Ce este dragostea?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
amalia
Scris: Saturday, October 3, 2009 10:17 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/24/2009
frumoasa poveste si emotionata .Noi tinerii avem ce invata de la cei batrini asta e parerea mea"daca n-ai batrin sa-ti cumperi"Super iubire si super oamenicool cool cool cool
kali
Scris: Saturday, October 3, 2009 10:42 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Da, chiar poveste... cine stie cate pacate isi "spala" el mergand zilnic la ea.
sorry , dar nu sunt intr-o dispozitie romanticoasa zilele astea.
t-mihaela
Scris: Saturday, October 3, 2009 5:27 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Kali hohot hohot esti vocea ratiunii pe aici hainoroc
Kiki
Scris: Saturday, October 3, 2009 9:00 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Da, frumoasa poveste. Ce bine ar fi daca si in realitate ar fi astfel de "povesti"...
bereea
Scris: Sunday, October 4, 2009 1:55 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Astfel de "povesti" exista si in realitate.nu pot sa uit de bunicii mei cat se iubeau dupa mai mult de 50 de ani de casnicie.Nu pot sa uit cat a suferit bunica cand bunicul s-a imbolnavit si cum i-a fost mereu alalturi.Exista doar trebuie sa le vezi.
Cris-DL
Scris: Sunday, October 4, 2009 2:00 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
bereea wrote:
Astfel de "povesti" exista si in realitate.nu pot sa uit de bunicii mei cat se iubeau dupa mai mult de 50 de ani de casnicie.Nu pot sa uit cat a suferit bunica cand bunicul s-a imbolnavit si cum i-a fost mereu alalturi.Exista doar trebuie sa le vezi.

newclap newclap newclap Asa este... si bunicul meu, din partea tatalui, a suferit mult la moartea bunicii si... a murit si el, la cateva zile -stop cardiac.
bereea
Scris: Sunday, October 4, 2009 2:03 PM
Nivel

Cristinapupici

Eu nu ma refer doar la moasrtea lor, ci mai ales la viata care au dus-o, la felul cum se priveau, cum aveau grija unul de altul.Si bunica a murit la 12 ani dupa bunicul la aceeasi data, aceeasi zi si aceeasi ora.
kali
Scris: Sunday, October 4, 2009 3:50 PM
Nivel

Povestile din spatele casatoriilor de lunga durata nu avem de unde le sti.
Si bunicii mei merg de mana pe strada dupa ce au sarbatorit acum 5 ani nunta de aur; cat despre asta casnicia lor nu a fost nici pe departe perfecta. Da, acum se impaca bine, tin si au grija unul de altul, dar pe vremuri femeile aveau o cruce de dus si numai ele stiu cate compromisuri au facut! Nu toti isi spun povestea; bunicul cam bondarel... bunica extrem de cicalitoare... dar ce mai conteaza dupa atatia ani?! Erau alte mentalitati, oricum.

Repet, eu nu cred in povesti de genul "si au trait fericiti pana la adanci batraneti". Fiecare familie ascunde o drama, mai devreme sau mai tarziu.

In plus, se spune ca un om normal psihic nu poate iubi mai mult de 2 ani. Dezamagitor, nu?
bereea
Scris: Sunday, October 4, 2009 4:11 PM
Nivel

Atunci eu sigur nu sunt normal psihicalcool alcool

Tocmai problemele care apar intr-o casnicie fac ca dragostea sa devina mai putenica - daca exista .In orice casnicie apar probleme, boli, tristete, cateodata neintelegeri, dar asta nu inseamna ca nu se iubesc o viata, ca nu se respecta unul pe altul si ca nu pot concepe viata unul fara celalalt.
TeosOf
Scris: Sunday, October 4, 2009 5:18 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
kali wrote:
Povestile din spatele casatoriilor de lunga durata nu avem de unde le sti.
Si bunicii mei merg de mana pe strada dupa ce au sarbatorit acum 5 ani nunta de aur; cat despre asta casnicia lor nu a fost nici pe departe perfecta. Da, acum se impaca bine, tin si au grija unul de altul, dar pe vremuri femeile aveau o cruce de dus si numai ele stiu cate compromisuri au facut! Nu toti isi spun povestea; bunicul cam bondarel... bunica extrem de cicalitoare... dar ce mai conteaza dupa atatia ani?! Erau alte mentalitati, oricum.

Repet, eu nu cred in povesti de genul "si au trait fericiti pana la adanci batraneti". Fiecare familie ascunde o drama, mai devreme sau mai tarziu.

In plus, se spune ca un om normal psihic nu poate iubi mai mult de 2 ani. Dezamagitor, nu?

Daca te referi la starile acelea cu fluturasi in stomac...acelea nu au cum sa dureze mai mult de un an, doi. Eu sunt impreuna cu al meu sot de 17 ani si nu pot spune ca-l iubesc ca-n prima zi ("a ramane pe loc inseamna a da inapoi"). Consider ca acum dragostea noastra s-a maturizat. Ma intristez chiar si cand are o usoara durere de cap, dar sa pateasca ceva mai rau, as suferi cumplit, chiar daca uneori il mai "cotonogesc". Cand mai stam despartiti, cate o saptamana, mi se face dor de el si-l sun din ora-n ora si asta inseamna ca nu e dragoste?
Sa existe vreo drama? Daca eu n-am aflat ca m-a inselat cu vreuna, atunci...altceva nu stiu ce mi-ar putea strica armonia?
kali
Scris: Sunday, October 4, 2009 5:30 PM
Nivel

Nu eu sustin teoria cu iubirea valabila 2 ani ci psihologii. Ca e adevarat sau nu, simtim fiecare pe propria piele.

Teo, chiar daca mi-ai citat postarea eu nu-ti pot raspunde la intrebari.
Ce am scris mai sus e doar opinia mea- nu trebuie sa o combateti.
TeosOf
Scris: Sunday, October 4, 2009 5:49 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Kali, nu am vrut sa-ti combat opinia, doar am venit cu niste argumente si am citat-o pt ca ne indepartasem putin de subiect.
raly
Scris: Sunday, October 4, 2009 8:19 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Pai Kali inseamna atunci ca eu nu-s normala delocras
bulibuli
Scris: Monday, October 5, 2009 5:43 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
raly wrote:
Pai Kali inseamna atunci ca eu nu-s normala delocras

Pai ce.. esti??
pupici
ingerash
Scris: Monday, October 5, 2009 10:44 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Hei,nici eu nu sunt normalalove love love coeur sic Simt aceeasi iubire ca la inceputcoeur coeur coeur si imi este impartasita....angel coeur coeur coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.