Cancerul
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Tuesday, July 16, 2013 3:03 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Cris, Monicacomputerlove
Tzepii
Scris: Thursday, October 3, 2013 12:57 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Un articol interesant :

Descoperiri uluitoare despre adevaratele cauze ale CANCERULUI. Corpul se vindeca singur, daca bolnavul întelege CAUZA BOLII (sunt mai multe pagini

Quote:
A primit ultimatum sa renunte la descoperirile sale stiintifice

Rezultatul cercetarilordoctorului Ryke HAMER se constituie intr-o diagrama stiintifica ce ilustreaza legatura biologica dintre psihic si creier si corelatia cu organele si tesuturile intregului organism uman (varianta engleza a “Diagramei stiintifice a GNM” este in lucru). Dr. Hamer a denumit descoperirile sale “Cele 5 Legi Biologice ale Noii Medicine”, datorita faptului ca aceste legi biologice valabile in cazul oricarui pacient, ofera o perspectiva cu totul noua asupra intelegerii cauzei, a dezvoltarii si a procesului natural de vindecare a bolii.

In 1981, Dr.. Hamer a prezentat rezultatele descoperirilor sale la Facultatea de Medicina a Universitatii din Tübingen, sub forma unei teze post-doctorat. Totusi, pana astazi, Universitatea a refuzat sa testeze cercetarile Dr. Hamer, in ciuda obligativitatii legale de a o face. Acesta este un caz fara precedent in istoria universitara. In mod similar, medicina oficiala a refuzat sa aprobe descoperirile sale, in ciuda a 30 de verificari stiintifice diferite, facute atat de medici independenti, cat si de asociatii profesionale.

La scurt timp dupa ce Dr. Hamer si-a prezentat teza, i-a fost adresat un ultimatum de a renunta la descoperirile sale stiintifice, sau i se va refuza reinnoirea contractului sau la Clinica Universitara. In 1986, desi munca sa nu a fost niciodata pusa la indoiala sau dezaprobata, doctorului Hamer i-a fost ridicata licenta medicala pe motive ca a refuzat sa se conformeze principiilor medicinei standard.

Cu toate acestea, era hotarat sa-si continue munca si, in 1987, a reusit sa-si extinda descoperirile practic catre orice boala cunoscuta de medicina.

Dr. Hamer a fost persecutat si hartuit timp de 25 ani, in special de catre autoritatile germane si de catre cele fraceze. Din 1997, Dr. Hamer locuieste in exil in Spania, unde isi continua cercetarile si continua sa se lupte pentru recunoasterea oficiala a “New Medicine”. Insa, din moment ce Facultatea de Medicina a Universitatii din Tübingen isi mentine tactica de amanare, pacientilor din intreaga lume le este refuzat dreptul de a beneficia de descoperirile revolutionare ale Dr. Hamer.
Michelle
Scris: Friday, January 24, 2014 8:53 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/23/2014
bereea wrote:
Azi implinesc 8 ani de cand am castigat batalia cu cancerul.N-am sa uit niciodata emotiile acestei zile, lacrimile, bucuria, uimirea ca am scapat cu viata...

Buna nu stiu daca am tastat unde trebuie sunt noua pe forum, am cautat pe net despre cancer de amigdala si am dat de cazul tau, Brandusa (bereea), iti doresc cat mai multi ani fara cancer si sanatate multa! Vreau sa te intreb daca atunci cand ti-au gasit cancerul ai avut si noduli pe gat! Sunt intr-o situatie asemanatoare dar eu am si vreo 4 noduli pe gat, si de aceea te intreb! Daca citesti da-mi un raspuns te rog! Mersi!
bereea
Scris: Friday, January 24, 2014 8:59 PM
Nivel

Nu, n-am avut noduli pe gat. Multumesc de urari , sanatate iti doresc.
Tzepii
Scris: Tuesday, February 4, 2014 1:34 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Quote:
Potrivit unui raport mondial facut public luni, 3 februarie, cancerul va continua sa se extinda în lume, în special în tarile în dezvoltare, cu aproape 22 de milioane de noi cazuri pe an asteptate la orizontul lui 2030, fata de 14 milioane în 2012.

.....

Quote:
În 2012, cancerul la plamâni a fost cel mai frecvent diagnosticat tip de cancer (1,8 milioane de cazuri, adica 13% din numarul total de cazuri de cancer), înaintea cancerului de sân (1,7 milioane, 11,9%) si a cancerului de colon (1,4 milioane, 9,7%).

De asemenea, cancerul pulmonar este cel mai fatal, provocând 1,6 milioane de decese în 2012 (19,4% din toate decesele cauzate de cancer), urmat de cancerul de ficat (800.000, 9,1%) si de stomac (700.000, 8,8%).

Potrivit raportului citat de France Presse, barbatii sunt mai afectati decât femeile (ei reprezinta 53% din cazurile de cancer si 57% din decese). În plus, peste 60% din cazuri si 70% din decese survin, în prezent, în Africa, Asia si America Latina, o tendinta care ar urma sa se mentina în urmatorii ani.

De aici.
bereea
Scris: Tuesday, February 4, 2014 2:56 PM
Nivel

Ce veste "buna"!
TatyKS
Scris: Tuesday, February 4, 2014 9:18 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Zici ca-i virus pale ... oribila boala ! Fereasca Dumnezeu!Hands
bereea
Scris: Thursday, May 29, 2014 9:37 AM
Nivel

Ieri am fost la controlul meu obisnuit.Se pare ca sunt sanatoasa.Si au trecut 9 ani de atunci...
Lilly of the valley
Scris: Thursday, May 29, 2014 10:14 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Astfel de vesti ne bucura! computerlove
bereea
Scris: Thursday, May 29, 2014 10:46 AM
Nivel

Lacramioaracomputerlove
aurishta
Scris: Thursday, May 29, 2014 10:51 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Excelent! Ma bucur mult de tot!dance
monica irimia
Scris: Thursday, May 29, 2014 11:03 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
bereea wrote:
Ieri am fost la controlul meu obisnuit.Se pare ca sunt sanatoasa.Si au trecut 9 ani de atunci...

Bravoo dance Sa-ti dea Doamne Doamne sanatate pana la finalul vietii! computerlove
roxinthya
Scris: Thursday, May 29, 2014 11:09 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Bere - asta da veste buna! Sa dea Dumnezeu sa nu mai auzi niciodata acest cuvant!angel Cheek Kiss
bereea
Scris: Thursday, May 29, 2014 11:19 AM
Nivel

Va multumesc mult, dragele mele
denisa_rachid
Scris: Thursday, May 29, 2014 6:32 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Doamne ajuta, bere!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.