Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Crissy wrote:pai maine inainte sa pleci nu crezi ca ar trebui sa faci un testulet? dupa grafic maine or sa fie 14 zile de la ovulatie bobita mea e bine, se tot intinde prin burtica si din cand in cand cred ca mai imi da una la ficat de ma lasa fara aer
m ai facut sa zambesc - asa mi povestea sora mea ca , asta mica- buburuza mea cand ii tragea cate un sut, de abia mai avea aer sa respire.
nu, nu cred ca ar trebui sa fac un testulet. nu cred ca as pleca cu zambetul pana la cer si napoi-nu stiu de ce dar is sigura ca nu e nimika. ( de ar fi sa fie ............. -- dar eu nu sunt asa norocoasa) si nare rost sa ma imbat cu apa rece-sincer.
|
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| LAURA0202 wrote:m ai facut sa zambesc - asa mi povestea sora mea ca , asta mica- buburiza mea cand ii tragea cate un sut, de abia mai avea aer sa respire. nu, nu cred ca ar trebui sa fac un testulet. nu cred ca as pleca cu zambetul pana la cer si napoi-nu stiu de ce dar is sigura ca nu e nimika. ( de ar fi sa fie .............  -- dar eu nu sunt asa norocoasa) si nare rost sa ma imbat cu apa rece-sincer. test ai in casa? daca nu cumpara unul azi (surecheck / viola) si daca maine la trezire temperatura e tot sus testeaza! hai curaj! |
|

| Crissy wrote:test ai in casa? daca nu cumpara unul azi (surecheck / viola) si daca maine la trezire temperatura e tot sus testeaza! hai curaj!
iubita, iti multumesc dar nu mai vreau dezamagiri. deabia ce am reusit sa "inghit" cum vine vorba- rezultatul la analizele noastre dezastruoase oarecum. ale mele hormonale.... sunt cum sunt, a lui, am doar una si mai tre sa mi vina si al doilea rezultat care banuiesc ca va fi oricum ceva acolo-nu stiu de ce dar eu asa cred. oricum, eu pe 2.05 tre sa merg la ginec pt prolactina marita si asa, ii arat toate analizele , si ale mele si ale lui. sperand ca ne vor da tratament ceva. sunt foarte dezamagita, mai ales ca am gasit discutii pe net, unde un el avea aceeasi problema ca si al meu si raspunsul a fost foarte sec, adica fara tratament- nu se va putea niciodata si/sau doar la fiv parca nu mai retin foarte bine. tocmai de asta- sunt convinsa ca nu e nimika.
|
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| LAURA0202 wrote:iubita, iti multumesc dar nu mai vreau dezamagiri. deabia ce am reusit sa "inghit" cum vine vorba- rezultatul la analizele noastre dezastruoase oarecum. ale mele hormonale.... sunt cum sunt, a lui, am doar una si mai tre sa mi vina si al doilea rezultat care banuiesc ca va fi oricum ceva acolo-nu stiu de ce dar eu asa cred. oricum, eu pe 2.05 tre sa merg la ginec pt prolactina marita si asa, ii arat toate analizele , si ale mele si ale lui. sperand ca ne vor da tratament ceva. sunt foarte dezamagita, mai ales ca am gasit discutii pe net, unde un el avea aceeasi problema ca si al meu si raspunsul a fost foarte sec, adica fara tratament- nu se va putea niciodata si/sau doar la fiv parca nu mai retin foarte bine. tocmai de asta- sunt convinsa ca nu e nimika. am inteles! ai grija de tine si mai ia niste prafusor de burtica tine-l bine ca e chiar magic! |
|

