Zodiile si sforaitul
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Thursday, October 25, 2007 5:48 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Racul meu nu prea sforaie, insa descrierea i se potriveste in general banghead
Balanta de mine nu sforaie...inca ras.
Cris-DL
Scris: Thursday, October 25, 2007 12:56 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
balanta tunete sfoaraieeeeee si ... nu credea, pana cand l-am inregistrat ras daca e obosit sau a baut ceva, e de groaza nervi dar nici eu nu ma las diablo ii trag la picioare si ghionturi pana se muta ras eu nono plec.
bereea
Scris: Sunday, May 18, 2008 4:58 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
AdrianaC wrote:

Capricorn - Sforaie ca un adevarat om de afaceri, este neclintit ca o stanca. Actiunile la sforait sunt puse deja in vanzare la bursa si toate apartin Capricornilor. Daca il vei deranja pentru a-I spune ca te cam deranjeaza, iti va raspunde ca un adevarat profesionist, iti va cere scuze si iti va promite ca nu se va mai repeta. Va adormi apoi la loc si o va lua de la capat.

Sotul mea a inceput sa sforaie.E chiar capricornbanghead Am inceput sa fug noaptea din pat pentru ca nu pot dormi.Dar daca eu nu pot dormi in patul conjugal, nici el nu mai vede altceva facut in patangry
Mela
Scris: Sunday, May 18, 2008 6:44 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
vin si eu sa intaresc:balantele sforaieee....sotul meu e de-a dreptul artist la capitolul asta,mai ales daca e obositras

eu sunt pesti,dorm ca piatra,doar plansetele copiilor ma pot trezi.si....nu sforai sic
katy_lumika
Scris: Sunday, May 18, 2008 6:49 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
AdrianaC wrote:

Sagetator - Sforaie din ce in ce mai tare si daca il trezesti sa ii faci observatie, va incepe sa rada si te va intreba daca te-ai distrat ascultandu-l.

ras E adevarathohot
Sfefania_Johansson
Scris: Sunday, May 18, 2008 7:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/24/2007
katy_lumika wrote:

ras E adevarathohot

noi suntem amandoi sagetatori...sic sic sa fie valabil doar la barbati??? oricum, Tony nu prea sforaie..mai mult toarcesic
ingerash
Scris: Sunday, May 18, 2008 7:33 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Rac - Nu se poate simti in siguranta, daca nu sforaie sanatos. Daca incearca cineva sa ii spuna ca nu poate dormi din vina lui, va nega totul si se va si supara ca a indraznit sa le reproseze asa ceva.

Sotul zice ca nu sforainono nono nono ,nu am fost trezita din somn ras din cauza asta,poate din alte motivehohot
stele_pe_cer
Scris: Thursday, May 22, 2008 9:19 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
AdrianaC wrote:

color=blue]Berbec[/color] - Sforaie tare si puternic, incat ii asurzeste pe cei din jurul sau cu intensitatea sforaiturilor sale. Este un adevarat sef al sforaiturilor.

plans plans plans la fixbanghead !
petro
Scris: Wednesday, June 18, 2008 9:18 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
AdrianaC wrote:
Sagetator - Sforaie din ce in ce mai tare si daca il trezesti sa ii faci observatie, va incepe sa rada si te va intreba daca te-ai distrat ascultandu-l.

De stiam eu ca zodia e devina pentru ca rade dupa ce-l trezesc pe motiv ca sforaie bataus bataus bataus. Ce capace isi ia in noaptea asta de rade iar boxing box2 disputa
mayusha
Scris: Monday, September 28, 2009 3:17 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/27/2009
Amuzant subiect. Am un sot berbec banghead
ebruli22
Scris: Saturday, April 17, 2010 11:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/12/2010
EU- Capricorn - Sforaie ca un adevarat om de afaceri, este neclintit ca o stanca. Actiunile la sforait sunt puse deja in vanzare la bursa si toate apartin Capricornilor. Daca il vei deranja pentru a-I spune ca te cam deranjeaza, iti va raspunde ca un adevarat profesionist, iti va cere scuze si iti va promite ca nu se va mai repeta. Va adormi apoi la loc si o va lua de la capat.

hohot neclintita sunt,cum ma culc aşa ma scol hohot de sforait nu mi-a zis nimic ca sforai alcool

SOTUL -Fecioara - Daca ii dai caseta pe care ai inregistrat-o cu sforaiturile Leului, va face o analiza pe ea si va gasi motivele psihologice pentru care i se intampla leului sa sforaie asa. Apoi isi va face o mie de griji ca si el sforaie la fel.
giulia_mamik
Scris: Tuesday, April 20, 2010 8:18 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Sotul meu e scorpion si pot spune cu mana pe inima,ca ar putea trezi si morti din mormant cu sforaitul luibanghead .Sunt zile cand nu ne intersectam la somn,fiindca ma dispera zgomotele in timpul somnuluibanghead .Eu sunt leu,dar nu am o treaba cu sforiatul.Poate o data cu inaintarea in varsta voi incepe si eu noaptea sa tin concerte.Dar sunt sigura,ca nu voi reusi sa il intrec pe sottoanerele
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.