Afacerea "Delfin"
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Fluturas
Scris: Monday, November 5, 2007 2:18 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
codruta wrote:

butterfly,nu te intreb cati ani ai ca nu-i frumos.
ma, da oare chiar asa batrana-s eu???Am prins caritasul in toata splendoarea lui si nici acum n-am inteles de ce l-au blocat.Veneau banutii pe banda si n-aveai ce sa cumperi cu eibanghead Partea nasoala , era o aglomeratie in cluj de mureai,oribil...Ceva cum e bucurestiul acuma...

daca nu ma intrebi,nu iti raspund,dar cred ca sunt cea mai tanara mamica de aici
oanalaurisa
Scris: Monday, November 5, 2007 3:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
butterfly wrote:

daca nu ma intrebi,nu iti raspund,dar cred ca sunt cea mai tanara mamica de aici

Acuma pe bune,hai ca m-ai facut curioasa si pe mine sic Cati ani ai?
Ely
Scris: Monday, November 5, 2007 4:14 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Hehe unde mai pui ca si tata a fost vrajit de microb sa zic ca o data tot a luat banii de la Cluj,ras
fdianamaria
Scris: Friday, November 9, 2007 6:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
butterfly wrote:

DA !!! Si eu vreau sa stiu cati ani ai !!!

Afacerea Delfinul sau orice alta cu acelasi profil ma lasa rece. Banul muncit din greu e cel mai ok, din punctul meu de vedere. Nu cred in castigurile peste noapte si NICIODATA nu as gira cu apartamentul sau orice altceva pentru risc, pentru iluzii.
Fluturas
Scris: Friday, November 9, 2007 11:07 PM

oanalaurisa wrote:

Acuma pe bune,hai ca m-ai facut curioasa si pe mine sic Cati ani ai?

abea acum am vazut mesajul tau,scuze
fdianamaria wrote:

DA !!! Si eu vreau sa stiu cati ani ai !!!

daca tot sunteti asa curioase ras ..in ianuarie fac 22
oanalaurisa
Scris: Friday, November 9, 2007 11:22 PM
Nivel

butterfly wrote:

Multi inainte,mamica tinerica!
Fluturas
Scris: Friday, November 9, 2007 11:26 PM

oanalaurisa wrote:

Multi inainte,mamica tinerica!

multumesc
fdianamaria
Scris: Saturday, November 10, 2007 6:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
iti dai seama ca n-am asteptat pana acum....am sapat si am aflat imediat...eu pe 22 ianuarie fac mai mult...ras
Lilly of the valley
Scris: Saturday, November 10, 2007 7:11 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
butterfly wrote:

Fluturash, multi inainte sanatosi!pupici
shirel
Scris: Saturday, November 10, 2007 8:19 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Am vazut si eu emisiunile despre afacerea Delfin.
Oamenii sunt intr-o vesnica alergatura dupa bani,ei nu inteleg ca fara munca nu poti cistiga si imbogati peste noapte ,nimeni nu-ti scoate cu forta banii din buzunar,pentru ce fac imprumuturi in banca de atitea mii de euro?,si dupa aceea
ajung la sinucidere?
Parerea mea cine cauta sa se inbogateasca asa prin fel de fel de jocurii sint oamenii naivi si slabi,Eu una chiar nu-i pot intelegefool
oanalaurisa
Scris: Saturday, November 10, 2007 8:26 PM
Nivel

shirel wrote:
Am vazut si eu emisiunile despre afacerea Delfin.
Oamenii sunt intr-o vesnica alergatura dupa bani,ei nu inteleg ca fara munca nu poti cistiga si imbogati peste noapte ,nimeni nu-ti scoate cu forta banii din buzunar,pentru ce fac imprumuturi in banca de atitea mii de euro?,si dupa aceea
ajung la sinucidere?
Parerea mea cine cauta sa se inbogateasca asa prin fel de fel de jocurii sint oamenii naivi si slabi,Eu una chiar nu-i pot intelegefool

Daca ai vazut emisiunile atunci sigur ai vazut si faptul ca celebritati ca Sanda Ladosi si altii au declarat ca au incercat si ei si au luat teapa.
dya
Scris: Monday, November 12, 2007 9:25 PM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
Ooooo.... afacerea Delfin...bun subiect . Eu chiar am participat odata la o intilnire si am ramas "muta" cind am vazut cit de creduli pot fi oamenii. Am ajuns sa particip la insistentele unui coleg de servici al lui Marius care era implicat in afacere si spera ca ne poate lamuri si pe noi pentru a lua ceva banuti de pe urma noastra.In prima faza inainte de intrarea in sala unde se tinea intrunirea te puneau sa semnezi o hirtie in care declarai ca nu o sa mai spui nimanui despre ce o sa vezi si o sa auzi in acea sala. Te amenintau prin acea hirtie ca daca o sa spui cuiva o sa ajungi prin procese cu ei. Faza tare a fost in sala cind eu am ramas fara replica ... erau o multime de oameni toti imbracati la costum-barbati si femeile in fusta si sacou. Toti acesi oameni parca erau hipnotizati cum tinea cineva un discurs cum toti cei din sala se ridicau in picioare si aplaudau. In prima faza eu nu m-am ridicat in picioare insa au inceput cei din jur sa se uite crucis la mine asa ca a trebuit sa ma conformez.Impreuna cu noi a mers si un domn care era medic veterinar si care pina la urma sa lasat impresionat de tot ce sa spus acolo si am aflat ulterior ca a ramas fara casa deoarece a imprumutat din banca suma de 25oo euro (in urma cu aproximativ 4 ani ) pentru inscriere si binenteles ca a ramas fara bani si nu a avut nimic de cistigat.Cind am iesit de acolo venise la noi un tip sa ne intrebe ce impresie avem la care eu i-am spus ca totul mi se pare o mare prostie. Binenteles ca nu am fost privita cu ochi buni. Acel coleg a lui Marius a ramas si el falit si stau sa ma gindesc ca cel care la adus in situatia asta era chiar cumnatul lui...asta ca sa vedeti ce poate face banul din oameni.
Cam asta a fost experienta mea cu afacerea Delfin.
marya28
Scris: Wednesday, November 14, 2007 11:06 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/16/2007
da am intalnit persoane care au vrut sa ma trega in asa ceva .Dar nu mi-a mirosit a bine si nu m-am bagat
shirel
Scris: Wednesday, November 14, 2007 12:37 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
oanalaurisa wrote:

Daca ai vazut emisiunile atunci sigur ai vazut si faptul ca celebritati ca Sanda Ladosi si altii au declarat ca au incercat si ei si au luat teapa.

Si n-ai vazut si celebritatii fraieri care vor sa-si tripleze averea peste noapte?Ce sa mai spun chiar ca-s tari astia de la delfin de au putut prostii atitea oameni!
oanalaurisa
Scris: Wednesday, November 14, 2007 3:55 PM
Nivel

shirel wrote:

Si n-ai vazut si celebritatii fraieri care vor sa-si tripleze averea peste noapte?Ce sa mai spun chiar ca-s tari astia de la delfin de au putut prostii atitea oameni!

Ba da,din motivul asta am si scris!
Cinste noua,oameni obisnuiti,care stam in banca noastra si nu ne lasam fentati asa usor! firstprize
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.