|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| O - Oaie
A - American Staffordshire Terrier B - Bullterrier C - Caine D - E - F -Fila Brasileiro G - H -Husky siberian I - J - K - L - Lion M - N -Nutrie O - Oaie P - parrot Q - R - Rodweiller S - T - Tarantula U - Uliu V - Veverita W - West highland white terrier X - Xoloitzcuintli Y - Yorkshire Terrier Z - Zebra Danio
Litera noua S |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| S - Sarpe
A - American Staffordshire Terrier B - Bullterrier C - Caine D - E - F - Fila Brasileiro G - H - Husky siberian I - J - K - L - Lion M - N - Nutrie O - Oaie P - parrot Q - R - Rodweiller S - Sarpe T - Tarantula U - Uliu V - Veverita W - West highland white terrier X - Xoloitzcuintli Y - Yorkshire Terrier Z - Zebra Danio
Litera noua J |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/13/2006 Mesaje: 422
| J-Jder
A - American Staffordshire Terrier B - Bullterrier C - Caine D - E - F - Fila Brasileiro G - H - Husky siberian I - J - Jder K - L - Lion M - N - Nutrie O - Oaie P - parrot Q - R - Rodweiller S - Sarpe T - Tarantula U - Uliu V - Veverita W - West highland white terrier X - Xoloitzcuintli Y - Yorkshire Terrier Z - Zebra Danio
Litera noua-M |
| M - Motan
A - American Staffordshire Terrier B - Bullterrier C - Caine D - E - F - Fila Brasileiro G - H - Husky siberian I - J - Jder K - L - Lion M - Motan N - Nutrie O - Oaie P - parrot Q - R - Rodweiller S - Sarpe T - Tarantula U - Uliu V - Veverita W - West highland white terrier X - Xoloitzcuintli Y - Yorkshire Terrier Z - Zebra Danio
Litera noua - I |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| A - American Staffordshire Terrier B - Bullterrier C - Caine D - E - F - Fila Brasileiro G - H - Husky siberian I - Iepure J - Jder K - L - Lion M - Motan N - Nutrie O - Oaie P - parrot Q - R - Rodweiller S - Sarpe T - Tarantula U - Uliu V - Veverita W - West highland white terrier X - Xoloitzcuintli Y - Yorkshire Terrier Z - Zebra Danio
litera urmatoare D |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/13/2006 Mesaje: 422
| A - American Staffordshire Terrier B - Bullterrier C - Caine D - Dog german E - F - Fila Brasileiro G - H - Husky siberian I - Iepure J - Jder K - L - Lion M - Motan N - Nutrie O - Oaie P - parrot Q - R - Rodweiller S - Sarpe T - Tarantula U - Uliu V - Veverita W - West highland white terrier X - Xoloitzcuintli Y - Yorkshire Terrier Z - Zebra Danio
Litera noua-E |
|
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| A - American Staffordshire Terrier B - Bullterrier C - Caine D - Dog german E - Elefant F - Fila Brasileiro G - H - Husky siberian I - Iepure J - Jder K - L - Lion M - Motan N - Nutrie O - Oaie P - parrot Q - R - Rodweiller S - Sarpe T - Tarantula U - Uliu V - Veverita W - West highland white terrier X - Xoloitzcuintli Y - Yorkshire Terrier Z - Zebra Danio
Litera noua- G
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Mie nu mi-e prea clar daca s-a respectat sau nu domeniul acesti concurs. Vazusem drept domeniu animale de companie si vad exemple precum oaia, uliu, etc. |
|
| Elefant am scris si eu, deoarece am vazut ca nu s-a mai respectat regula cu animale de companie ...cum ramane cu acesta tema |
|
| crista wrote:...cum ramane cu acesta tema
Eu zic sa se continue asa |
|
| ok, si eu sunt de aceazi parere |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Acum am intrat si eu pe aici si la un moment dat am vazut scris OAIE ....stau si ma minunez si zic ...mai parca aici tema era Animale de companie .... In fine ... daca se doreste ca tema sa fie animale in general atunci asa sa fie.. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| G - GAINA
A - American Staffordshire Terrier B - Bullterrier C - Caine D - Dog german E - Elefant F - Fila Brasileiro G - Gaina H - Husky siberian I - Iepure J - Jder K - L - Lion M - Motan N - Nutrie O - Oaie P - parrot Q - R - Rodweiller S - Sarpe T - Tarantula U - Uliu V - Veverita W - West highland white terrier X - Xoloitzcuintli Y - Yorkshire Terrier Z - Zebra Danio
Litera noua : Q
|
|
| Fiindca s-a blocat jocul, si eu cel putin nu gasesc oricat as cauta un animal care sa inceapa cu Q(fie el animal de companie sau nu) putem incheia jocul aici si s-o rugam pe Dya, pt ca ea a postat ultima sa aleaga o alta tema? |
|
| Dya, te asteptam cu o noua propunere. |
|
|