Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Racul meu nu prea sforaie, insa descrierea i se potriveste in general Balanta de mine nu sforaie...inca . |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| balanta sfoaraieeeeee si ... nu credea, pana cand l-am inregistrat daca e obosit sau a baut ceva, e de groaza dar nici eu nu ma las ii trag la picioare si ghionturi pana se muta eu plec.
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| AdrianaC wrote:
Capricorn - Sforaie ca un adevarat om de afaceri, este neclintit ca o stanca. Actiunile la sforait sunt puse deja in vanzare la bursa si toate apartin Capricornilor. Daca il vei deranja pentru a-I spune ca te cam deranjeaza, iti va raspunde ca un adevarat profesionist, iti va cere scuze si iti va promite ca nu se va mai repeta. Va adormi apoi la loc si o va lua de la capat.
Sotul mea a inceput sa sforaie.E chiar capricorn Am inceput sa fug noaptea din pat pentru ca nu pot dormi.Dar daca eu nu pot dormi in patul conjugal, nici el nu mai vede altceva facut in pat |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| vin si eu sa intaresc:balantele sforaieee....sotul meu e de-a dreptul artist la capitolul asta,mai ales daca e obosit
eu sunt pesti,dorm ca piatra,doar plansetele copiilor ma pot trezi.si....nu sforai |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| AdrianaC wrote: Sagetator - Sforaie din ce in ce mai tare si daca il trezesti sa ii faci observatie, va incepe sa rada si te va intreba daca te-ai distrat ascultandu-l.
E adevarat |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| katy_lumika wrote: E adevarat
noi suntem amandoi sagetatori... sa fie valabil doar la barbati??? oricum, Tony nu prea sforaie..mai mult toarce |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Rac - Nu se poate simti in siguranta, daca nu sforaie sanatos. Daca incearca cineva sa ii spuna ca nu poate dormi din vina lui, va nega totul si se va si supara ca a indraznit sa le reproseze asa ceva.
Sotul zice ca nu sforai ,nu am fost trezita din somn din cauza asta,poate din alte motive |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| AdrianaC wrote: color=blue]Berbec[/color] - Sforaie tare si puternic, incat ii asurzeste pe cei din jurul sau cu intensitatea sforaiturilor sale. Este un adevarat sef al sforaiturilor.
la fix ! |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| AdrianaC wrote:Sagetator - Sforaie din ce in ce mai tare si daca il trezesti sa ii faci observatie, va incepe sa rada si te va intreba daca te-ai distrat ascultandu-l.
De stiam eu ca zodia e devina pentru ca rade dupa ce-l trezesc pe motiv ca sforaie . Ce capace isi ia in noaptea asta de rade iar |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/27/2009 Mesaje: 56
| Amuzant subiect. Am un sot berbec |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/12/2010 Mesaje: 153
| EU- Capricorn - Sforaie ca un adevarat om de afaceri, este neclintit ca o stanca. Actiunile la sforait sunt puse deja in vanzare la bursa si toate apartin Capricornilor. Daca il vei deranja pentru a-I spune ca te cam deranjeaza, iti va raspunde ca un adevarat profesionist, iti va cere scuze si iti va promite ca nu se va mai repeta. Va adormi apoi la loc si o va lua de la capat.
neclintita sunt,cum ma culc aşa ma scol de sforait nu mi-a zis nimic ca sforai
SOTUL -Fecioara - Daca ii dai caseta pe care ai inregistrat-o cu sforaiturile Leului, va face o analiza pe ea si va gasi motivele psihologice pentru care i se intampla leului sa sforaie asa. Apoi isi va face o mie de griji ca si el sforaie la fel. |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Sotul meu e scorpion si pot spune cu mana pe inima,ca ar putea trezi si morti din mormant cu sforaitul lui .Sunt zile cand nu ne intersectam la somn,fiindca ma dispera zgomotele in timpul somnului .Eu sunt leu,dar nu am o treaba cu sforiatul.Poate o data cu inaintarea in varsta voi incepe si eu noaptea sa tin concerte.Dar sunt sigura,ca nu voi reusi sa il intrec pe sot |
|
|