Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| cum pot sa iau legatura si eu cu cineva care ghiceste in carti de tarot! astept raspuns...multumec mult :D |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| efemera wrote:cum pot sa iau legatura si eu cu cineva care ghiceste in carti de tarot! astept raspuns...multumec mult :D
Iti trimit PM ,nu ghicesc eu,dar iti recomand un loc unde poti gasi. |
|
| inger7 da-mi id-ul tau te rog...sa te intreb cateva kestii despre site-ul asta care mi l-ai dat, k nu prea m-am lamurit... te poop :* |
|
| efemera wrote:inger7 da-mi id-ul tau te rog...sa te intreb cateva kestii despre site-ul asta care mi l-ai dat, k nu prea m-am lamurit... te poop :*
Scrie-mi pe PM |
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Nu poate ,ca are numai 3 postari! |
|
| efemera ai PM |
|
| mersi mult, ti-am dat add la id.... sper sa vorbim p mess :* |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| "16. Daca esti nascut intr-o zi de 16, cartea Tarotului care te reprezinta este Casa Domnului (Turnul Fulgerat), simbolizand schimbari bruste si rapide de-a lungul vietii. Depasirea catastrofelor, influentarea destinului, depasirea provocarilor. Evenimente rascolitoare si neasteptate, moartea unei persoane dragi. Schimbarea sau pierderea unei case. Pentru a reusi in viata trebuie sa fiti perseverenti si curajosi". Mama mia,noi amandoi suntem nascuti pe 16! |
|
| taki te pricepi la tarot? ca am vazut postarea ta pe prima pagina cu semnificatiile cartilor de tarot in functie de zilele de nastere |
|
| Am gasit ceva interesant http://www.llewellyn.com/free/tarot.php m-am jucat putin pe acolo,este gratuit |
|
| ingerash ce mai faci? nu te-am vazut de mult nici pe mess, sper sa revii la astrograme ca sunt tare curioasa ce-mi iese ;;) te poooop :*:* |
|
| efemera wrote:ingerash ce mai faci? nu te-am vazut de mult nici pe mess, sper sa revii la astrograme ca sunt tare curioasa ce-mi iese ;;) te poooop :*:*
Am mai fost pe mes o sa revin si cu astrogramele |
|
| Multumesccc mult , poopsw u |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 531
| ce carte de tarot mi se potriveste daca sunt nsscuta pe 2 |
|
| amalia wrote:ce carte de tarot mi se potriveste daca sunt nsscuta pe 2
2: Daca esti nascut intr-o zi de 2 cartea Tarotului care te reprezinta este Papesa. Aceasta simbolizeaza secretele, lucrurile ascunse, intuitia, rezerva si discretia dar si perfidia neincrederea, minciuna. Ai un destin greu si incert, actiunile tale repetandu-se de doua ori pana reusesti in viata sa inveti o anumita lectie. Boli ascunse si probleme cu rivalii ascunsi. |
|
|