Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Mamiemi, multumesc. Nu tin minte cum se numeste, dar la persoanele care au facut cancer la san, au gasit un coeficient foarte mare din acea substanta.De aceea, ar trebui sa ne gandim de 2 ori inainte a pune chimicale pe pielea noastra. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| mamiemi wrote:Cristina, Elena si Brandusa,Doamne ajuta!
Can am vorbit cu Cristina am ramas siderata! Nu stiam prin ce trece si e prima data cand vad acest topic.VA imbratisez cu gandul si inima si ma rog sa va dea Dumnezeu putere si rabdare, sa va scoata in cale medici buni si sa va insanatoseasca degraba!
Brandusa, ma bucur de rezultatul tomografiei!
Emilia |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| roxinthya wrote:
Intr-o zi, dupa indelungi cercetari, am realizat ca in China nu se mananca lactate. Atunci mi-am amintit cati chinezi sufera de intoleranta la lactoza, mi-am amintit cum colegii chinezi cu care lucram spuneau mereu ca laptele este numai pentru bebelusi, si cum unul din cei mai apropiati prieteni (care este de origine chineza), refuza mereu politicos antreurile cu branza de la petreceri.
Nu cunosteam niciun chinez care continua sa traiasca dupa obiceiurile traditionale si care sa foloseasca lactate pentru a isi hrani copiii. Traditia lor era sa angajeze o femeie care sa alapteze copilul daca era nevoie, dar niciodata sa nu foloseasca lactate. Pentru chinezi preocuparea occidentului fata de lactate este ciudata.
M-am tot gandit la articolul asta pe care ni l-a aratat Roxi siparca nu imivenea sa cred ca nu se mananca lapte in China. AM fost azi la un medic care a stat doi ani acolo si l-am intrebat despre asta. Mi-a zis ca este partial adevarat. Chinezii din sud nu consuma lapte animal, ci pe cel din soia. Cei din nord,insa, consuma lapte de oaie si capra, chiar si de iac , cei care locuiesc mai spre Tibet. Nu neg faptul ca doamna in cauza s-a vindecat, dar generalizarea pe care a facut-o pe baza constatarii ca nu se consuma lapte in China imi pare a fi exagerata. Ar fi bine sa fie totul atat de simplu cu cancerul! |
|

| Capra este singurul animal care nu face cancer, de aceea laptele ei este foarte reciomandat pentru cine supaota mirosul.Fiica-mea il suporta. In rest, sunt de acord cu Aursihae.Eu n-am fost niciodata o mare bautoare de lapte si totusi cancerul nu m-a ocolit |
|

| Imi tineti pumnii azi, da? Am control de specialitate si laringofaringospcopie (care nu-mi place deloc, deloc) |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| bereea wrote:Imi tineti pumnii azi, da? Am control de specialitate si laringofaringospcopie (care nu-mi place deloc, deloc)
Doamne ajuta Bereea |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bereea wrote:Imi tineti pumnii azi, da? Am control de specialitate si laringofaringospcopie (care nu-mi place deloc, deloc)
Sunt cu gandul la tine. Sa vii cu vesti foarte bune, da? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Bereea,ma rog pt tine |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Bereea, Domnul sa fie cu tine! Ne vom gandi la tine. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Bereea te asteptam cu vesti foarte bune,chiar daca e neplacut controlul.Tinem pumnii |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Doamne ajuta sa fie totul bine! |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Bereea, Doamne ajuta sa fie totul bine! |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Bereea te asteptam cu vestile cele mai bune! |