Ziua de nastere si cartile de tarot
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Scris: Wednesday, January 17, 2007 5:57 AM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 13501
Numarul care caracterizeaza ziua dumneavoastra de nastere are o importanta deosebita, deoarece imprima personalitatii trasaturile de baza.

Va prezentam in continuare semnificatia din punct de vedere al cartilor de Tarot a zilei dumneavoastra de nastere:

1: Daca esti nascut intr-o zi de unu, cartea care te reprezinta este Magicianul. Aceasta este prima carte a Arcanei Majore si simbolizeaza intelectul, comunicarea, magia. Ai mult succes in viata, iti sunt foarte favorabile noile inceputuri, ai aptitudini diplomatice, te descurci cu usurinta in orice situatie, esti abil, viclean, fara scrupule, cu inclinatii ezoterice.

2: Daca esti nascut intr-o zi de 2 cartea Tarotului care te reprezinta este Papesa. Aceasta simbolizeaza secretele, lucrurile ascunse, intuitia, rezerva si discretia dar si perfidia neincrederea, minciuna.
Ai un destin greu si incert, actiunile tale repetandu-se de doua ori pana reusesti in viata sa inveti o anumita lectie.
Boli ascunse si probleme cu rivalii ascunsi.

3, 30: Daca esti nascut intr-o zi de 3 sau 30, cartea Tarotului care te reprezinta este Imparateasa, simbolizand inteligenta, succesul, perfectiunea, implinirea viselor.
Gratie, farmec, iubire neconditionata, modestie dar si egoism, naivitate, vanitate. Iti sunt favorabile calatoriile si mutarile, ai succes in afaceri. Destin tumultos si echilibru dupa varsta de 30 de ani.

4,31: Daca esti nascut intr-o zi de 4 sau 31, cartea care te reprezinta este Imparatul, simbolizand succes material, intelepciune, echilibru, incapatanare, vointa puternica, energie constanta, dorinta de a conduce si a domina totul.
Viata echilibrata si buna.

5, 23. Daca esti nascut intr-o zi de 5 sau 23, cartea Tarotului care te reprezinta este Papa, simbolizand intelepciunea, misterul. Aceasta carte va confera siguranta de sine, intelepciune, succes prin asociere in afaceri sau casatorie.
Posibil doua casatorii sau doi copii.

6, 24. Daca esti nascut intr-o zi de 6 sau 24, cartea Tarotului care te reprezinta este Indragostitii, simbolizand iubire, indecizia, alegerea, nehotararea. Nu este o carte foarte pozitiva deoarece ea reprezinta alegeri dificile de facut de-a lungul vietii. Rasturnari bruste de situatie. Casnicie dubla, sot si amant sau doua casnicii.

7, 25. Daca esti nascut intr-o zi de 7 sau 25, cartea Tarotului care te reprezinta este Carul, ea simbolizand succesul, talente multiple, drumuri favorabile, imaginatie pozitiva dar si nerabdare, iritare, atitudine dictatoriala.
Succes pentru actiuni incepute intr-o zi de 7, la drum.

8, 26. Daca esti nascut intr-o zi de 8 sau 26, cartea Tarotului care te reprezinta este Justitia, simbolizand echilibrul, onestitatea, puritatea, actiunea justa, succes in plan profesional sau legat de acte, luciditate dar si neincredere, dezechilibru usor, severitate.

9, 27. Daca esti nascut intr-o zi de 9 sau 27, cartea Tarotului care te reprezinta este Pustnicul, simbolizand meditatia, izolarea, intelepciunea si disciplina, tenacitatea.
Nu va sunt favorabile asocierile - veti reusi de unul singur. Probleme profesionale pe care le veti depasi prin rabdare.
Incapatanare, dificultati din cauza nerabdarii, intarzierii. Probleme din cauza exceselor.

10, 28. Daca esti nascut intr-o zi de 10 sau 28, cartea Tarotului care te reprezinta este Roata Norocului, simbolizand schimbarile frecvente, mutarile, destin favorabil, noroc.
Suisuri si coborasuri, jocurile de noroc, castiguri si pierderi deopotriva.
Aveti curaj si indrazniti sa actionati - norocul este de partea voastra. Nu mai fiti instabili, obsedati, stresati.

