Ce ramane dupa...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
leut
Scris: Thursday, October 26, 2006 10:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Am pierdut pe cineva drag...incerc sa fiu tare, asa cum ati fost si voi atunci cand ati avut un necaz, atunci cand un suflet mare a plecat pentru totdeauna...nu si din sufletul vostru.
Amintirile ne dau tarcoale, memoria pare mai vie ca oricand. E trist cand ne gandim ca poate am fi putut schimba oarecum soarta unui OM. Nimic si nici un cuvant nu poate exprima ceea ce simtim in momentele astea. Nu se poate compara cu nici o durere...durerea sufleteasca. E atat de adanca!
Cred ca ceea ce este mai important e faptul de a ne aminti lucruri placute, de a spune, de a povesti, de a vorbi despre EI mereu...
Sa se odihneasca in pace!
Maria & Mario
Scris: Thursday, October 26, 2006 10:55 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Leut, s-a dus unde nu e durere, tristete si suparare. Vegheaza asupra ta , e un inger pentru Alexandra. Raman amintiri frumoase, amintiri calde...... si vii ! Mereu vor fi acolo sus pentru noi ! Nu stiu cum ai putea schimba destinul unui om. Toti ne ducem. Conteaza ce a lasat in urma ei : momente de nepretuit, amintiri dragi, un brat care te-a leganat , un umar pe care ai plans, viata !
Nascandu-ne facem primul pas catre moarte.

Dumnezeu sa ii odihneasca in pace ! Sunt vii in inimile noastre !
Miri
Scris: Thursday, October 26, 2006 11:05 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Ramine AMINTIREA, si de fiecare data cind o invocam, o lacrima ni se prelinge pe obraz....
Cineva,acolo sus, va vegheaza!angel
taki
Scris: Thursday, October 26, 2006 11:05 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006

Dumnezeu sa-o ierte!
Kiki
Scris: Thursday, October 26, 2006 11:11 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Dupa nu trebuie sa ramana decat amintirile frumoase, ce ne-a invatat, iubirea pe care ne-a dat-o, fericirea ce ne-a facut s-o traim...Cel putin asta a ramas dupa bunica mea, cea care m-a crescut si m-a facut ceea ce sunt!
kali
Scris: Friday, October 27, 2006 7:49 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Leut, imi pare rau pentru pierderea ta... dar cred ca ultimul lucru pe care-l putem face pentru mortii nostri dragi e sa ni-i amintim si sa-i visam cu placere; nu ultimul drum sau felul in care s-a petrecut acesta trebuie sa-l ai in minte, pentru ca nu la asta se reduce un om... are o viata intreaga in urma, cu muuulte momente frumoase, de fericire si zau ca astea trebuiesc "conservate".
Stiu ca ramane dorul, ca e greu mai ales acum cand totul e proaspat dar gandeste-te, totusi, ca ai avut privilegiul de a cunoaste si de a iubi un om deosebit caruia in nici un caz nu i-ar conveni sa stie de suferinta ta de acum. Asta e roata vietii care se invarte pentru toti.
Iti doresc multa putere pentru a-ti reveni si... zambeste: viata e frumoasa!
leut
Scris: Friday, October 27, 2006 7:51 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Dap! Zambetul trebuie sa apara atunci cand ne amintim de EI!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.