Zodiile si cariera
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raly
Scris: Friday, February 29, 2008 8:55 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
adynanemona wrote:

hohot hohot hohot

hohot hohot hohot hohot Ha;ha si mie mi se potriveste!
bereea
Scris: Sunday, May 18, 2008 4:53 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
eu sunt berbec, dar nu arunc chiar asa de usor cu banii...mai ales cand ii si castig destul de greu.
TeosOf
Scris: Monday, May 19, 2008 12:44 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
GEMENI
Rar vei vedea pe cineva nascut sub acest semn care sa-si faca griji in privinta banilor, din moment ce sunt atat de
increzatori in fortele lor incat pot scoate un iepure din orice joben.

Foarte adevarat.
katy_lumika
Scris: Monday, May 19, 2008 12:47 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Kiki wrote:

Sagetator

Inzestrata cu un mare fler si cu o mare putere de convingere vei avea rezultate foarte bune in activitatile sportive, legislative, juridice, diplomatice, culturale, stiintifice, spirituale, religioase, in transporturi, turism, import-export, mass-media, moda, publicistica, asistenta sociala.

Cat se poate de adevaratthumright
MNiko
Scris: Monday, May 19, 2008 7:14 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Kiki wrote:

Scorpion

Perseverenta si ambitioasa, esti perfecta pentru management si politica. Pentru ca esti o fire cu un grad ridicat de sondare a profunzimilor, te poti afirma de asemenea in psihologie, politie, cercetare, psihiatrie.

Si eu care am ales matematica!
MNiko
Scris: Monday, May 19, 2008 7:17 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
fdianamaria wrote:

Scorpion - profilul banilor

Misterisosul Scorpion este maestrul afacerilor ciudate. Niciodata nu stii cu siguranta ce pun acestia la cale! Din fericire, ceva bun.Deoarece isi stapaneste foarte bine nervii, se descurca de minune intr-o situatie criza.
Hei, cei nascuti sub acest semn sunt puternici! Scorpionul comanda intotdeauna respect... sau este vorba de frica? Ideea este sa ai grija sa nu il superi la o intalnire de afaceri, poate fi o gresala fatala - doar este vorba de semnul care domina sexul, moartea si banii. Scorpionul este perfect acolo unde este vorba de bani. Multi isi construiesc singuri "averea", iar altii o mostenesc. De-am fi toti asa de norocosi! Este usor de observat la un Scorpion dorinta de a avea bani, indiferent cum. Ei ii aduc siguranta, libertatea si cel mai important dintre toate, controlul. Controlul inseamna putere si Scorpionul crede cu tarie in cuvintele "Cine are mai multe jucarii castiga!" In cazul lor jucariile acelea sunt probabil bucati de aur. Nu se dau in laturi de la a face sacrificii pentru a-si atinge scopurile. Daca nu reusesc intocmai ce si-au propus, vor suporta bine si o infrangere. Insa daca le merge bine, nu-si vor uita prietenii si se vor grabi sa-i sustina in tot ceea ce-si propun.Fiind destul de disciplinati, se vor ocupa bine de buget, iar ochiul lor ager va avea grija sa fie totul in ordine cu contul. Va imprumuta bani prietenilor, dar nu-i va aprecia pe cei ce isi vor plati datoria la timp. In concluzie, Scorpionul prefera sa economiseasca decat sa fie cheltuitor. Si uraste sa fie risipitor!

Incep sa cred ca de fapt nu sunt scorpion?scratch In mare paret e adevarat, dar...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.