|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| Wow! Ce active sunteti fetelor! Eu inca mai citesc mesajele voastre din urma! Ceradia bafta multa iti doresc! Iti tin pumnii sa fie bine! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Mai fetelor, nu dovedesc sa citesc postarile! Acusica ne muta cuibul in ritmul asta. Bine zicea Carmenalina sa nu mai citam postarile. Sonya, bun venit si speram sa nu zabovesti prea mult pe aici! Cerradia, te vrem optimista! Si Adinuta s-a descurcat fff bine cu un singur embrionas si zic ca e fff bine in continuare! De multe ori ne lasa Dumnezeu la limita sa avem mai multa credinta. Daca ar fi fost 3-4 ovocite bune fecundate, ziceai ca dint toate, macar o sansa tot ai, dar asa depinzi mai mult de cerdinta in Dumnezeu!
|
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| carlita wrote:Mai fetelor, nu dovedesc sa citesc postarile! Acusica ne muta cuibul in ritmul asta. Bine zicea Carmenalina sa nu mai citam postarile. Sonya, bun venit si speram sa nu zabovesti prea mult pe aici! Cerradia, te vrem optimista! Si Adinuta s-a descurcat fff bine cu un singur embrionas si zic ca e fff bine in continuare! De multe ori ne lasa Dumnezeu la limita sa avem mai multa credinta. Daca ar fi fost 3-4 ovocite bune fecundate, ziceai ca dint toate, macar o sansa tot ai, dar asa depinzi mai mult de cerdinta in Dumnezeu!
Multumesc frumos! Fetelor, Ajutor! Nu reusesc sa dau de medicul meu si am comis-o rau de tot! Am luat tratamentul cu arefam din ziua a 14 a cm si trebuia din ziua a 15. Abia azi am realizat si sunt la a 3-a pastila. Oare ce mi se poate intampla?S-a dus sansa de luna aceasta? Am intrebat la farmacie si a zis sa continui asa ca nu se intampla nimic, si sunt sanse sa raman insarcinata si luna asta! Mi-e ciuda pe mine de mor,imi vine sa-mi dau una sa-mi revin! |
| Pai, ce sa mai faca doctorul acum? Oricum, nu e mare diferenta 1 zi. Mai zicea cineva k il ia din z14 pana in z24. Poate ai ovulat pana in z14 si nu e cazul sa te stresezi! Mai ziceau fetele pe aici ca e mai indicat sa iei ovule decat pastile si eu sunt foarte de acord! Nu sunt adepta intoxicarii inutile, mai bine actionezi local. |
| carlita wrote:Pai, ce sa mai faca doctorul acum? Oricum, nu e mare diferenta 1 zi. Mai zicea cineva k il ia din z14 pana in z24. Poate ai ovulat pana in z14 si nu e cazul sa te stresezi! Mai ziceau fetele pe aici ca e mai indicat sa iei ovule decat pastile si eu sunt foarte de acord! Nu sunt adepta intoxicarii inutile, mai bine actionezi local. Sa-mi spuna daca o sa am ceva dereglari sau nu.ovule iau si eu dar nu pe cale vaginala ci orala. Aceleasi ovule se pot lua si vaginal si oral! |
| Sonya wrote: Sa-mi spuna daca o sa am ceva dereglari sau nu.ovule iau si eu dar nu pe cale vaginala ci orala. Aceleasi ovule se pot lua si vaginal si oral! Si ai preferat sa le inghiti? Eu daca as avea de ales, as prefera sa-mi feresc stomacul, ficatul, rinichii... Eu zic sa nu mai fii asa de stresata! |
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Si eu am luat arefam, prima luna pe care orala si bineinteles ca am avut toate efectele progesteronului: somnolenta, balonare, dureri de sani etc. Lunile urmatoare l-am administrat vaginal si a fost mult mai bine. |
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Sonya nu se intampla nimic ca ai luat cu o zi mai devreme. Sigur nu aveai asa sus progesteronul. Plus ca oricum pana sa se implanteze inapoi bebe in uter mai trec 5 zile de la ovulatie, asa ca nu conteaza o zi.