| Crissy wrote:il tin bine pt ca s ar putea ca medicii astia sa nu ne gaseasca "BUBA" si atunci chiar ca ma rog de tine sa freci bolul ala pana ma face si pe mine sa sar gardul la voi. cat de praf, eu tot am adunat, de la fiecare care l a imprastiat dar poate- al tau , chiar are efect (ca doar ti am zis ca as vrea sa te urmez si eu, adica sa am "o" bobita  ) simt ceva inca pe la ovare, cand unul, cand altul dar ............ asta este-om vedea. cat despre sani, un pic mai umflati ii simt si parca ii partea exterioara care ma deranjeaza daca ma ating- dar ............. ??????? am inteles! ai grija de tine si mai ia niste prafusor de burtica tine-l bine ca e chiar magic! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| LAURA0202 wrote:m ai facut sa zambesc - asa mi povestea sora mea ca , asta mica- buburuza mea cand ii tragea cate un sut, de abia mai avea aer sa respire. nu, nu cred ca ar trebui sa fac un testulet. nu cred ca as pleca cu zambetul pana la cer si napoi-nu stiu de ce dar is sigura ca nu e nimika. ( de ar fi sa fie .............  -- dar eu nu sunt asa norocoasa) si nare rost sa ma imbat cu apa rece-sincer. De 2 zile iti urmaresc graficul si voiam sa te imping si eu spre testare!!! Dar inteleg daca vrei sa mai amani momentul ... daca e ceva, va fi acolo si peste 2-3 zile... Bea in continuare ceaiul de cretisoara, sa nu-l intrerupi pana la menstra! Daca nu testezi inca, sa-ti iei macar temperatura! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Diana, casa de piatra! Sa vina si bebelusii! |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Casa de piatra Diana maine e fericitul eveniment? sa profiti maxim de concediu sa te relaxezi si sa te incarci de energii pozitive |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Gata fetiliiii . Acum sunt femeie maritata cu acte-n regula! . Va pup pe toate si sa ne dea Dumnezeu la toate bebeii mult visati!!!! |
|

|
am persoame care ma urmaresc din "umbra"? ai dreptate Carlita, daca e sa fie ceva, va fi si peste 2-3 zile. oricum, a fost cm pe 25.03 si ar cam trebui sa apara, asa ca ..........???? nu ma stresez chiar deloc, pt ca, cum am mai explicat deja, la analizele noaste cum au iesit .......... cred ca ar fi o minune sau un miracol ca sa se fi prins ceva acolo. ideea e ca si eu m am gandit sa stiti, aveti dreptate dar..... la cate dezamagiri am avut , la cate teste negative am avut deja si poate cred ca alea erau simptome induse de mine, cred ca altfel ar fi iesit pozitiv, macar unul. de simptome .... nu mai zic nimika, am zis deja destul pana acuma, chiar nu mai vreau sa asociez orice miscare /schimbare ca drept de sarcina si n final ........... negativ. problema e ca daca chiar s a prins ceva, stiu sigur cand, si asta ma bucura oarecum, sau mai excat stiu ca pe 8 am si prestat , tocmai ce m am intors din Italia si era si ziua iubitului meu tati- care nu mai este si mi lipseste. de simptome, ce sa zic, citisem si cand sev intrebau fetele care sunt deja cu burtici, parca Andreea a zis ceva de sani, ca ete fleosc si cam asa i as simti si eu r ca sa mi fac iara iluzii ac sunt si n final nu sunt...... mai bine stau eu pe funduletul meu linistita. mersi, ai facut bine ca mi ai zis sa continui cu ceaiul de cretisoara pt ca, chiar stateam pe ganduri - ai vazut ca am si cautat pe net pareri/povesti..etc pt ca nu stiam daca sa l mai iau si daca sa l aiu cu mine, oricum nu i ca mai am foarte mult, in cutia aia, care o cumparasem de 50 gr dar acuma , o si pun in geanta ca sa o iau cu mine, ca bagajul mi este gata deja. cat de tb, o sa mi o iau in continuare, doar ca maine va fi cam diferenta de o ora , pt ca trebuie sa ma trezesc mai repede ca sa merg la avion; dar ma voi pune la somn mai repede ca de obicei. citisem pe undeva , ca daca temperatura ramane ridicata pt 16 zile, atunci sigur e sarcina, si a mai confirmat si Maria si inca cineva pe aici. va pup pe toate si va doresc o zi buna. va mai citesc dar ma pun sa fac niste sandwishuri pe maine, unul pt mine ca pana ajung la destinatie .......... va fi maine seara si sa i las doua pregatite la al meu, ca sa si ia supliment la munca maine.
ma tot uit la graficul lu Crissy si poate poate - sa o urmeze si al meu..... ce o vrea Dumnezeu pt ca din fata Lui nu te poti pune sau nu te poti ascunde. Ce ti e scris sa ti se intample, fie ca vrei, fie ca nu vrei, tot se va intampla;aceeasi chestie ca si luptatul contra morilor de vant...
|
|

