Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 531
| multumesc mult ,mult ,inger7,iar daca nu te deranjez as vrea sa stiu si pentru zilele de 18 si 12 |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| amalia wrote:multumesc mult ,mult ,inger7,iar daca nu te deranjez as vrea sa stiu si pentru zilele de 18 si 12
12. Daca esti nascut intr-o zi de 12, cartea Tarotului care te reprezinta este Spanzuratul, simbolizand sacrificiile sufletesti pe care le ai de facut. Alegeri dificile de-a lungul vietii, destin greu si anevoios, devotament si supunere. Dezamagire, dependenta, impasuri, probleme cu oasele sau incheieturile.
18. Daca esti nascut intr-o zi de 18, cartea Tarotului care te reprezinta este Luna, care simbolizeaza intuitia, imaginatia, emotiile, sensibilitatea, generozitatea. Viata plina de schimbari, dusmani ascunsi, emotii profunde. Vei avea succes daca nu te lasi influentat de nimeni si daca ai incredere in fortele proprii.
amalia,sunt trecute fiecare la prima pagina a topicului |
|
| multumesc mult ,inger7,scuze ca te-am solicitat asa mult ,dar maiajutat foarte mult cu ce mi-ai spus ,ai dreptate |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/27/2009 Mesaje: 56
| eu sunt nascuta si pe 18 si in zodia rac, adica sensibila rau si emotii cat cuprinde. |
|
| Ingeras ,ajuta-ma, te rog ,si cu baietelul meu care e nascut pe 7 MULTUMESC |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Ingeras te rog ajutama si pe mine daca poti,sunt nascuta pe 26 zodia taur!!! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Amalia,pentru fiul tau
7, 25. Daca esti nascut intr-o zi de 7 sau 25, cartea Tarotului care te reprezinta este Carul, ea simbolizand succesul, talente multiple, drumuri favorabile, imaginatie pozitiva dar si nerabdare, iritare, atitudine dictatoriala. Succes pentru actiuni incepute intr-o zi de 7, la drum.
KRIS 8, 26. Daca esti nascut intr-o zi de 8 sau 26, cartea Tarotului care te reprezinta este Justitia, simbolizand echilibrul, onestitatea, puritatea, actiunea justa, succes in plan profesional sau legat de acte, luciditate dar si neincredere, dezechilibru usor, severitate.
Erau detaliate in prima pagina a topicului |
|
| Ingeras,multumesc,acum am vazut!!!!
|
|
| multumesc mult inger7 ,pentru raspuns ,esti nemaipomenita! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/12/2009 Mesaje: 304
| eu sunt nascuta pe 16 februerie dominik pe 20 iunie si tati pe 11 septembrie |
|
| miorita02 wrote:eu sunt nascuta pe 16 februerie dominik pe 20 iunie si tati pe 11 septembrie
Miorita sunt trecute la pagina 1 pentru fiecare data!!!! |
|
Inregistrat: 9/6/2010 Mesaje: 54
| taki,ingeras as dori sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Fiica mea este nascuta pe 03.10.1987. Nu are nici un prieten.Nimic parca nu se leaga de ea.Cand cunoaste pe cineva este fericita la maxim.Toate "merg"de iti vine sa crezi ca este"saptamana oarba".Toti se dau in pomeneala de casatorie si daca ea ar zice da parca s-ar insura si ei pe loc.Asta numai aparent.Pentru ca in urmatoarea saptamana parca toti se trezesc brusc si incep "mersul racului'.Si de parca nu ar fi suficient incep sa se scuze cum ca s-au cam grabit,ca vin dintr-o alta relatie(TOTI spun asta)si ca de fapt s-au agatat asa de fiica mea incercand sa uite de "fosta".Va dati seama cata deceptie poate sa stranga in sufletul ei.Si ce este curioas ca de fiecare data este aceeasi poveste. Si eu sunt disperata si nu stiu ce sa o mai sfatuiesc si cum sa procedeze.Uneori plange si-mi spune ca ea crede ca nu va avea niciodata o familie pt ca nu stie de ce nu intalneste un om serios care,daca si-a asumat un angajament(al prieteniei)nu-l poate tine. Va rog ajutati-ma! |
|
| taki am vreo sansa sa primesc raspunsul tau? |
|
| anca marin wrote:taki am vreo sansa sa primesc raspunsul tau? Ce se intampla cu acest forum de nu-mi raspunde nimeni? Este cumva desfiintat?
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Taki nu prea mai scrie pe forum si din cate stiu eu nici nu se ocupa cu horoscop iar Ingeras...o sa-ti raspunda cand o sa poata,cand o sa aiba timp... |
|
|