Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Va place ciocolata? Acum aflati si cat de mult
Berbec Berbecii prefera ciocolata mai rafinata,mai bogata in alune,stafide si rom.In special in timpul vizionarii unui film de actiune.
Taur Mai intai face provizii.Cumpara ciocolata cu, condimente,cu alune,cu stafide,alba,neagra;apoi le aranjeaza pe un platou si savureaza cate o bucatica in timp ce-si priveste corpul intr-o oglinda,spunandu-si ca azi isi face de cap,dar maine ocoleste magazinele de ciocolata.
Gemeni O savureaza in joaca,in special cu partenerul.
Rac Este foarte fericit sa o imparta,in special cu copii.Mereu are cate o rezerva,undeva printr-un dulap.
Leu Pentru Lei,ciocolata este un suvenir.Le place sa faca cadou o cutie de ciocolata partenerului.
Fecioara Greu de multumit,papilele lor gustative.Testeaza si iar analizeaza pana isi gaseste preferata.
Balanta Foarte generosi cu ciocolata,dar nu uita de ei.
Scorpion In pat este locul preferat de ei sa savureze ciocolata.Savureaza ciocolata cu pasiune.
Sagetator Ciocolata scumpa si rafinata le satisface gusturile.
Capricorn Cutia in care este ambalata trebuie sa fie cat mai rafinata.Prefera orice tip de ciocolata.
Varsator Ciocolata cu fructe rupta in bucatele in bomboniera trebuie sa le stea mereu in preajma.
Pesti Pastreaza ciocolata pentru cand va avea musafiri.
Este creatie proprie :018: |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/8/2009 Mesaje: 436
| la rac(fiind sotul meu)se potriveste foarte bine, si la mine la fel(eu fiind fecioara) nu mananc orice fel de ciocolata |
|
Inregistrat: 5/8/2009 Mesaje: 436
| felicitari,am mai citit si alte zodii si a altor neamuri pe care ii cunosc mai bine ,ne sunt mai apropiati si se potriveste ca o manusa |
|
| vero79, ma bucur ca se potriveste |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| eu sunt berbec, dar nu mananc nici un fel de ciocolata.alegere proprie! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Eu sunt rac, asa intotdeauna am o bucatica de ciocolata pe undeva si impart tuturor.
La sagetator (sotul meu) as face o rectificare: Orice ciocolata le satisface gusturile si daca e si in cantitati industriale si mai bine. |
|
| petro wrote:Eu sunt rac, asa intotdeauna am o bucatica de ciocolata pe undeva si impart tuturor. La sagetator (sotul meu) as face o rectificare: Orice ciocolata le satisface gusturile si daca e si in cantitati industriale si mai bine.
deci sotul nu duce lipsa cu rezervele tale |
|
| bereea wrote:eu sunt berbec, dar nu mananc nici un fel de ciocolata.alegere proprie!
Nu-ti place? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| ba imi place, dar ingrasa. |
|
| bereea wrote:ba imi place, dar ingrasa.
Deci am gasit inca un aliment care ingrasa Eu vreau sa ma ingras |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| la mine se potriveste.. sunt capricorn..si orice ciocolata imi place desi ingrasa :( |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| La mine si la sotzul care suntem balantza nu se potriveste chiar de loc ..... la noi sta ciocolata in frigider mai mult ca la magazin .... de aceea trebuie sa facem copiii sa aibe cine sa o manance |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/27/2009 Mesaje: 56
| si eu sunt rac si am ceva dulce mai tot timpul dar nu prea impart |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| eu sunt Fecioara si mie se potriveste iar sotul meu e Leu si nu i se potriveste deloc - ba nu ar da nici o bucatica - nici cantitati industriale sa aiba - imparte cu noi ca nu are de ales |
|
Inregistrat: 3/20/2010 Mesaje: 287
| Ptr berbec chiar caa se potriveste...imi place ciocolata cu multe aluneeee!!! |
|
|