Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Al meu este geaman si are doua fete,eu si Madalina |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
|
Si tu ce esti? |
|
| carla wrote:
Si tu ce esti?
Rac |
|
| Uf!sensibila...merge cu gemenii?intreb ca eu sunt geamana. Am citit ca racii sunt mame f. bune. |
|
| carla ,eu vreau sa fiu si mai buna ,merge cu gemenii,gemenii ne invata sa fim mai liberi{pe raci} iar noi ii invatam sa fie atasati de familie si sa ocroteasca familia. |
|
| Ingeras,va doresc multa iubire si intelegere alaturi de cei doi copilasi! Sa va completati reciproc in cresterea lor.
|
|
| carla wrote:Ingeras,va doresc multa iubire si intelegere alaturi de cei doi copilasi! Sa va completati reciproc in cresterea lor.
Multumim ,fericire si implinire va dorim! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| carla wrote:Eu m-am ales cu un LEU.Cred ca asa e:e fidel numai daca simte ca el controleaza totul-ma cam enerveaza partea asta.
si eu am LEU, interesanta parte "el are aventuri si va fi fidel daca simte ca el controleaza totul, iar viata sub soare va fi distractiva." |
|
| Pai hai sa-i lasam cu impresia ca ei controleaza totul.Eu am observat ca si daca-i demonstrez ca-i mai bine cum spun eu,face tot cum vrea el,chiar pe ascuns daca nu se poate altfel,asa ca ..."zi ca EL si fa ca tine"...e bai ca eu sunt cocos in chinezesc.
In plus tare ii place sa fie admirat,asa ca tot ca nu gaseste acasa va cauta altundeva. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Kiki wrote: Capricornul este un tip responsabil, rezervat, ambitios. Este foarte bun in ceea ce priveste aspectul practic al vietii, cum ar fi platirea ratelor la casa sau educatia copiilor si da impresia unui tip atat de decent, incat nimeni nu l-ar considera in stare sa calce stramb, ceea ce se poate intampla, totusi. Este, in schimb, fidel cand vine vorba despre relatii si angajamente oficializate, mai ales ca adesea priveste aceasta fidelitate ca fiind una dintre obligatiile lui. Judeca-l dupa cat timp petrece cu tine. Daca este langa tine, inseamna ca esti importanta, in viziunea lui, aceasta este loialitatea.
am in familie un barbat capricorn,e total opusul descrierii de mai sus,din pacate... |
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Kiki wrote: Taurul este practic, senzual, productiv si asezat. Guvernat de Venus, barbatul Taur este un amant extraordinar deoarece este foarte tandru si afectiv. Poti sa il inseli la nivel emotional si nu va observa, insa daca faci acest pas la nivel fizic, va considera lucrul acesta ca pe un pacat capital. In propria inima crede ca detine partenera si trupul ei, ca pe o proprietate. O data ce relatia dintre voi se stabilizeaza, va fi precum o piatra si rareori ar incerca sa darame ceea ce a construit pentru o aventura de o noapte.
Al meu e taur! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 232
| Al meu e Scorpion si se potriveste perfect cu ce este scris . |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/8/2009 Mesaje: 436
| primul meu sot(de care sunt divortata)este sagetator si este foarte adevarat ceea ce scrie despre el,ii place sa zboare din floare in floare cel de-al doilea sot este rac,si lui i se potriveste de minune tot ce scrie,am un barbat fidel,nu este gelos ,nu este vulgar etc.este un barbat model,este asa cum imi doream dintotdeauna sau cum isi doreste orice femeie |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Sotul meu este RAC,nici nu putea fi descris mai bine. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Din ce cunosc eu Racii sunt soti buni din toate punctele de vedere (ma bucur mult ca Glad e rac si sper sa se insoare intr-o zi cu cineva care sa-l merite). La fel Leul e...conform descrierilor anterioare. Si eu tot unul am pe langa mine |
|
|