Vreau sa-mi achizitionez 17 perechi de andrele din bambus drepte cu 78 lei.Merita banii aceste andrele, adica daca sunt bune. Multumesc anticipat!
|
Buna ziua si La multi ani! Vreau o parere legata de ce fir merge lucrata o rochie tricotata de toamna-iarna si de primavara. Multumesc anticipat!
|
Cine imi explica si mie modelul de la bolero, ca nu il inteleg.
|
Buna ziua!
Am un model la care nu ii dau de capat. Astept o indrumare de la cunoscatoare 2oc fata, 2 oc scazuti, 2 oc scazuti, dintr-un oc faci 6, 2 oc scazuti, 2 oc scazuti,2 oc fata pe dos cum vin doar ca la cei inmultiti ii lucrez pe dos ca sa vina fata pe fata modelului pe fata cum vin pe dos cum vin 2 oc fata, 1 oc dos, 2 oc sc, 2 oc fata 1 jeteu 2 oc fata 1 jeteu, 2 oc fata 2 oc scazuti 1 oc dos dosul cum vine 2 oc sc, 2 oc scazuti, 1 jeteu, 2 oc fata 1 jeteu 2 oc scazuti, 1 jeteu 1 oc fata 1 jeteu 2 oc scazuti
Daca incearca cineva modelul poate imi spune si mie unde nu imi iese
|
Draga Picuri,
Multumesc mult de indicatii sunt f bune. Pana la alte intrebari vreau sa-mi spui cum sa fac torsada si la cate randuri.
Multumesc anticipat!
|
Buna Carmen! Eu sunt mai grea de cap si nu inteleg cum trebuie sa fac exact dupa ce montez ochii. Cum lucrez fiecare ochi mai exact, adica primele randuri.
Multumesc frumos!|
|
Rochita de la pag 12 despre ea este vorba. A explicat ceva vag Carla dar nu pentru o incepatoare ca mine. Astept sa vad daca ma poti ajuta.
|
Buna ziua!
Cine ma juta si pe mine cu cateva indicatii la rochita mov pusa de Carla. As vrea sa stiu daca dupa montarea ochilor pe andrea se lucreza elestic si daca da cum(2o fata, 2 oc dos)sau altfel si cam cate randuri. Daca o sa-mi raspunda cineva poate ii mai cer ajutorul si in continuare Multumesc anticipat!
|
Ana Maria Stroe te rog frumos sa-mi traduci si mie acest bolero.
http://www.garnstudio.com/lang/fr/visoppskrift.php?d_nr=118&d_id=20
|
Valentina frumos fularul.Poate explici un pic modelul ca e bestial
|