|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Noi inca asteptam... Alex, sunt foarte frumoase cadourile tale! |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| bravo, Alex, acusica vei folosi colacelul; sapcuta iti sta grozav, si, bineinteles, ce putea sa-ti plac cel mai mult?! bratarica, doar esti domnisoara, nu? Sa le folossti sanatoasa. Leut, ai vazut ce frumos e tablouasul? |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Tabloul, ALina, "m-a dat pe spate" cum se spune. L-am agatat in camera la ea de dulapior. Vorbeam cu soacra mea si ma intreba cum e diploma...iti dai seama ca nici nu poti sa explici. Superb! |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Sunt nemaipomenite ! Bravo Delfinasa, cum spuneam, sta in tine un mare suflet si un suflet de artist ! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Intr-adevar sunt foarte frumoase si va sta foarte bine cu ele !!!! |
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Absolut minunate |
| Mihaela, tocmai mi-a venit in posta chitanta de primire a premiului. Maine ma duc la Posta sa-l ridic! De-abia astept sa-i vad mutrita lui Tudor! O sa-i dau lui pachetul sa-l desfaca! Maine, poze cu premiul! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Elena, ma bucur ca a sosit in sfarsit premiul si la voi...aveam de gand sa ma duc la posta sa-i alertez putin sa se intereseze in Romania ce s-a intamplat cu plicul.
Fetelor, nu ma mai laudati atata ca ma faceti sa rosesc, zau! Sunt atat de fericita ca premiile le plac micutilor si voua ca nu am cuvinte sa va spun ce simt in sufletul meu... |
| Am avut un baiat tare ocupat azi... A avut atata treaba cu bratara si sapcuta, incat de-abia am reusit sa-i fac o poza cu premiul, fara tablouas, ca praf il facea! Mihaela, sunt superbe! Multumim din suflet! cute_babies_of_mine attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| felicitari delfinasa...ai facut piticii sa zambeasca |
|
|