Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 531
| frumoasa poveste si emotionata .Noi tinerii avem ce invata de la cei batrini asta e parerea mea"daca n-ai batrin sa-ti cumperi"Super iubire si super oameni |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Da, chiar poveste... cine stie cate pacate isi "spala" el mergand zilnic la ea. , dar nu sunt intr-o dispozitie romanticoasa zilele astea. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Kali esti vocea ratiunii pe aici |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Da, frumoasa poveste. Ce bine ar fi daca si in realitate ar fi astfel de "povesti"... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Astfel de "povesti" exista si in realitate.nu pot sa uit de bunicii mei cat se iubeau dupa mai mult de 50 de ani de casnicie.Nu pot sa uit cat a suferit bunica cand bunicul s-a imbolnavit si cum i-a fost mereu alalturi.Exista doar trebuie sa le vezi. |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| bereea wrote:Astfel de "povesti" exista si in realitate.nu pot sa uit de bunicii mei cat se iubeau dupa mai mult de 50 de ani de casnicie.Nu pot sa uit cat a suferit bunica cand bunicul s-a imbolnavit si cum i-a fost mereu alalturi.Exista doar trebuie sa le vezi. Asa este... si bunicul meu, din partea tatalui, a suferit mult la moartea bunicii si... a murit si el, la cateva zile -stop cardiac. |
|
| Cristina
Eu nu ma refer doar la moasrtea lor, ci mai ales la viata care au dus-o, la felul cum se priveau, cum aveau grija unul de altul.Si bunica a murit la 12 ani dupa bunicul la aceeasi data, aceeasi zi si aceeasi ora. |
|
| Povestile din spatele casatoriilor de lunga durata nu avem de unde le sti. Si bunicii mei merg de mana pe strada dupa ce au sarbatorit acum 5 ani nunta de aur; cat despre asta casnicia lor nu a fost nici pe departe perfecta. Da, acum se impaca bine, tin si au grija unul de altul, dar pe vremuri femeile aveau o cruce de dus si numai ele stiu cate compromisuri au facut! Nu toti isi spun povestea; bunicul cam bondarel... bunica extrem de cicalitoare... dar ce mai conteaza dupa atatia ani?! Erau alte mentalitati, oricum.
Repet, eu nu cred in povesti de genul "si au trait fericiti pana la adanci batraneti". Fiecare familie ascunde o drama, mai devreme sau mai tarziu.
In plus, se spune ca un om normal psihic nu poate iubi mai mult de 2 ani. Dezamagitor, nu? |
|
| Atunci eu sigur nu sunt normal psihic
Tocmai problemele care apar intr-o casnicie fac ca dragostea sa devina mai putenica - daca exista .In orice casnicie apar probleme, boli, tristete, cateodata neintelegeri, dar asta nu inseamna ca nu se iubesc o viata, ca nu se respecta unul pe altul si ca nu pot concepe viata unul fara celalalt. |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| kali wrote:Povestile din spatele casatoriilor de lunga durata nu avem de unde le sti. Si bunicii mei merg de mana pe strada dupa ce au sarbatorit acum 5 ani nunta de aur; cat despre asta casnicia lor nu a fost nici pe departe perfecta. Da, acum se impaca bine, tin si au grija unul de altul, dar pe vremuri femeile aveau o cruce de dus si numai ele stiu cate compromisuri au facut! Nu toti isi spun povestea; bunicul cam bondarel... bunica extrem de cicalitoare... dar ce mai conteaza dupa atatia ani?! Erau alte mentalitati, oricum.
Repet, eu nu cred in povesti de genul "si au trait fericiti pana la adanci batraneti". Fiecare familie ascunde o drama, mai devreme sau mai tarziu.
In plus, se spune ca un om normal psihic nu poate iubi mai mult de 2 ani. Dezamagitor, nu?
Daca te referi la starile acelea cu fluturasi in stomac...acelea nu au cum sa dureze mai mult de un an, doi. Eu sunt impreuna cu al meu sot de 17 ani si nu pot spune ca-l iubesc ca-n prima zi ("a ramane pe loc inseamna a da inapoi"). Consider ca acum dragostea noastra s-a maturizat. Ma intristez chiar si cand are o usoara durere de cap, dar sa pateasca ceva mai rau, as suferi cumplit, chiar daca uneori il mai "cotonogesc". Cand mai stam despartiti, cate o saptamana, mi se face dor de el si-l sun din ora-n ora si asta inseamna ca nu e dragoste? Sa existe vreo drama? Daca eu n-am aflat ca m-a inselat cu vreuna, atunci...altceva nu stiu ce mi-ar putea strica armonia?
|
|
| Nu eu sustin teoria cu iubirea valabila 2 ani ci psihologii. Ca e adevarat sau nu, simtim fiecare pe propria piele.
Teo, chiar daca mi-ai citat postarea eu nu-ti pot raspunde la intrebari. Ce am scris mai sus e doar opinia mea- nu trebuie sa o combateti. |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Kali, nu am vrut sa-ti combat opinia, doar am venit cu niste argumente si am citat-o pt ca ne indepartasem putin de subiect. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Pai Kali inseamna atunci ca eu nu-s normala deloc |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| raly wrote:Pai Kali inseamna atunci ca eu nu-s normala deloc
Pai ce.. esti?? |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Hei,nici eu nu sunt normala Simt aceeasi iubire ca la inceput si imi este impartasita.... |
|
|