Clostilbegyt Duphaston si myo-sun
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rona
Scris: Sunday, February 25, 2018 3:57 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/25/2018
Buna fetelor dragi si viitoare mamici ( sper curând si eu AngelNot ) . Am 24 de ani , iar sotul 28 si suntem împreuna de 8 ani . Sincera sa fiu cu voi nu ne.am protejat niciodata doar ca aveam "grija " înainte . De vreo 3 ani nici macar " grija " nu mai avem . Nu am ramas însarcinata niciodata dar nu ma îngrijoram foarte tare pentru ca stiam ca aveam ovare micropolichistices si ne având CM regulat ( 3-4 cicluri pe an ) era normal sa nu se întâmple foarte repede . Am zis sa cladim un viitor mai intai, iar cu realizarile materiale am cam ajuns la final, insa familia nu este completa fara un îngeras . Am facut analize hormonale in urma cu 2 ani , toate au iesit în limite normale . Pe 31 octombrie a fost ultima menstruatie " naturala " ca sa zic asa . Pe 5 Ian a fost prima vizita la doctor . Mi.a confirmat diagnosticul si mi.a dat Duphaston 1/zi 10zile si Myo-sun 2pl/zi apoi sa vin in a 10 zi de Cm pentru o eco sa vada daca ovulez natural . Din pacate nu se.a vazuta nimic nici în eco Z10 nici în eco Z14.Asa am primit Clostilbegyt 1/zi din Z5-Z9 apoi eco in Z10 unde spre surprinderea mea s.a vazut un folicul de 10.5mm pe OS . Luni seara merg din nou la eco(Z13) sa vedem daca si cum a evoluat . Sper din suflet ca în curând sa pot vedea cele 2 liniute pe un test real nu doar in imaginatia mea . Sper sa primesc cat mai multe confirmari ale tratamentului cu Clostilbegyt de la voi cele care l.au folosit. Va pup computerlove
Ratonita
Scris: Monday, February 26, 2018 10:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/26/2018
Buna Rona. Sper din suflet sa poti avea un bebe. Si eu fac tratament cu Clostilbegyt si il suport destul de bine. Eu am si prolactina crescuta si iau si pt asta ceva. E prima luna de Clostilbegyt. Azi am fost la eco si am 2 foliculi. Eu ovulez natural dar dr a vrut sa creasca calitatea ovulelor. Miercuri merg iar la eco sa vada dimensiunea foliculilor.
Eu ca si tratament iau Estrogen, Clostilbegyt Si Dostinex pt prolactina. De asemenea dr mi-a spus sa imi cumpar si o injec?ie de Ovitrelle ca sa o fac cand va fi cazul.
Noi încercam de 5 ani sa facem un bebe. Acum 3 ani am pierdut o sarcina la 10 saptamani si de atunci nimic iar toate analizele sunt bune si ale mele si ale so?ului.
Sa auzim ve?ti cat mai bune.
Rona
Scris: Tuesday, February 27, 2018 8:36 AM
Nivel

Succes cu tratamentul ?i încurând sa vedem 2 liniu?e. Din pacate eu aseara (Z13)am fost la eco iar micul meu folicul nu a mai crescut , ramâne sa merg miercuri (Z15)din nou de?i nu vad ce ar putea sa vada .Ramâne sa iau din nou duphaston din Z16 ?i doza dubla de closty din Z5-Z9 a urmatorului CM. Poate luna viitoare voi avea surprize. Te pup
Ratonita
Scris: Tuesday, February 27, 2018 10:27 PM
Nivel

Eu merg maine la eco pt ziua 12 iar daca luna asta nu raman tot doza dubla de Closti apoi. Nu fi dezamagita ca nu a mai crescut foliculul, fii fericita ca a aparut. Nu iti pierde speran?a. Endometrul la tine era ok. La mine de la Closti e cam subtire si iau doza dubla de Estradiol
Rona
Scris: Wednesday, February 28, 2018 2:53 PM
Nivel

Nu sunt dezamagita ca nu a mai crescut , la fel cum ai spus si tu sunt multumita ca macar a aparut ceva . Sper luna viitoare cu doza dubla de closty sa ma prezint mai bine Hands . Referitor la endometru nu stiu ce sa iti spun . In prima zi de eco atunci cand nu luam closty si cand am fost prima zi la doctor avea 6 mm . Acum nu mi-a mai spus , probabil pentru ca foliculul era 1 singur si era prea mic si era sigur ca nu o sa se intample nimic NuImiPasa . Astept vesti de la tine cat mai curand . te pup coeur
Ratonita
Scris: Wednesday, February 28, 2018 9:31 PM
Nivel

Eu am facut astazi eco si am foliculi de 22 - 23 pe ambele ovare. Astazi am facut si injectia de Ovitrelle si de acum bebelim , cum zic fetele pe aici.
Endometrul era ok acum, dar iau doza dubla de Estradiol. Mi-a explic at medicul ca Closti poate avea efect negativ asupra endometrului deoarece este antiestrogenic si din cauza asta mi-a dat estrogen. Mai merg vineri sa vad daca s-au spart foliculii.
Te pup si eu.
Rona
Scris: Thursday, March 1, 2018 2:30 PM
Nivel

