Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/13/2007 Mesaje: 123
| am si eu o intrebare:de ce urati de 4 mai ,,la multi ani ,de ziua mamei''?am gasit pe net,ca este ziua mamei,4 mai la americani.ziua mamei,a femeii,la noi stiam ca este pe 8MARTIE,nicidecum acum!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| ciocolatacupiper wrote:am si eu o intrebare:de ce urati de 4 mai ,,la multi ani ,de ziua mamei''?am gasit pe net,ca este ziua mamei,4 mai la americani.ziua mamei,a femeii,la noi stiam ca este pe 8MARTIE,nicidecum acum!!! cum am mai scris si in urma cu 2 ani ca aici in Spania ( si nu numai, Portugal, America si alte tari)se sarbatoreste ziua mamei in prima duminica din luna Mai si pe 8 Martie e ziua internationala a femeii muncitoare , si tinand cont ca sunt multe mamici de pe acest forum stau in strainatate cred ca merita si ele sa li se spuna La Multi Ani de ziua lor ... Asa ca mamici de pretutindeni LA Multi Ani! si tot ce va doriti, sa aveti parte de o superba zi insorita de mai , plina de bucurii si fericire alaturi de cei dragi |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Asa e, de 8 martie e ziua femeii,nu a mamei...la nemti ziua mamei e in ultima saptamana din martie,tot duminica parca,cel putin asa zicea profa mea de germana . |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| La multi ani mamicilor din intreaga lume! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| La multi ani si din partea noastra tuturor mamicilor. |
|

| La multi ani! mamicilor de pretutindeni , sa fiti iubite, multa sanatate si o viata plina de bucurii |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| BINE AI REVENIT,LAURA!Mi-a fost tare dor de tine...
LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR DE PRETUTINDENI! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Ce misto!Si noi avem ziua mamei in calendarul evreiesc dar trebuie sa verific pe ce data ,si mai avem si ziua familie! La multi ani ,mamicii!Hai sa ne distratam ,dar ce o fi cu tatii ,nimeni nu s-a gandit si la ei? |
|

| esti o dulce |
|

|
aici ziua taticilor se sarbatoreste pe 19 martie |
|
|