-l intrerupi pana la menstra! Daca nu testezi inca, sa-ti iei macar temperatura! majoreta majoreta majoreta

Blushing Blushing Blushing
am persoame care ma urmaresc din "umbra"? Blushing
ai dreptate Carlita, daca e sa fie ceva, va fi si peste 2-3 zile. oricum, a fost cm pe 25.03 si ar cam trebui sa apara, asa ca ..........???? nu ma stresez chiar deloc, pt ca, cum am mai explicat deja, la analizele noaste cum au iesit .......... cred ca ar fi o minune sau un miracol ca sa se fi prins ceva acolo. ideea e ca si eu m am gandit sa stiti, aveti dreptate dar..... la cate dezamagiri am avut , la cate teste negative am avut deja si poate cred ca alea erau simptome induse de mine, cred ca altfel ar fi iesit pozitiv, macar unul.
de simptome .... nu mai zic nimika, am zis deja destul pana acuma, chiar nu mai vreau sa asociez orice miscare /schimbare ca drept de sarcina si n final ........... negativ. problema e ca daca chiar s a prins ceva, stiu sigur cand, si asta ma bucura oarecum, sau mai excat stiu ca pe 8 am si prestat , tocmai ce m am intors din Italia si era si ziua iubitului meu tati- care nu mai este si mi lipseste. de simptome, ce sa zic, citisem si cand sev intrebau fetele care sunt deja cu burtici, parca Andreea a zis ceva de sani, ca ete fleosc ras si cam asa i as simti si eu ras r ca sa mi fac iara iluzii ac sunt si n final nu sunt...... mai bine stau eu pe funduletul meu linistita.
mersi, ai facut bine ca mi ai zis sa continui cu ceaiul de cretisoara pt ca, chiar stateam pe ganduri - ai vazut ca am si cautat pe net pareri/povesti..etc pt ca nu stiam daca sa l mai iau si daca sa l aiu cu mine, oricum nu i ca mai am foarte mult, in cutia aia, care o cumparasem de 50 gr dar acuma , o si pun in geanta ca sa o iau cu mine, ca bagajul mi este gata deja. cat de tb, o sa mi o iau in continuare, doar ca maine va fi cam diferenta de o ora , pt ca trebuie sa ma trezesc mai repede ca sa merg la avion; dar ma voi pune la somn mai repede ca de obicei. citisem pe undeva , ca daca temperatura ramane ridicata pt 16 zile, atunci sigur e sarcina, si a mai confirmat si Maria si inca cineva pe aici.
va pup pe toate si va doresc o zi buna.
va mai citesc dar ma pun sa fac niste sandwishuri pe maine, unul pt mine ca pana ajung la destinatie .......... va fi maine seara si sa i las doua pregatite la al meu, ca sa si ia supliment la munca maine.
Cheek Kiss
ma tot uit la graficul lu Crissy si poate poate - sa o urmeze si al meu.....
ce o vrea Dumnezeu pt ca din fata Lui nu te poti pune sau nu te poti ascunde. Ce ti e scris sa ti se intample, fie ca vrei, fie ca nu vrei, tot se va intampla;aceeasi chestie ca si luptatul contra morilor de vant...ras
Cheek Kiss
computerlove
LAURA0202
Scris: Friday, April 21, 2017 4:32 PM
Nivel

DianaM wrote:
Gata fetiliiiiyes yes . Acum sunt femeie maritata cu acte-n regula! DistanceKiss . Va pup pe toate si sa ne dea Dumnezeu la toate bebeii mult visati!!!!floare3 flowers

FELICITARI SI CASA DE PIARTA!
te invidiez putin, pt ca si eu tot am vrut chestia asta, macar o cununie mica acolo, dar sa fie ceva si pana acuma nu a fost posibil.
multi bebei daca tot esti maritata cu acte n regula!
majoreta
Andreea06
Scris: Friday, April 21, 2017 4:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
LAURA0202 wrote:

FELICITARI SI CASA DE PIARTA!
te invidiez putin, pt ca si eu tot am vrut chestia asta, macar o cununie mica acolo, dar sa fie ceva si pana acuma nu a fost posibil.
multi bebei daca tot esti maritata cu acte n regula!
majoreta

