Decoratiuni de Craciun
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Tzepii
Scris: Tuesday, November 8, 2011 6:10 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Tema concursului "Cele mai frumoase decoratiuni de Craciun" :
Continuand seria de concursuri, firma Bro Rom Sibiu va invita la un nou concurs pentru doamne si domnisoare, mai mari sau mai mici, cu tema "Cele mai frumoase decoratiuni de Craciun".

Regulamentul concursului "Cele mai frumoase decoratiuni de Craciun" :
Fiecare membru participant trebuie sa posteze fotografii sau filmulete (cate doreste), care sa arate decoratiuni specifice sarbatorii de Craciun. Pot fi decoratiuni de la masa de Craciun sau chiar instructiuni de realizare a unor podoabe pentru Craciun.
Nu pot participa la concurs si vota decât membri forumului care au mai mult de 100 de postari. Perioada de înscriere este 7 - 25 Noiembrie. Perioada de votare este 26 - 30 noiembrie.
Concursul se va derula pe forumul 7 Pitici - forum.7p.ro !

Premiile concursului "Cele mai frumoase decoratiuni de Craciun" :
Premiul 1 este o masina de cusut Brother BQ17 ideala pentru croitorie si modificari de baza, oferind cusaturi utilitare si decorative.Brother BQ17 este o masina electro-mecanica, cu 17 tipuri de cusaturi, butoniera in 4 pasi si iluminare LED. Premiile corespunzatoare locurilor 2 si 3 constau în 1 voucher în valoare de 150 RON si respectiv 100 RON vouchere pe care câstigatorii le pot folosi pe www.decusut.ro pentru a-si comanda ce doresc.

Sponsorul concursului este Bro Rom Industrial Machines-Sibiu SRL

Mai multe detalii despre concurs gasiti aici.
mikaela
Scris: Tuesday, November 8, 2011 7:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Interesant! Decoratiuni facute de noi?? Sau e concurs de foto, adika sa facem poze cu decoratiuni de oriunde si atat?? scratch
Tzepii
Scris: Tuesday, November 8, 2011 7:23 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

mikaela wrote:
Interesant! Decoratiuni facute de noi??

Nu neaparat. Va ramane la latitudinea celor care voteaza sa aprecieze mai mult decoratiunile facute de participanti sau originalitatea decoratiunilor chiar daca nu sunt creatii proprii.
mikaela
Scris: Tuesday, November 8, 2011 7:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Deci e concurs foto? Pfiuuu, ma duc la vanatoare, tare bine ar prinde o masina de cusut cadou cuiva drag ...daca castig, bine-nteles angel
delfinasa
Scris: Thursday, November 10, 2011 6:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Foarte interesant...abia astept sa vad ce frumuseti va ies din maini.
bereea
Scris: Friday, November 11, 2011 8:32 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
o ideea asa avea...sa vedem daca-mi iese
asined
Scris: Friday, November 11, 2011 9:12 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006

MArta lutului,mai nou mi-am descoperit aceasta latutura creativa si imi place mult!computerlove
deliuancuta
Scris: Saturday, November 12, 2011 4:34 PM

Tzepii wrote:

Nu neaparat. Va ramane la latitudinea celor care voteaza sa aprecieze mai mult decoratiunile facute de participanti sau originalitatea decoratiunilor chiar daca nu sunt creatii proprii.

cum pot posta si eu imagini cu decoratiuni pt concurs? multumesc mult
deliuancuta
Scris: Saturday, November 12, 2011 4:35 PM

deliuancuta wrote:

cum pot posta si eu imagini cu decoratiuni pt concurs? multumesc mult

cred ca am descoperit singura.din josul paginii de la atach, nu? pup
mirela74chris
Scris: Saturday, November 12, 2011 11:12 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
deliuancuta wrote:

cred ca am descoperit singura.din josul paginii de la atach, nu? pup

Cred ca nu ai citit regulamentul.Poti participa la concurs doar daca ai 100 de postari.pupici
deliuancuta
Scris: Sunday, November 13, 2011 6:13 PM

Tzepii wrote:
Continuand seria de concursuri, firma Bro Rom Sibiu va invita la un nou concurs pentru doamne si domnisoare, mai mari sau mai mici, cu tema "Cele mai frumoase decoratiuni de Craciun".

Fiecare membru participant trebuie sa posteze fotografii sau filmulete (cate doreste), care sa arate decoratiuni specifice sarbatorii de Craciun. Pot fi decoratiuni de la masa de Craciun sau chiar instructiuni de realizare a unor podoabe pentru Craciun.
Nu pot participa la concurs si vota decât membri forumului care au mai mult de 100 de postari. Perioada de înscriere este 7 - 25 Noiembrie. Perioada de votare este 26 - 30 noiembrie.

Premiul 1 este o masina de cusut Brother BQ17 ideala pentru croitorie si modificari de baza, oferind cusaturi utilitare si decorative.Brother BQ17 este o masina electro-mecanica, cu 17 tipuri de cusaturi, butoniera in 4 pasi si iluminare LED. Premiile corespunzatoare locurilor 2 si 3 constau în 1 voucher în valoare de 150 RON si respectiv 100 RON vouchere pe care câstigatorii le pot folosi pe www.decusut.ro pentru a-si comanda ce doresc.

particip si eu.numai ce am facut rost de imagini cu decoratiuni minunate
si de maine incep sa fotografiez ce am in cutii pt impodobit bradul si casa de sarbatoare
deliuancuta
Scris: Sunday, November 13, 2011 6:16 PM

Tzepii wrote:

asta inseamna ca trebuie sa intru pe site zilnic, sa postez cate un comentariu, sa particip la discutiile de pe forum? ajuta-ma te rog, caci e primul concurs de acest fel la care particip, si nu ma descurc extraordinar

deliuancuta attached the following image(s):
sam_0486.jpgsam_0487.jpgsam_0488.jpgsam_0489.jpgsam_0496.jpgsam_0500.jpgsam_0503.jpgsam_0505.jpgsam_0507.jpgsam_0508.jpgsam_0509.jpgsam_0512.jpgsam_0513.jpg

deliuancuta
Scris: Sunday, November 13, 2011 6:24 PM

nu este asa ca sunt frumoase?
deliuancuta
Scris: Sunday, November 13, 2011 6:25 PM

premiul acesta , masina de cusut ar fi ideal.de mult imi doresc asa ceva
deliuancuta
Scris: Sunday, November 13, 2011 6:26 PM

deliuancuta wrote:
premiul acesta , masina de cusut ar fi ideal.de mult imi doresc asa ceva

ar fi ca si cand, mos craciun aude dorintele oamenilor si le indeplineste, desi au la randul lor copii
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.