Amenajarea baii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana
Scris: Tuesday, March 1, 2016 1:07 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mirela ne-am permis sa punem.asa pentru ca baia e mare si era destul spatiu pentru floricelehearts
mirela74chris
Scris: Tuesday, March 1, 2016 4:38 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Ana wrote:
Mirela ne-am permis sa punem.asa pentru ca baia e mare si era destul spatiu pentru floricelehearts

Daca aveam asa o baie,as fi pus si eu altceva...Cheek Kiss
Katrina
Scris: Thursday, March 10, 2016 10:03 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/9/2010
Ana, frumoase baile tale!!!!!
A mea inca nu e gata. Stiu doar ca faianta va fi cu nuante de bleo-gri foarte deschise, gresia aceleasi culori doar ca mai inchise putin, iar obiectele sanitare si mobilierul albe. Acestea din urma nu le-am ales pentru ca inca negociem ce si cum, eu vreau cada cu cabina, nu sofisticata, simpla, dar sotul vrea doar dus, oricum dupa ultimele negocieri balanta a inceput sa se incline in favoarea mea.
Vreau sa va intreb ceva. Eu pana acum am avut masina de spalat in bucatarie si vrem s-o mutam în baie. Din experienta voastra , baia, avand mai multa umezeala nu favorizeaza apari?ia ruginii? Eu am actuala masina de 10ani si nu are pic de rugina. E adevarat ca-mi doresc mai mult spatiu de depozitat si in bucatarie, iar masina ocupa destul. Cum oare sa fac? Trebuie sa ma hotarasc relativ repede pentru ca in cateva saptamani va veni meseriasul sa faca instalatia in baie si trebuie fixat ce si unde isi vor avea locul.
kali
Scris: Thursday, March 10, 2016 10:32 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Daca aerisesti dupa fiecare dus/baie si nu ai umezeala - care oricum nu e sanatoasa, ca poate duce la aparitia mucegaiului - nu ai nicio problema. Eu, acum, am masina de spalat in baie si e ok.
carla
Scris: Thursday, April 14, 2016 9:15 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Piticii din creierul meu au ajuns aproape de acord la cum va arata baia de la parter,ramane sa reusesc s-o pun in aplicare.
Nu stiti cat costa mp de parchet rezistent la apa?Si unde se gaseste?
kali
Scris: Friday, April 15, 2016 12:53 PM
Nivel

Baile mele sunt gata, mai putin obiectele sanitare + varul. Si nici mobilierul, bineinteles, ca nu e cazul - inca.

Carla, sigur exista... am vazut... da' nu mai tin minte unde. Nu mi s-a parut scump.
carla
Scris: Friday, April 15, 2016 7:31 PM
Nivel

kali wrote:
Baile mele sunt gata, mai putin obiectele sanitare + varul. Si nici mobilierul, bineinteles, ca nu e cazul - inca.

Carla, sigur exista... am vazut... da' nu mai tin minte unde. Nu mi s-a parut scump.
Poze?
Am gasit parchet aqua step la vreo 52 euro mp,e scump sa-l pun peste tot
kali
Scris: Friday, April 15, 2016 8:36 PM
Nivel

Eu credeam ca vrei numai in baia de la parter, ca in rest... ce rost ar avea sa pui parchet rezistent la apa?
Oricum, un parchet bun cam pe-acolo se invarte - ba chiar si mai scump. Depinde de buget...

Foto nu pun deocamdata. Voi posta la final cand e totul gata ca sa va dati seama de atmosfera. Oricum, baia de la parter si cea a fetelor sunt...coeur coeur
carla
Scris: Friday, April 15, 2016 9:46 PM
Nivel

kali wrote:
Eu credeam ca vrei numai in baia de la parter, ca in rest... ce rost ar avea sa pui parchet rezistent la apa?
Am vrut sa pun peste tot la fel,dar asa pun parchet in living si hol,gresie in baie si bucatarie
carla
Scris: Sunday, May 15, 2016 7:17 AM
Nivel

Na ca mi-a trebuit sa citesc Feng shui!Mi s-au dat planurile peste cap.Astazi mergem sa cumparam baia si inca nu stiu ce culoare vreau.Mobilierul va fi alb,il iau de-a gata din Praktiker sau Dedeman,gresia si faianta am vrut-o in alb/negru,iar acum am citit ca in baie ar fi bine de evitat albastrul si negru si de folosit culori pastelate,crem,bej,piersica,gri,argintiu si alb.Cred ca voi merge pe gri,argintiu si alb,depinde si de ofertele din magazin.Maine vine instalatorul si vreau sa le am pe toate cumparate
marivic
Scris: Sunday, May 15, 2016 10:04 AM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Spor sa ai ,Carla!DistanceKiss
carla
Scris: Sunday, May 15, 2016 8:43 PM
Nivel

marivic wrote:
Spor sa ai ,Carla!DistanceKiss
multumesc,am luat doar cada,chiuveta cu masca si WC-ul,toate albe.Maine incepem lucrul la baie
carla
Scris: Tuesday, August 2, 2016 5:56 PM
Nivel

Inca nu e gata de tot dar se poate folosi

img
kali
Scris: Tuesday, September 20, 2016 10:22 AM
Nivel

Ooooooook.... am aflat si eu - cam tarziu alcool - ca marmura se zgarie si se pateaza. Inca nu am avut probleme cu ea dar ma streseaza gandul si zau ca mi-as fi dorit sa stiu din start pentru a-mi pune cuart si in baie!! Ca blat, zic, pentru care am optat in 2 bai.

In rest... baile mele inca nu sunt 100% gata deci inca nu am ce sa va arat. Bineinteles ca i-am pus in dificultate cu ideile si proiectele mele... deci... mai dureaza.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.