|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| la mine deloc ,chiar nu imi plac dulciuriile nici ciocolata nici celelalte la mine eu pot sa stau intradevar in fatza unei gramezi de ciocolata si nu ma ating de loc ,poate o bucatica daca este foarte amara .....dar in schim pune-ma langa un butoi cu castraveti murat i-am terminat imediat! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| idem si eu cu castravetii, dar nu ma dau inapoi nici de la ciocolata insa...nu in pat |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Mai,la mine se potriveste de minune.Mancam in pat ciocolata,mai ales cand ne uitam la cate un film. Si pe urma ce iese...nu va spun Miriam esti "scorpie" ca si mine? Sotul aduce din voiaj tot felul de ciocolate (zici ca cumpara tot supermarchetul),noroc ca se gandeste si la copii ca altfel ar manca-o pe toata pana vine acasa. |
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| mirela74chris wrote:Mai,la mine se potriveste de minune.Mancam in pat ciocolata,mai ales cand ne uitam la cate un film. Si pe urma ce iese...nu va spun Miriam esti "scorpie" ca si mine? Sotul aduce din voiaj tot felul de ciocolate (zici ca cumpara tot supermarchetul),noroc ca se gandeste si la copii ca altfel ar manca-o pe toata pana vine acasa. ...yes |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| mai sa fie,se potriveste si la mine (fecioara) si la sot (rac) |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/21/2011 Mesaje: 222
| LOOL la mine nu se potriveste, nu prea pastrez ciocolata pentru musafiri - din pacate :D |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| oradeanca1 wrote:LOOL la mine nu se potriveste, nu prea pastrez ciocolata pentru musafiri - din pacate :D
nici la mine nu se potriveste ,sunt tot pesti si nu as pastra ciocolata pentru musafirii.....poate ambalajul |
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Na, ca la mine chiar e de coma!! Cica imi cumpar ciocolata cu sacii, sa-mi ajunga vreo cativa ani si apoi ma pun pe holbat in oglinda manacand ciocolata si privind cum se depune fiecare gram pe corpul meu superb de amfitrioana !! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| La mine -balanta- se potriveste, dar la barbata-miu -rac- nooo way...la femeia rac se pupa de minune, dovada o am pe mama care exact asa a fost si este, dar barbata-miu care zice ca lui nu-i plac dulciurile, cand prinde o ciocolata ar mananca-o toata singur fara nici o urma de remuscare, daca nu ar veni fii-sa cu cerseala pe langa el sau daca nu i-as atrage atentia sa mai opreasca si pentru altii. |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Taur Mai intai face provizii.Cumpara ciocolata cu, condimente,cu alune,cu stafide,alba,neagra;apoi le aranjeaza pe un platou si savureaza cate o bucatica in timp ce-si priveste corpul intr-o oglinda,spunandu-si ca azi isi face de cap,dar maine ocoleste magazinele de ciocolata.
Waaaaaaaaaaiiiiiii...deci la mine se potriveste de minune!!! Clar eu sunt omul cu "de maine"...
|
|
|