Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| andrada1983 wrote:Azi e ultima zi de progesteron  ! Mi-am luat si test de sarcina  ,bineinteles de la o farmacie la care nu am mai fost,1 clear blue easy-care se poate face cu pana la 5 zile inainte de menstra(cred ca e un fel de viola) si bineinteles un surecheck Acum sper sa nu ma manance degetele zilele urmatoare Si dimi faci testul? Facem galerie!!! Doamne ajuta! 
Acum vad ca in ticker mai ai 3 zile pana la testare...poate il faci prea devreme |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| andrada1983 wrote:Azi e ultima zi de progesteron  ! Mi-am luat si test de sarcina  ,bineinteles de la o farmacie la care nu am mai fost,1 clear blue easy-care se poate face cu pana la 5 zile inainte de menstra(cred ca e un fel de viola) si bineinteles un surecheck Acum sper sa nu ma manance degetele zilele urmatoare Încearca sa te abti sa tratezi..daca e bobita o sa stea acolo..nu pleaca nicaieri..!!!Doamne ajuta sa fie si sa nu mai vina rozica!! |
|

Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| [quote=NicoletaNisca] Si dimi faci testul? Facem galerie!!! Doamne ajuta! 
Acum vad ca in ticker mai ai 3 zile pana la testare...poate il faci prea devreme [/quote Nico eu încerc sa o fac sa astepte,iar tu o corupi... |
|

| korina wrote:Încearca sa te abti sa tratezi..daca e bobita o sa stea acolo..nu pleaca nicaieri..!!!Doamne ajuta sa fie si sa nu mai vina rozica!! Dar nici nu ar fii ok sa opreasca progesteronul daca e bobita... |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Fac dimineata ,sper sa am timp si loc , ca sotul monopolizeaza toata baia
Doamne ajuta! |
|

| korina wrote:[quote=NicoletaNisca] Si dimi faci testul? Facem galerie!!! Doamne ajuta!  Acum vad ca in ticker mai ai 3 zile pana la testare...poate il faci prea devreme [/quote Nico eu încerc sa o fac sa astepte,iar tu o corupi... Nuu eu doar vreau sa nu opreasca progesteronul ca sigur e bobita!!! |
|
| korina wrote:[quote=NicoletaNisca] Si dimi faci testul? Facem galerie!!! Doamne ajuta!  Acum vad ca in ticker mai ai 3 zile pana la testare...poate il faci prea devreme [/quote Nico eu încerc sa o fac sa astepte,iar tu o corupi... Tickerul nu e corect, am tot incercat sa-l updatez dar nu am reusit Normal sunt 11-12 dpo, sambata in 13 august a iesit testul de ovulatie pozitiv, de obicei ovulez in aceasi zi, dar am mai avut mici dureri si dimineata !Daca e sa ma iau dupa test ar fi 12dpo azi, maine 13 dpo...inca e devreme stiu si oricum imi e groaza sa-l fac
|
|

| andrada1983 wrote:Fac dimineata ,sper sa am timp si loc , ca sotul monopolizeaza toata baia Doamne ajuta! Te trezesti inainte lui Doamne ajuta!!! |
|
| NicoletaNisca wrote:Te trezesti inainte lui Doamne ajuta!!! Asa incerc sa fac |
|
| maria2013 wrote:Andrada, Bianca, tin pumnii pentru voi!!! Doamne ajuta!Multumim
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| andrada1983 wrote:Daca va fi bobita nu opresc progesteronul,iau in continuare.Nico inca ma mai abtin cu testul ca e devreme zic eu ,sunt abia 11-12 dpo  si eu nu gasesc decat barza sau surecheck care se pozitiveaza mai greu(bine asta in cazul in care are ce sa pozitiveze).
Andrada draga,si eu sunt in ziua 13 dpo Sper sa fie la ambele test pozitiv cat ma curand Ai ciclul regulat? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| andrada1983 wrote:Fac dimineata ,sper sa am timp si loc , ca sotul monopolizeaza toata baia Doamne ajuta! Succes!!Sa ai 2 liniute rosii !!! |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| andrada1983 wrote:Asa incerc sa fac Bafta Andrada! Sa fie II |
|
| bianca88 wrote:
Andrada draga,si eu sunt in ziua 13 dpo Sper sa fie la ambele test pozitiv cat ma curand Ai ciclul regulat?
Ne tinem de manuta luna asta Bianca.Da ciclul e regulat . |
|
| bby88 wrote:Bafta Andrada! Sa fie II Sa fie !! |
|
|