|
FELICITARI SI CASA DE PIARTA! te invidiez putin, pt ca si eu tot am vrut chestia asta, macar o cununie mica acolo, dar sa fie ceva si pana acuma nu a fost posibil. multi bebei daca tot esti maritata cu acte n regula!
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| LAURA0202 wrote:FELICITARI SI CASA DE PIARTA! te invidiez putin, pt ca si eu tot am vrut chestia asta, macar o cununie mica acolo, dar sa fie ceva si pana acuma nu a fost posibil. multi bebei daca tot esti maritata cu acte n regula!
Pai ia trage-l de mana pe al tau spre o primarie... ce e asta? |
|

| LAURA0202 wrote: am persoame care ma urmaresc din "umbra"? ai dreptate Carlita, daca e sa fie ceva, va fi si peste 2-3 zile. oricum, a fost cm pe 25.03 si ar cam trebui sa apara, asa ca ..........???? nu ma stresez chiar deloc, pt ca, cum am mai explicat deja, la analizele noaste cum au iesit .......... cred ca ar fi o minune sau un miracol ca sa se fi prins ceva acolo. ideea e ca si eu m am gandit sa stiti, aveti dreptate dar..... la cate dezamagiri am avut , la cate teste negative am avut deja si poate cred ca alea erau simptome induse de mine, cred ca altfel ar fi iesit pozitiv, macar unul. de simptome .... nu mai zic nimika, am zis deja destul pana acuma, chiar nu mai vreau sa asociez orice miscare /schimbare ca drept de sarcina si n final ........... negativ. problema e ca daca chiar s a prins ceva, stiu sigur cand, si asta ma bucura oarecum, sau mai excat stiu ca pe 8 am si prestat , tocmai ce m am intors din Italia si era si ziua iubitului meu tati- care nu mai este si mi lipseste. de simptome, ce sa zic, citisem si cand sev intrebau fetele care sunt deja cu burtici, parca Andreea a zis ceva de sani, ca ete fleosc  si cam asa i as simti si eu  r ca sa mi fac iara iluzii ac sunt si n final nu sunt...... mai bine stau eu pe funduletul meu linistita. mersi, ai facut bine ca mi ai zis sa continui cu ceaiul de cretisoara pt ca, chiar stateam pe ganduri - ai vazut ca am si cautat pe net pareri/povesti..etc pt ca nu stiam daca sa l mai iau si daca sa l aiu cu mine, oricum nu i ca mai am foarte mult, in cutia aia, care o cumparasem de 50 gr dar acuma , o si pun in geanta ca sa o iau cu mine, ca bagajul mi este gata deja. cat de tb, o sa mi o iau in continuare, doar ca maine va fi cam diferenta de o ora , pt ca trebuie sa ma trezesc mai repede ca sa merg la avion; dar ma voi pune la somn mai repede ca de obicei. citisem pe undeva , ca daca temperatura ramane ridicata pt 16 zile, atunci sigur e sarcina, si a mai confirmat si Maria si inca cineva pe aici. va pup pe toate si va doresc o zi buna. va mai citesc dar ma pun sa fac niste sandwishuri pe maine, unul pt mine ca pana ajung la destinatie .......... va fi maine seara si sa i las doua pregatite la al meu, ca sa si ia supliment la munca maine. ma tot uit la graficul lu Crissy si poate poate - sa o urmeze si al meu..... ce o vrea Dumnezeu pt ca din fata Lui nu te poti pune sau nu te poti ascunde. Ce ti e scris sa ti se intample, fie ca vrei, fie ca nu vrei, tot se va intampla;aceeasi chestie ca si luptatul contra morilor de vant... oricum, ma voi intoarce pe 13 mai si pana atunci voi sti sigur daca vom avea un cadou special de Constantin si Elena, pe 21 mai e ziua noastra de nume, si a mea si a lui. ar fi minunat un asemenea cadou.
nu 16 zile daca ramanre tb ridicata, scuze , am gresit, erau 18 si de pe un site de unde tot mai citesc eu informatii, contraboli sau ceva de genul asta parca.
|
|

| Andreea06 wrote:Pai ia trage-l de mana pe al tau spre o primarie... ce e asta?
MDA. ai dreptate dar nu s a putut pana acuma din diferite motive. asta este. poate ca acuma, chiar o sa fie motivul bine precis pt ac eu , odata, mai in gluma , mai in serios i am spus ca daca ii sa raman, daca nu ma ia de nevasta , ..... n o sa aiba nimika, ca il trec pe numele meu si gata
tu, parca ziceai ceva odata de simptome, de sanii ati, gresesc?
|
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Diana, felicitari! Sa fie într-un ceas bun! |
|
|