Teste de ovulatie?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rody
Scris: Tuesday, May 1, 2007 11:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Fetelor a folosit cineva teste de ovulatie?Sunt bune de ceva? Stiu ele cand e perioda fertila sau nu? De va intreb.ultimul meu Cm la-m avut pe 20 aprilie.Ovulatia ar fi trebuiet sa fie pe 4 Mai.Astazi am facut un test de Ovulatie si mi-a iesit pozitiv. In prospect spune ca sunt doar 2 zile cele mai fertile din momentul in care iese tetul pozitiv,am la dispozitie 24 h pt a concepe un bb,insa calendarul spune altfel.Nu mai inteleg nimicoare scratch Oricum nu am nici o sansa luna asta,finca sotul e plecat de acasaplans dar as vrea sa ma pregatesc cum se cuvine pt luna viitore.Nu mai pot..Sunt cu nervi la pampant,mai ales ca am aflat ca,cumnata mea e insarcinata.Mor de nerviplans plans plans banghead banghead nervi nervi banghead banghead cry
delfinasa
Scris: Wednesday, May 2, 2007 2:32 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
ras Rody, sa nu-ti mai fie ciuda, c-o sa vina barza si la tine!!!...nu te mai agita atata cu calendare, teste de ovulatie, temperaturi luate si altele...cand e sotul acasa, profitati si o sa apara si bebe...stiu ca e greu sa nu te framanti cand iti doresti mult bebe, dar incearca sa lasi lucrurile sa decurga normal si sa vezi ce surpriza placuta veti avea angel

Oricum, uite cateva articole interesante despre ovulatie si teste de fertilitate:

Calculator pentru determinarea perioadei fertile prin determinarea datei ovulatiei in functie de durata ciclului menstrual.

Ce se intampla dupa ovulatie.

Testele de ovulatie

Testele de fertilitate
Rody
Scris: Wednesday, May 2, 2007 8:28 AM
Nivel

daca ar fi asa de usor pre cum parebanghead banghead banghead banghead banghead
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, May 2, 2007 7:24 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Rody, iubito nu te mai stresa atat, lasa sa curga totul de la sine. Te stressezi cam tare, lasa ca o sa vina si la tine bebe pupici
crista
Scris: Wednesday, May 2, 2007 11:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/27/2007
Rody draga, incerca sa te linistesti, cu cat te astepti mai putin cu atat mai repede o sa vina si bebe, cum spunea si delfinasa, lasa calculele si testele mai moale.
Stiu ca e greu pentru tine si usor pentru noi sa spunem, dara daca bebe vrea sa vina va veni sigur angel vei fi bucuroasa si el va fi bucuros sa te cunoasca, mai rezista un pic....sic pupici
Bebe
Scris: Thursday, December 6, 2007 9:44 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
BUNA
eu sunt noua pe forum si mi se pare super tare!
si eu incerc sa am un bebe si mi-l doresc mult de tot...de fapt acum astept cu sufletul la gura sa vad daca este sau nu...au trecut 6 zile de la conceptie, zic eu,si nelamurirea mea este cat timp ar trebui sa mai astept? Azi ar fi trebuit sa am ciclu si nu am nici macar o simptoma ca ar veni. Nu stiu ce sa cred si sunt foarte nelinistita. Ma poate ajuta cineva cu vreun sfat???? Stiu ca ar trebui sa mai astept dar niciodata nu m-a caracterizat rabdarea. Multumesc!
Kiki
Scris: Thursday, December 6, 2007 9:46 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Bebe draga, bine ai venit! Sfatul meu: rabdare, rabdare si iar rabdare! bebe vine cand vrea el nu cand vrea mami sau tatai sic
Mai asteapta cu testul! pupici
felyy
Scris: Friday, December 7, 2007 11:46 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/16/2007
Bine ai venit, Bebe !Eu sunt un pic nelamurita de situatia ta,nu ai cum sa ai 6 zile de la conceptie si sa iti vina si ciclul.Ovulatia are loc la jumatatea ciclului ,deci daca ai sase zile de la presupusa conceptie ,ar trebui sa mai treaca cel putin o saptamana pana sa iti vina ciclul.Testul de sarcina se face de obicei la 14 zile de la data conceptiei.pupici
Fluturas
Scris: Friday, December 7, 2007 2:47 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
bebe,in primul rand bine ai vent printre noi
sper sa vina bebele,si sa nu asteptati prea mult daca asa tare vi-l doriti
Bebe
Scris: Monday, December 10, 2007 2:47 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Va multumesc pentru mesaje!!! m-am exprimat gresit! ce am vrut sa spun este ca de obicei inainte cu cel putin o saptamana sa imi vina ciclul am simptome cum ar fi durere de sani, spate si crampe. Acum nu simt nimic si este pentru prima data cand mi se intampla. Sunt foarte nerabdatoare si sper ca Mosul de anul asta sa imi aduca ceea ce imi doresc mai mult. UN BEBE!!!
va pup fetelor!
ingerash
Scris: Thursday, October 2, 2008 2:45 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Am auzit de la o prietena ca si-a cumparat Predictor pentru sarcina,un fel de termometru.Rody poti sa cauti si sa fi mai linistita.Mult succes!angel iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
bulinutza
Scris: Wednesday, October 15, 2008 8:19 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
As vrea sa stiu daca-mi puteti spune exact unde gasesc si cum se numeste testul acela de ovulatie care se poate folosi nelimitat si de care a povestit o data oanalaurisa....
Aveti idee?
Din cate am intzeles, arata ca un ruj...si costa vreo 150 ron...
Heeeeeeeeeeeeeeeelp....plizzzzzzzzzz......
Rody
Scris: Wednesday, October 15, 2008 8:44 PM
Nivel

bulinutza wrote:
As vrea sa stiu daca-mi puteti spune exact unde gasesc si cum se numeste testul acela de ovulatie care se poate folosi nelimitat si de care a povestit o data oanalaurisa....
Aveti idee?
Din cate am intzeles, arata ca un ruj...si costa vreo 150 ron...
Heeeeeeeeeeeeeeeelp....plizzzzzzzzzz......

Arata exact ca cele de sarcina si se fac exact ca cele de sarcina cu urinatopai Eu am folosit CLEARBLUE!
bulinutza
Scris: Wednesday, October 15, 2008 9:14 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Alea sunt de unica folosinta, Rody...
Exista un tip mai nou care e mai scump dar care se poate folosi nelimitat.
De tipul asta intrebam in mod special...din acelea obisnuite am folosit si eu...
Merci de raspuns, oricum...
Pupici!!coeur coeur coeur
Mela
Scris: Thursday, October 16, 2008 12:10 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Bulinutza,trimite-i Oaneilaurisa un PM,asa iti raspunde sigurpupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.