11, 29. Daca esti nascut intr-o zi de 11 sau 29, cartea Tarotului care te reprezinta este Forta, ceea ce simbolizeaza mult curaj, putere, hotarare, vanitate, folosirea gresita a puterii, inchidere emotionala.
Reusita fara dificultate, ajutor din partea unor femei, dominare a situatiei.

12. Daca esti nascut intr-o zi de 12, cartea Tarotului care te reprezinta este Spanzuratul, simbolizand sacrificiile sufletesti pe care le ai de facut.
Alegeri dificile de-a lungul vietii, destin greu si anevoios, devotament si supunere.
Dezamagire, dependenta, impasuri, probleme cu oasele sau incheieturile.

13. Daca esti nascut intr-o zi de 13, cartea Tarotului care te reprezinta este Moartea, ea simbolizand ruperea de trecut pentru a putea renaste. Fereste-te de pesimism si melancolie.
Transeaza situatiile neclare, brusc si de la radacina pentru a avea succes. Iti sunt favorabile schimbarile si hotararile radicale.

14. Daca esti nascut intr-o zi de 14, cartea Tarotului care te reprezinta este Cumpatarea (Temperanta), simbolizand sanatate, fericire, echilibru, inger pazitor.
Evita egoismul, fi mai altruist pentru a avea succes deplin. Iti sunt favorabile asocierile si lucrurile facute in echipa.
Nu mai fi critic, nemultumit si vei vedea ca totul se schimba in bine.

15. Daca esti nascut intr-o zi de 15, cartea Tarotului care te reprezinta este Diavolul, simbolizand dorinta de dominare, sexul si banii. Esti patimas, spiritul iti este liber, vrei sa domini, iti place sa critici, esti egoist si ai o atractie fata de ezoterism si magie.
Renunta la a domina tot ce e in jurul tau, fi mai altruist si vei reusi.

16. Daca esti nascut intr-o zi de 16, cartea Tarotului care te reprezinta este Casa Domnului (Turnul Fulgerat), simbolizand schimbari bruste si rapide de-a lungul vietii. Depasirea catastrofelor, influentarea destinului, depasirea provocarilor.
Evenimente rascolitoare si neasteptate, moartea unei persoane dragi. Schimbarea sau pierderea unei case. Pentru a reusi in viata trebuie sa fiti perseverenti si curajosi.

17. Daca esti nascut intr-o zi de 17, cartea Tarotului care te reprezinta este Steaua. Aceasta simbolizeaza succesul, norocul, armonia, protectia ingerului pazitor.
Nu te axa pe planul material daca vrei sa ai succes, acest plan este profund negativ pentru tine. Planul spiritual si altruismul te vor conduce unde vrei sa ajungi.

18. Daca esti nascut intr-o zi de 18, cartea Tarotului care te reprezinta este Luna, care simbolizeaza intuitia, imaginatia, emotiile, sensibilitatea, generozitatea.
Viata plina de schimbari, dusmani ascunsi, emotii profunde.
Vei avea succes daca nu te lasi influentat de nimeni si daca ai incredere in fortele proprii.

19. Daca esti nascut intr-o zi de 19, cartea Tarotului care te reprezinta este Soarele, care simbolizeaza caldura, succesul, mandria, orgoliul, stima si rasplata, cunoasterea, norocul.
Sunt favorabile asocierile, posibil doi copii gemeni sau doua casnicii. Atentie la mandria excesiva., sanatate si orgoliu care va trag in jos.

20. Daca esti nascut intr-o zi de 20, cartea Tarotului care te reprezinta este Judecata, ceea ce simbolizeaza surprize fericite, ajutor de unde nu te astepti, judecata si iertare. Pentru a avea succes evita amagirile si accepta realitatea. Anturaj prost care trebuie evitat.

21. Daca esti nascut intr-o zi de 21, cartea Tarotului care te reprezinta este Lumea, simbolizand implinirea viselor. Este o carte deosebita, care-ti poate indeplini toate visele, cu conditia sa eviti autocompatimirea, izolarea, pesimismul.

22. Daca esti nascut intr-o zi de 22, cartea Tarotului care te reprezinta este Matul (Nebunul), simbolizand aventura, impulsivitatea, favorabila calatoriilor de orice fel.
Pentru a reusi in viata, fii mai constant, gandeste mai mult inainte de a actiona, lasa mandra si orgoliul in urma ta.

