a doua casnicie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sorinadascalu
Scris: Monday, September 3, 2007 4:58 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/20/2007
ai zis ca nu mai postezi nimic. ras de unde stii ca "a mea" nu e tot cumnata-mea? si ce sa-i spun, fata draga, esti membra pe forum? ca eu numai asta am zis despre ea... ras de fapt e o idee buna, o sa-i spun fata draga, e un caz real ce ti s-a intimplat, adica ai facut-o de-a adevaratelea!!! ar fi mai "judicativ" decit proasta si risipitoare?

gata, eu chiar nu mai zic nimic. nici nu cred ca vreau sa mai fiu membra... closedtopic
mihaela75
Scris: Monday, September 3, 2007 5:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Scrie si tu cu subiect si predicat ca sa inteleaga omul ce zici si mai foloseste majuscule din cand in cand .sic
sorinadascalu
Scris: Monday, September 3, 2007 5:19 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/20/2007
uite, eu chiar nu mai spun nimic despre subiectul in cauza. dar trebuie sa-ti spun ca ma bucur ca profilul meu ti-a trezit interesul. pe de alta parte, discutia cu un "liber cugetator" este onoranta pentru oricine.
cit despre subiect si predicat, as putea sa le folosesc oricit de bine pentru unii (unele) care nu pricep nimic oricum.
in fine, de unde stii ca acea cumnata a ta pe care o faci proasta nu e si ea membra a forumului? doar aici se poate inscrie oricine sub orice identitate si poate spune orice, oricit de neadevarat...
si eu te salut. seara faina.
ps: iata si majusculele: Fata Draga, e prea tirziu sa ma mai inveti gramatica, fie si pentru a discuta ceva mai elegant "de amorul artei". iti doresc sa nu-ti mai umpli viata cu vorbe goale, oricite majuscule pui unde "trebuie".
mos
mihaela75
Scris: Monday, September 3, 2007 5:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
sorinadascalu wrote:
in fine, de unde stii ca acea cumnata a ta pe care o faci proasta nu e si ea membra a forumului? doar aici se poate inscrie oricine sub orice identitate si poate spune orice, oricit de neadevarat...

pentru ca nu are acces la internet si nu are timp si mai am sute de motive ...dar nu ma obosesc sa ti le detaliez chitara
AdrianaC
Scris: Monday, September 3, 2007 10:57 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Sorina, vreau sa iti spun ca nimeni nu este perfect. Este foarte posibil ca uneori niste vorbe spuse intr-un mod mai ambiguu sa fie interpretate in mod diferit de persoane diferite.

De aici poate si mesajele postate ca Reply la tema propusa de tine.

Desi, ce sa zic, eu am infiintat forumul si stiu cam toti membri de pe forum, si il urmaresc destul de atent, nu mi-am dat seama despre cine este vorba, deci nu pot considera postarea ta ca un atac direct la persoana.

Eu nu imi aduc aminte sa existe pe acest forum (si daca gresesc, va rog sa ma corectati) teme de discutie care au ca subiect un membru al forumului sau actiunile lui, pentru ca in acest caz ar insemna sa avem un forum de barfe, si nu ceea ce este acum. In particular, probabil ca fiecare discuta despre fiecare sau despre forum in general, unii de bine, altii de mai putin bine, asta e viata, nimeni si nimic nu e perfect.

Poate ca ai gresit numai prin faptul ca ai specificat ca persoana respectiva este membra a forumului. In rest, intr-adevar era o problema de viata, descrisa destul de general, si o tema de discutie interesanta.

Kali, MNiko si Mihaela75, va inteleg frustrarea oarecum, e ca si cum poate cineva ti-ar umbla prin lucruri sau ti-ar vorbi de rau un cunoscut. Totusi, nu trebuie sa uitam ca inainte de toate suntem oameni, si prin urmare sortiti greselii. O atentionare mai finuta a Sorinei ar fi fost cred mai apreciata si cu siguranta Sorina ar fi inteles despre ce este vorba.

Sa nu uitam ca acesta este un forum public, deschis tuturor, si nu unul cu circuit inchis. Aici sunt binevenite toate persoanele care doresc sa impartaseasca idei, cunostinte, informatii cu ceilalti, dar intr-un mod placut, fara discutii si scandaluri. E un loc in care toata lumea care intra trebuie sa se simta ca acasa, indiferent ca este membru vechi sau nou. Daca este ceva ce deranjeaza, se poate comunica si pe PM acest lucru persoanei respective si nu neaparat "in direct".

Prin urmare, o sa inchid topicul acesta si o sa o rog pe Sorina sa deschida un topic nou, in care eventual sa discutam despre a 2-a casatorie sau ce tema de discutie propune ea, fara insa a pune pe nimeni in dificultate sau "sub lupa". Viata fiecarui membru al forumului ii apartine in totalitate si numai el poate decide la un moment dat ca vrea sa impartaseasca sau nu cu noi diverse experiente personale de viata.

RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.