|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| NIco311985 wrote:Se intampla cand te astepti mai putin .. eu m-am detasat nici nu speram luna asta sincer nu am nimic decât asa putin o stare de great a dar nimic mai mult . Trimit tot praful de burtica si sper sa se intample minunea si sa ai cel mai frumos cadou de la mos craciun Multe felicitari!!!! Sa dea Dzeu sa fie totul bine!! Se zice ca bebe vine cand Te ast mai putin , dar cum sa fac sa ma astept mai putin , cand numai la asta ma gandesc nonstop. Nici n au trecut uratii si eu deja Imi fac calcule pt ovulatia urmatoare.....numar zilele, ma gandesc oare unde vom fi, sa putem bebeli...,etc... Cum sa fac sa ma detasez? Voi puteti? Ceva sfaturi? |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2016 Mesaje: 101
| Felicitari Nico ...asteptam beta dar ai incredere ca o sa fie bine. Fetele care au avut sangerarea de ovulatie cum a fost ce culoare de mucus a fost?va pup |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Victory wrote: Multe felicitari!!!! Sa dea Dzeu sa fie totul bine!! Se zice ca bebe vine cand Te ast mai putin , dar cum sa fac sa ma astept mai putin , cand numai la asta ma gandesc nonstop. Nici n au trecut uratii si eu deja Imi fac calcule pt ovulatia urmatoare.....numar zilele, ma gandesc oare unde vom fi, sa putem bebeli...,etc... Cum sa fac sa ma detasez? Voi puteti? Ceva sfaturi? Daca te agiti si te stresezi asa mult mai rau iti faci creste nivelul de prolactina si poti ajunge si sa te dereglezi. Vin sarbatorile si deci sunt suficiente ocazii sa te tina ocupata, incearca niste activitati suplimentare cu fetita, niste filme, carti de colorat etc |
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Crissy wrote: Daca te agiti si te stresezi asa mult mai rau iti faci creste nivelul de prolactina si poti ajunge si sa te dereglezi. Vin sarbatorile si deci sunt suficiente ocazii sa te tina ocupata, incearca niste activitati suplimentare cu fetita, niste filme, carti de colorat etc
Daca imi amintesc bine, tu spuneai luna asta ca esti zen si iti petreci timpul relaxata, colorezi => uite ce rezultate bune ai avut |
| Inawar wrote:Daca imi amintesc bine, tu spuneai luna asta ca esti zen si iti petreci timpul relaxata, colorezi => uite ce rezultate bune ai avut Da, chiar am facut tot posibilul sa ma relaxez, imi facusem deja plan pt inceputul lui 2017 si ma gandeam la un hsg sau o laparoscopie sa vad la interior cum stau, dar s-a intamplat minunea. Am facut teste de ovulatie si sex chiar mai putin decat in lunile cu stimulari, adica a fost zilnic in perioada fertila dar n-a mai fost de 2-3 ori pe zi Am colorat, am citit, am mai facut si ore peste program orice sa-mi tina mintea ocupata.. in cele 2 saptamani de asteptare am avut in permanenta o stare de liniste, eram cumva impacata cu ideea ca daca nu e sa se intample nici luna asta deja stiu ce fac mai departe. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/27/2016 Mesaje: 39
| Este imposibil sa se vada ceva la ecografie atât de devreme nu? |
| NIco311985 wrote:Este imposibil sa se vada ceva la ecografie atât de devreme nu? Cam dupa beta 1500 se vede un punctulet mic mic |
| Am fost la un control .. mi-a zis ca se vede ceva ingrosat sa vin peste o saptamana ca se poate sa fie sarcina dar ca am ovare polichistice sper ca am scris bine si ca testele pot sa fie positive din cauza asta dar cum naiba ? Am facut si un test digital care zice 1-2 saptamani sunt data peste cap de tot .. |
| Chestia este ca am cm regulat am dureri specfice la ovulatie si teste pozitive de ovulatie am 50 de kg .. nu inteleg de ce si cum a ajung in 5 min la concluzia asta |
|
| Si ecografia. . Imi cer scuze pentru atatea posturi dar nu mai inteleg nimic :(
|
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| NIco311985 wrote:Si ecografia. . Imi cer scuze pentru atatea posturi dar nu mai inteleg nimic :( Ai fost mult prea devreme la eco....trebuia sa mai astepti! se vede doar sacul gestional. fetelor nu va mai grabiti sa mergeti asa devreme la eco ca nu o sa aveti ce vedea mare lucru. apoi a sa stati in stres pana la 6s si asta nu face bine deloc la bebelus..va stresati fara rost... linistestete calmeazate eu zic ca e bine nu avea cum sa iasea atatea teste pozitive si sa nu fie bebe. doar ca e prea devreme sa vezi mare lucru.... Asa sa vazut la mine la 5 saptamani si 2 zile! Lili Eu attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Lili Eu wrote: Ai fost mult prea devreme la eco....trebuia sa mai astepti! se vede doar sacul gestional. fetelor nu va mai grabiti sa mergeti asa devreme la eco ca nu o sa aveti ce vedea mare lucru. apoi a sa stati in stres pana la 6s si asta nu face bine deloc la bebelus..va stresati fara rost... linistestete calmeazate eu zic ca e bine nu avea cum sa iasea atatea teste pozitive si sa nu fie bebe. doar ca e prea devreme sa vezi mare lucru.... Asa sa vazut la mine la 5 saptamani si 2 zile! aici Lili iti dau dreptate si eu la fel cu graba ca sa merg la eco am facut Beta si am vazut ca sa dublat si abia mâine am programare la medic 6 saptamani si 3 zile dupa calcul meu bine ca rozi nu venit oricum eu nu aveam rabdare si am numarat zilele din calendar AMR o zi |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2016 Mesaje: 101
| FETELOR vreau sa spun Sarbatori Fericite alaturi de fam multe teste pozitive si bb sanatosi.Eu ma retrag din acest grup.Va doresc tot binele din lume. |
|
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| NIco311985 wrote:Buna dimineata cred ca pot sa va trimit si eu praf de burtica mica mica abia maine am programare la beta dar asa arata testul meu de azi
Felicitari!!!!!
Sa ai o sarcina usoara |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| roxinuta wrote:FETELOR vreau sa spun Sarbatori Fericite alaturi de fam multe teste pozitive si bb sanatosi.Eu ma retrag din acest grup.Va doresc tot binele din lume. Multumesc!!! si tu sa ai sarbatori fericite!!! si poate te razgandesti dupa sarbatori...... nu ai nimic de pierdut daca mai intri si vb cu fetele ai doar de castiga si de invatat din experienta lor!!! eu am invatat multe....de care nici habar nu aveam si ma ajutat mult sa imi vad visul inplinit...si le multumesc fetelor....multe din ele sunt deja burtici altele mamici.....dar fara ele nu cred ca reuseam. ma ajutat mult ajutorul lor fie el si moral.... |
|
|