Sursa:astromagie.com
mihaela75
Scris: Wednesday, January 17, 2007 6:32 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Mesaje: 4839
succes pt actiuni incepute in ziua de 7,yeeesyes Pe 7 aprilie a inceput sa-mi fie procesata aplicatia de emigrareyes oare sa deschid deja sampania?oare
Maria & Mario
Scris: Tuesday, January 23, 2007 11:59 PM
Avatar
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 9883
taki wrote:
4,31: Daca esti nascut intr-o zi de 4 sau 31, cartea care te reprezinta este Imparatul, simbolizand succes material, intelepciune, echilibru, incapatanare, vointa puternica, energie constanta, dorinta de a conduce si a domina totul.
Viata echilibrata si buna.

8, 26. Daca esti nascut intr-o zi de 8 sau 26, cartea Tarotului care te reprezinta este Justitia, simbolizand echilibrul, onestitatea, puritatea, actiunea justa, succes in plan profesional sau legat de acte, luciditate dar si neincredere, dezechilibru usor, severitate.


La 4 asa e , la 26 jumatate adevar .....
mommy
Scris: Tuesday, January 30, 2007 8:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Mesaje: 3674
taki wrote:

8, 26. Daca esti nascut intr-o zi de 8 sau 26, cartea Tarotului care te reprezinta este Justitia, simbolizand echilibrul, onestitatea, puritatea, actiunea justa, succes in plan profesional sau legat de acte, luciditate dar si neincredere, dezechilibru usor, severitate.


Acum inteleg eu de ce urla "justitiarul" din mine cateodata ras .
Se potriveste in mare... mai putin la partea cu puritatea...sic
TatyKS
Scris: Tuesday, January 30, 2007 9:50 PM
Avatar
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Mesaje: 7513
[quote=taki]


1: Daca esti nascut intr-o zi de unu, cartea care te reprezinta este Magicianul. Aceasta este prima carte a Arcanei Majore si simbolizeaza intelectul, comunicarea, magia. Ai mult succes in viata, iti sunt foarte favorabile noile inceputuri, ai aptitudini diplomatice, te descurci cu usurinta in orice situatie, esti abil, viclean, fara scrupule, cu inclinatii ezoterice

.....Hmmm nu prea e asa...sunt foarte sincera, spun de cele mai multe ori lucrurilor pe nume, sunt foarte inimoasa, ingaduitoare si nu sunt deloc secretoasa, doar daca mi se cere pupici pupici
5, 23. Daca esti nascut intr-o zi de 5 sau 23, cartea Tarotului care te reprezinta este Papa, simbolizand intelepciunea, misterul. Aceasta carte va confera siguranta de sine, intelepciune, succes prin asociere in afaceri sau casatorie.
Posibil doua casatorii sau doi copii.

...sper sa fie doar posibil 2 copiisic
delfinasa
Scris: Wednesday, January 31, 2007 6:07 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 6852
5, 23. Daca esti nascut intr-o zi de 5 sau 23, cartea Tarotului care te reprezinta este Papa, simbolizand intelepciunea, misterul. Aceasta carte va confera siguranta de sine, intelepciune, succes prin asociere in afaceri sau casatorie.
Posibil doua casatorii sau doi copii.

Deci tot succesul meu de la casatorie mi se tragehohot, ca firma inca nu am...si mai degraba 2 copii decat 2 casatorii oare...dar ce ma fac, ca vrem 3 copii? Unul ce se intampla cu el? pale

6, 24. Daca esti nascut intr-o zi de 6 sau 24, cartea Tarotului care te reprezinta este Indragostitii, simbolizand iubire, indecizia, alegerea, nehotararea. Nu este o carte foarte pozitiva deoarece ea reprezinta alegeri dificile de facut de-a lungul vietii. Rasturnari bruste de situatie. Casnicie dubla, sot si amant sau doua casnicii.

La Dan nu se potriveste si e nascut pe 24.06., este foarte hotarat, echilibrat, familist convins, foarte optimist si nu-i plac schimbarile bruste...la casnicie dubla, sot si amant sau 2 casniciioarem-a pus pe ganduri, ca si la mine a zis ceva de 2 casnicii pale.
TatyKS
Scris: Wednesday, January 31, 2007 12:47 PM
Avatar
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Mesaje: 7513
Eu nu vreau sa cred in chestiile astea...ce s-ar intampla daca toti cei nascuti in aceste zile ar divorta sau ma rog ar avea 2 casatorii, ar avea amant(e)...am fi o lume de dezmatatihohot
taki
Scris: Wednesday, January 31, 2007 2:43 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 13501
Eu sunt nascuta pe 4 si se potriveste: daca esti nascut intr-o zi de 4 , cartea care te reprezinta este Imparatul, simbolizand succes material, intelepciune, echilibru, incapatanare, vointa puternica, energie constanta, dorinta de a conduce si a domina totul.
Viata echilibrata si buna.