Pai ia trage-l de mana pe al tau spre o primarie... ce e asta? Blushing topai
LAURA0202
Scris: Friday, April 21, 2017 4:39 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Blushing Blushing Blushing
am persoame care ma urmaresc din "umbra"? Blushing
ai dreptate Carlita, daca e sa fie ceva, va fi si peste 2-3 zile. oricum, a fost cm pe 25.03 si ar cam trebui sa apara, asa ca ..........???? nu ma stresez chiar deloc, pt ca, cum am mai explicat deja, la analizele noaste cum au iesit .......... cred ca ar fi o minune sau un miracol ca sa se fi prins ceva acolo. ideea e ca si eu m am gandit sa stiti, aveti dreptate dar..... la cate dezamagiri am avut , la cate teste negative am avut deja si poate cred ca alea erau simptome induse de mine, cred ca altfel ar fi iesit pozitiv, macar unul.
de simptome .... nu mai zic nimika, am zis deja destul pana acuma, chiar nu mai vreau sa asociez orice miscare /schimbare ca drept de sarcina si n final ........... negativ. problema e ca daca chiar s a prins ceva, stiu sigur cand, si asta ma bucura oarecum, sau mai excat stiu ca pe 8 am si prestat , tocmai ce m am intors din Italia si era si ziua iubitului meu tati- care nu mai este si mi lipseste. de simptome, ce sa zic, citisem si cand sev intrebau fetele care sunt deja cu burtici, parca Andreea a zis ceva de sani, ca ete fleosc ras si cam asa i as simti si eu ras r ca sa mi fac iara iluzii ac sunt si n final nu sunt...... mai bine stau eu pe funduletul meu linistita.
mersi, ai facut bine ca mi ai zis sa continui cu ceaiul de cretisoara pt ca, chiar stateam pe ganduri - ai vazut ca am si cautat pe net pareri/povesti..etc pt ca nu stiam daca sa l mai iau si daca sa l aiu cu mine, oricum nu i ca mai am foarte mult, in cutia aia, care o cumparasem de 50 gr dar acuma , o si pun in geanta ca sa o iau cu mine, ca bagajul mi este gata deja. cat de tb, o sa mi o iau in continuare, doar ca maine va fi cam diferenta de o ora , pt ca trebuie sa ma trezesc mai repede ca sa merg la avion; dar ma voi pune la somn mai repede ca de obicei. citisem pe undeva , ca daca temperatura ramane ridicata pt 16 zile, atunci sigur e sarcina, si a mai confirmat si Maria si inca cineva pe aici.
va pup pe toate si va doresc o zi buna.
va mai citesc dar ma pun sa fac niste sandwishuri pe maine, unul pt mine ca pana ajung la destinatie .......... va fi maine seara si sa i las doua pregatite la al meu, ca sa si ia supliment la munca maine.
Cheek Kiss
ma tot uit la graficul lu Crissy si poate poate - sa o urmeze si al meu.....
ce o vrea Dumnezeu pt ca din fata Lui nu te poti pune sau nu te poti ascunde. Ce ti e scris sa ti se intample, fie ca vrei, fie ca nu vrei, tot se va intampla;aceeasi chestie ca si luptatul contra morilor de vant...ras
Cheek Kiss
computerlove

oricum, ma voi intoarce pe 13 mai si pana atunci voi sti sigur daca vom avea un cadou special de Constantin si Elena, pe 21 mai e ziua noastra de nume, si a mea si a lui. ar fi minunat un asemenea cadou.
Cheek Kiss

nu 16 zile daca ramanre tb ridicata, scuze , am gresit, erau 18 si de pe un site de unde tot mai citesc eu informatii, contraboli sau ceva de genul asta parca.
Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Friday, April 21, 2017 4:42 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Pai ia trage-l de mana pe al tau spre o primarie... ce e asta? Blushing topai

hohot hohot hohot
MDA. ai dreptate dar nu s a putut pana acuma din diferite motive. asta este. poate ca acuma, chiar o sa fie motivul bine precis pt ac eu , odata, mai in gluma , mai in serios i am spus ca daca ii sa raman, daca nu ma ia de nevasta , ..... n o sa aiba nimika, ca il trec pe numele meu si gata hohot hohot
Cheek Kiss
tu, parca ziceai ceva odata de simptome, de sanii ati, gresesc?
Cheek Kiss
maria2013
Scris: Friday, April 21, 2017 4:45 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Diana, felicitari! Sa fie într-un ceas bun!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.