Profil: AdrianaC
Despre
Utilizator: AdrianaC
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Statistici
A intrat: Sunday, February 12, 2006
Ultima vizita: Saturday, March 30, 2024 12:20 AM
Numarul de postari: 17,818
[1.69% din toate postarile / 2.68 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Retete de mancaruri cu pui pentru regim
Postat: Sunday, March 19, 2023 8:35 AM
Ce retete de mancaruri cu pui pentru regim stiti?Time is like a river. You cannot touch the same water twice.Enjoy every moment of life !
Subiect: Votati daca va place
Postat: Sunday, August 21, 2022 10:07 PM
Am decis sa particip la un concurs de pictura pe Fine Art America.

Daca va place ce am pictat, va rog votati si transmiteti si linkul mai departe catre alte persoane carora credeti ca ar putea sa le placa.

Multumesc anticipat!

Pentru a ma califica mai departe am nevoie de minim 100 voturi ??

Linkul pentru vizionare pictura si votare este:

https://fineartamerica.com/contests/billboard-contest-2022.html?tab=vote&artworkid=45024491
Time is like a river. You cannot touch the same water twice.Enjoy every moment of life !
Subiect: Galerie de arta
Postat: Wednesday, December 15, 2021 10:21 PM
Endless life - un tutorial pentru acrilic pouring, cu propria mea tehnica, prin care incerc sa creez landscape-uri din pouring.

Time is like a river. You cannot touch the same water twice.Enjoy every moment of life !
Subiect: Ghiozdan sau geanta la scoala?
Postat: Saturday, July 31, 2021 3:51 PM
Si eu sunt de aceeasi parere. Un rucsac este mult mai OK pentru ca greutatea e distribuita mai bine.
Ideal ar fi sa se investeasca ceva mai mult si sa se achizitioneze un rucsac de calitate, pentru ca problemele de sanatate ce pot surveni ulterior cu siguranta vor fi mult mai costisitoare decat costul unui rucsac.Time is like a river. You cannot touch the same water twice.Enjoy every moment of life !
Subiect: Galerie de arta
Postat: Saturday, July 31, 2021 3:49 PM
Si canalul de YouTube unde voi incarca diverse tutoriale: https://www.youtube.com/channel/UCM10wKx1bYkZxXUlyCNYGkQ/videosTime is like a river. You cannot touch the same water twice.Enjoy every moment of life !
Subiect: Coronavirus - Covid 19 - SARS COV 2 - Raspandire si masuri luate
Postat: Saturday, July 31, 2021 3:46 PM
Intr-un final m-am vaccinat si eu cu Pfizer, prima doaza pe 6 iulie si rapelul pe 27 iulie.

Dupa prima doza, in ziua respectiva nu am avut nimic (m-am vaccinat seara, undeva in jurul orei 19, la centrul mobil de la Metro Baneasa).
A 2-a zi insa am avut o usoara febra (37.2) pe care insa o simteam ca pe un 38, durere moderata de cap, durere de mana si fierbinteala la locul vaccinului, o galmita mica acolo, eram foarte obosita si abia imi gaseam cuvintele sa vorbesc.

La a 2-a doza, nu m-a mai durut asa rau mana, aproape deloc, nu a mai fost fierbinte, nu am mai facut deloc febra, durerea de cap a fost doar una ff usoara, insa am fost extrem de obosita (m-am vaccinat pe la 11:00 si deja pe la 17:30 nu mai puteam sa imi tin ochii deschisi, am dormit pana pe la 20:00) si a 2-a zi am constatat ca mi s-au inflamat ganglionii limfatici axila.

Am luat 3 zile 1 pastila de panadol rapid de 500mg de 2 ori pe zi. Acum, in a 4-a zi sunt ceva mai bine, dar tot nu mi-a trecut complet inflamatia.

Toti ai mei s-au vaccinat, inclusiv Andrei care face 16 ani abia in noiembrie. Niciunul nu a avut niciun fel de reactie, doar eu am tras paiul scurt... rasTime is like a river. You cannot touch the same water twice.Enjoy every moment of life !
Subiect: Galerie de arta
Postat: Wednesday, April 28, 2021 10:30 PM
Intrucat in ultimii 3 ani am trecut de la stadiul de hobby la cel de pasiune, am decis sa imi deschid si o galerie online de arta.

https://www.artconnect.ro/

Aici veti gasi nu numai tablourile pictate de mine de-a lungul timpului, ci si tehnici de pictura in acrylic si diverse tutoriale.

In fiecare zi apare un articol nou, asa ca daca va intereseaza, va astept cu drag !Time is like a river. You cannot touch the same water twice.Enjoy every moment of life !
Subiect: Coronavirus - Covid 19 - SARS COV 2 - Raspandire si masuri luate
Postat: Saturday, April 10, 2021 4:53 PM
Noi inca nu ne-am vaccinat... mai asteptam... poatedaca vor incepe copiii scoala fizic, o sa ne vaccinam, dar inca nu sunt impacata cu ideea. In sch8mb mama mea s-a vaccinat cu Pfizer inclusiv rapelul si e OK...Time is like a river. You cannot touch the same water twice.Enjoy every moment of life !
Subiect: Clubul aspirantelor - 85
Postat: Saturday, April 10, 2021 4:44 PM
Dragelor
Nu pot urmari toate mesajele care se posteaza insa va rog pe fiecare dintre voi, moderator sau nu, sa pastram decenta si bunul simt si cel mai important respectul fata de ceilalti membri.

Imi puteti trimite mesaj ori de cate ori cineva incalca aceste reguli si initial i se va atrage atentia, dupa care va fi suspendat pentru o anumita perioada.

Nu incurajez si nu am incurajat niciodata o atitudine de genul acesta, chiar daca uneori a insemnat ca foarte multi membri sa aleaga sa plece de pe acest forum, iar membri mai vechi stiu despre ce vorbesc. Forumul acesta a fost ca o familie pentru foarte multi dintre noi si a fost tinut in picioare timp de peste 15 ani cu costuri, fara beneficii, din partea adminilor, doar ca sa ne simtim bine, sa avem unde sa punem o intrebare, sa gasim si sa oferim suport si incurajari cand este cazul.

Multumesc pentru intelegere !Time is like a river. You cannot touch the same water twice.Enjoy every moment of life !
Subiect: Grup pentru pasionatii de pictura
Postat: Monday, March 8, 2021 10:03 PM
Un nou grup de pictura, cu tot cu tutoriale:

PAintings for Soul with Adriana CamaraTime is like a river. You cannot touch the same water twice.Enjoy every moment of life !