Dar daca stau sa ma gandesc sunt in Leoaica si am cam acceasi descriere si la horoscop.ras cyclops scratch
Rody
Scris: Thursday, April 12, 2007 2:28 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Mesaje: 6198
La mie se potriveste de minune...

5, 23. Daca esti nascut intr-o zi de 5 sau 23, cartea Tarotului care te reprezinta este Papa, simbolizand intelepciunea, misterul. Aceasta carte va confera siguranta de sine, intelepciune, succes prin asociere in afaceri sau casatorie.
Posibil doua casatorii sau doi copii.
ira_tgr
Scris: Friday, April 13, 2007 10:04 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
Mesaje: 2320
19. Daca esti nascut intr-o zi de 19, cartea Tarotului care te reprezinta este Soarele, care simbolizeaza caldura, succesul, mandria, orgoliul, stima si rasplata, cunoasterea, norocul.
Sunt favorabile asocierile, posibil doi copii gemeni sau doua casnicii. Atentie la mandria excesiva., sanatate si orgoliu care va trag in jos.

vai, cat de corect este, nu pot sa cred what
Alyna
Scris: Saturday, April 14, 2007 12:11 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Mesaje: 1320
Sotul meu e nascut pe 4 si se incadreaza perfect in descriere.Eu sunt nascuta pe 6 si chiar nu ma regasesc in nimic din ceea ce scrie pentru ziua mea.Atat doar ca am avut ceva alegeri dificile de facut in viata....dar atat.
Kiki
Scris: Saturday, April 14, 2007 4:22 PM
Avatar
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Mesaje: 36610
7, 25. Daca esti nascut intr-o zi de 7 sau 25, cartea Tarotului care te reprezinta este Carul, ea simbolizand succesul, talente multiple, drumuri favorabile, imaginatie pozitiva dar si nerabdare, iritare, atitudine dictatoriala.
Succes pentru actiuni incepute intr-o zi de 7, la drum.Hmmm...adevarat...Am avut succes in tot ce am intreprins, ma pricep la multe lucruri, imaginatie cu carul...dar sunt si nerabdatoare, ma enervez repede si sunt cam dictatoare (acasa)... Si tot timpul, nu stiu de ce, am preferat cifra 7...scratch
efemera
Scris: Saturday, May 30, 2009 10:22 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mesaje: 12
cum pot sa iau legatura si eu cu cineva care ghiceste in carti de tarot! astept raspuns...multumec mult :D
ingerash
Scris: Saturday, May 30, 2009 10:50 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
6, 24. Daca esti nascut intr-o zi de 6 sau 24, cartea Tarotului care te reprezinta este Indragostitii, simbolizand iubire, indecizia, alegerea, nehotararea. Nu este o carte foarte pozitiva deoarece ea reprezinta alegeri dificile de facut de-a lungul vietii. Rasturnari bruste de situatie. Casnicie dubla, sot si amant sau doua casnicii.

Tare bine mi se potrivestesic hainoroc ,doar un singur aspect "amant"never ever!sorry1
petro
Scris: Sunday, May 31, 2009 10:12 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
Mesaje: 3374
taki wrote:

20. Daca esti nascut intr-o zi de 20, cartea Tarotului care te reprezinta este Judecata, ceea ce simbolizeaza surprize fericite, ajutor de unde nu te astepti, judecata si iertare. Pentru a avea succes evita amagirile si accepta realitatea. Anturaj prost care trebuie evitat.

22. Daca esti nascut intr-o zi de 22, cartea Tarotului care te reprezinta este Matul (Nebunul), simbolizand aventura, impulsivitatea, favorabila calatoriilor de orice fel.
Pentru a reusi in viata, fii mai constant, gandeste mai mult inainte de a actiona, lasa mandra si orgoliul in urma ta.


Ce ne-am potrivit. Eu nebuna el intelept hohot hohot sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.