Deci asa de la progesteronul asta mult ma simt eu ca o balenuta...am 3 pastile de 200mg pe zi, si doar vaginal mi-a fost recomandat |
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Adinuta wrote:Eu nu am aceasta somnolenta, adica in timpul zilei nu pot dormi deloc. Dar seara mai tarziu de 22:00 nu prea rezist. dar recunosc ca eu sunt mai ciudata, nu mi-e somn, anesteziile trec repede pe mine, nu are efectul pe care il are la alte persoane. Pana si diazepamul dat la clinica, am simtit ca m-a molesit doar 30 minute, dupa o ora cand au vent sa ma ia la transfer...nu mai era nici un efect de diazepam. Si eu sunt la fel. De cand am ramas insarcinata nu dorm mai mult de 3 ore pe noapte. Ma dor sanii îngrozitor, capul si un pic burtica Patty, felicitari! Sarcina usoara! Cerradia, ma bucur. Doamne ajuta sa se prinda bine! Va astept la gravidute pe toate! |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/7/2015 Mesaje: 149
| Mul?umesc la fel Anyta.Te pup |
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| anyta88 wrote:Si eu sunt la fel. De cand am ramas insarcinata nu dorm mai mult de 3 ore pe noapte. Ma dor sanii îngrozitor, capul si un pic burtica Patty, felicitari! Sarcina usoara! Cerradia, ma bucur. Doamne ajuta sa se prinda bine! Va astept la gravidute pe toate!
Ce bulinuta frumoasa ai tu acolo annyta! cand ai facut eco? Sau mai bine spus la cat se vede asa frumos! |
| Adinuta wrote:Ce bulinuta frumoasa ai tu acolo annyta! cand ai facut eco? Sau mai bine spus la cat se vede asa frumos! Parca sambata a spus Anyta ca a fost la ecograf, la 6 saptamani. |
| Adinuta wrote:Sonya nu se intampla nimic ca ai luat cu o zi mai devreme. Sigur nu aveai asa sus progesteronul. Plus ca oricum pana sa se implanteze inapoi bebe in uter mai trec 5 zile de la ovulatie, asa ca nu conteaza o zi.
Deci asa de la progesteronul asta mult ma simt eu ca o balenuta...am 3 pastile de 200mg pe zi, si doar vaginal mi-a fost recomandat Multumesc frumos, m-am mai linistit. Eu iau o capsula seara pe 10 ca sa evit efectele secundare.Ultima masa o iau la 7 pt ca trebuie sa fie luat la distante de mese si aproximativ la aceeasi ora |
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Adinuta wrote:Ce bulinuta frumoasa ai tu acolo annyta! cand ai facut eco? Sau mai bine spus la cat se vede asa frumos! Da. Sambata. Aproximativ 6 saptamani. Peste 2 saptamani ma duc sa i aud inimioara. Abia astept sa vedem si ecografia ta. Ce ti a dat medicul? Eu iau arefam de 200 3 pe zi,acid folic,aspenter, ogestan ?i no spa |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/14/2015 Mesaje: 398
| Pfff dragele mele ce vorbarete ati fost zilele acestea!!! Imi pare rau pt fetele carora le-au venit uratii!nu va descurajati! Paty felicitari!!! ma bucur f mult pt tine! ceraida iti tin pumnii si ma rog bunului Dumnezeu sa fie bine! Adina m-am ingrozit de colectia ta de seringi! Di eu as face din ora in ora pt bebele meu!Abia astept sa primim vesti bune! Sonya bine ai venit si iti doresc sedere cat mai scurta aici!la ce dr mergi?la privat sau la stat? Despre mine va pot spune ca, cred ca am ovulat luni ..luni spre marti,dar doar azi am reusit sa facem ceva pt ca iubitul meu a avut operatie la un ochi vineri,iar luni la celalalt.si nu se simtea bine deloc!eu am putina speranta,daca nu lunile viitoare! Va pup ! |
|
|