Felicitari Bravoo ! Sa ne auzim cu bine la urmatoarea eco si in curand si un test pozitiv hainoroc . Eu trebuia sa merg ieri la eco ( z15) dar din pacate din cauza vremii medicul nu a fost la cabinet . Nici nu l-am mai sunat sa ma reprogrameze pentru de astazi oricum incep Duphastonul din nou si daca in z13 nu era nimic . Voi continua trat cu doza dubla de closty si voi merge din z10 la monitorizare. Care este schema de tratament cu Estradiol ?
Ratonita
Scris: Thursday, March 1, 2018 6:12 PM
Nivel

Rona wrote:
Felicitari Bravoo ! Sa ne auzim cu bine la urmatoarea eco si in curand si un test pozitiv hainoroc . Eu trebuia sa merg ieri la eco ( z15) dar din pacate din cauza vremii medicul nu a fost la cabinet . Nici nu l-am mai sunat sa ma reprogrameze pentru de astazi oricum incep Duphastonul din nou si daca in z13 nu era nimic . Voi continua trat cu doza dubla de closty si voi merge din z10 la monitorizare. Care este schema de tratament cu Estradiol ?

Meidcul meu mi-a dat sa iau Valerat de estradiol de 2mg (capsula alba din Climen) cate 1/zi din prima zi de sangerare. Cand am fost la monitorizare in ziua 10 mi-a zis ca endometrul este subtire si mi-a dublat doza. Practic iau estaradiol pana in ziua 14, adica maine si apoi mi-a zis ca imi da altceva. Te tin la curent.
El a insistat sa iau estradiol deoarece Closti este antiestrogenic si nu lasa endometrul sa se dezvolte. Iar daca endometrul este subtire nu are unde sa se prinda embrionul.

Rona
Scris: Thursday, March 8, 2018 1:18 PM
Nivel

Hei Ratonita sunt curioasa sa aud vesti de la tine coeur
Ratonita
Scris: Friday, March 16, 2018 8:48 PM
Nivel

Rona wrote:
Hei Ratonita sunt curioasa sa aud vesti de la tine coeur
Buna Rona. Eu de pe data de 4 am avut o perioada de co?mar si nu am prea intrat. Dar de ieri reintru in normal, ma repliez. Sunt in ziua 16 DPO si alaltaieri am facut un test si a iesit negativ. Ce e drept nu a fost cu urina de dimineata si nici testul nu a fost ultrasensibil. Tot de alaltaieri au început sa ma doara si sânii. Acum astept... e posibil sa fie si ceva dereglari de la tratamente. Oricum dac a dupa toate prin cate am trecut vine bebe ar fi un miracol. Tu ce mai faci?
Rona
Scris: Friday, March 23, 2018 9:26 PM
Nivel

Îmi pare RAU sa aud asta ... Chiar ma gândeam ca i sa primesc o veste minunata de la tine ??. Dar nu.i nimic capul sus ?i mai incerci. Cred cu tarie ca bebelin o sa vina atunci când este scris sa vina . Eu sunt bine dupa cum ?ti ciclul de luna trebuia ?i implicit prima de luna de closty (1pastila/zi) nu a dat rezultate iar foliculul de 10mm din ziua 10 nu a fost ?i în Z13. Acum sunt in Z11 dupa o tura dubla de closty ?i azi la eco s.a vazut pe OD mai multi foliculi mici iar pe OS 1 folicul de 19 MM ceea ce ma încânta enorm iar medicul a fost la fel de entuziasmat ca ?i mine . Luni Z14 merg din nou la eco sa vedem cum decurg lucrurile . De la duphaston am CM la 28 zile ceea ce ar însemna ca ovula?ia ar trebui sa fie in zilele 14_15_16 undeva pe acolo ...
Rona
Scris: Friday, March 23, 2018 9:29 PM
Nivel

Aaaa eram sa uit . De luna viitoare în cazul în care nu reu?im acum mi.a recomandat sa iau profecund ?i eu ?i so?ul , iar asisten?a foarte haioasa a spus ca poate nu va mai fi nevoie daca ramân de luna astalove yes . Sa speram ca a avut gura aurita . Abia a?tept sa mai aud vesti de la tine dar de data asta cu 2 liniu?e ...
Ratonita
Scris: Sunday, April 1, 2018 9:34 AM
Nivel

Rona wrote:
Aaaa eram sa uit . De luna viitoare în cazul în care nu reu?im acum mi.a recomandat sa iau profecund ?i eu ?i so?ul , iar asisten?a foarte haioasa a spus ca poate nu va mai fi nevoie daca ramân de luna astalove yes . Sa speram ca a avut gura aurita . Abia a?tept sa mai aud vesti de la tine dar de data asta cu 2 liniu?e ...
Buna Rona.Abia astept si eu sa aud ve?ti bune de la tine.eu mi-am pus informa?ii la semnatura inclusiv de luna asta. Eu sunt mai activa in Clubul aspirantelor. Hai si tu acolo. Sunt mult e fete faine si primesti mult mai repede raspunsuri. Te pup.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.