Profil: zinaida
Despre
Utilizator: zinaida
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, March 5, 2015
Ultima vizita: Tuesday, April 28, 2015 11:53 AM
Numarul de postari: 92
[0.01% din toate postarile / 0.03 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Tuesday, April 28, 2015 11:51 AM
madalina88 wrote:
Neata Cheek Kiss , sa aveti o zi frumoasa si plina de bucurii.
Inulea eu in anumite momente tot eram un pic suparata pe fetele care erau insarcinate, nu cele de aici, dar cind le vedeam cu burtica..nu pot spune ca e vorba de invidie...dar ceva asemanator cu un nod in git, mereu imi ziceam in gind "Doamne pazeste pruncul acesta ca nu cumva din cauza gindurilor mele sa pateasca ceva". Cumnata mea trebuie sa nasca acum in mai si eu astept cu nerabdare acest eveniment, cit de mult iubesc bobocica ceea de fetita, chiar daca nu o cunosc inca...asa ca eu cred ca zina vorbea de acelasi sentiment, nu de invidie rautacioasa.
Si fiecare meritam in egala masura sa fim mame, doar ca cineva le aranjeaza nu tocmai asa cum ni le dorim...dar aproape toate istorioarele cuplurilor fara copii se termina cu un Happy End...cind le gasesc voi scrie careva din acestea...am citit multe si ma impresionau pina la lacrimi...dar lacrimi de bucurie.
Rodixon cuvintele tale ma emotioneaza de fiecare data si sint ait de adevarate.
Shurshunea tu esti cea mereu pozitiva, asta imi placea la tine...si imi e dor sa vad cuvintele "gindire pozitiva fetelor"pupici

madalina, multumesc, eu chiar vorbeam de invidie alba, nu cu rau,vroiam atit de mult!!!!!!Inulea, am fost departe de ce crezi tu.Chiar am plans mult acum, dar cred ca trebuie sa fiu mai atenta cu cuvintele, eu chiar mai gresesc mai ales daca-s indispusa.Cer iertare de la toti, tin pumnii pentru voi toate,, multumesc ca mati sustinut la greu si vati bucurat la bine.
Postat: Monday, April 27, 2015 6:08 PM
floare3 Hands Love computerlove
Postat: Monday, April 27, 2015 4:58 PM
Fetelor, o saptamana buna tuturor!Ana, eu mam gindit sa pun poza, dar acum sint fericita ca nu am facut-o.Odata tania a scris ca ii pare ca ma cunoaste, dar nu am fost gata atunci, aveam emotii mari.Eu la un moment tot am avut dubii, am scris despre asta.Nu vreau sa ma simt inca mai slaba sau cumva sa fiu jignita daca cuiva nu ia placut un cuvint.Eu o inteleg pe Ana, dar a fost alegerea voastra cu pozele.Un rezultat negativ e foarte emotionant,eu tare ma faceam pesimista cind cineva scria de negativ, si le invidiam pe cele gravide.la Medpark nu m-a mintit nimeni,au indeplinit tot pe contract, nu au cerut bani"levie", intrebam si mi se raspundea, totdeauna raspundea la telefon, toate rezultatele a spus sa vin sa le iau cind vreau- eu nu stiu precis cite au gravide si cite negativ, da stiu ca cunoscutele mele in alta parte au fost tratate altfel.Pentru mine e chiar argument, dar stiu si alte cazuri pozitive, si am vazut si fete cu lacrimi acolo.E normal ca fiecare sa scrie de experienta sa, dar e normal sa scriu si eu un cuvint bun, cred ca ei merita.daca nu e nevoie de experiente bune-renunt.Ana, sa fie bine la tine si sa recapeti linistea,madalina si Nadia -meritati tot succesul, si restul fetelor care scriu si care nu scriu.iloveyou
Postat: Saturday, April 25, 2015 4:29 PM
Inulia wrote:
Nelly stiu ca tii greu,dar credema ca te în?eleg,de 3 ori am trecut prin asta,cind am auzit prima data ca sarcina fara fiv nu am ?anse mia cazut lumea in cap...apoi am luat-o încetisor...dupa primul fiv esuat vroiam sa-mi eau zilele,nu mai vroiam sa traiesc cu so?ul meu...nu mai vroiam ca alaturi de mine sa mai sufere cineva...mia fost greu...foarte greu...am avut greutati in viata si nu era asta pentru mine prima,dar imi parea ca nu pot trece peste asta,dar numai cu ajutorul Domnului si cu rugaciuni m-am ridicat...acuma cind merg la fiv merg calma si o eau ca pe o cura...nu ma bucura nici testul pozitiv...ma a?tept la orice si las tot in voia Domnului...o sa încerc sa lupt pina la sfirsit chiar daca citeodata nu am puteri...ceea ce-?i doresc si ?i-e sa lupti pina la ultima ?ansa.

Ina, eu iti doresc sa ajungi degraba la ziua mare sa fii mamica!nadia, eu imi cer iertare, nu stiam ca e numai unul, amintesc ca scria de burta umflata si ma gindeam ca are multi foliculi.Oricum, vreau so sustin si sa gasesca forte de a merge spre scopul ei,tie numai tot binele, chiar ai inima mare sa tii minte atitea despre noi toateHands grup
Postat: Saturday, April 25, 2015 2:28 PM
Nelly, draga,mii greu sa spun ceva,dar vreau sa te incurajez cumva, ai nevoie de puteri acum.Ai embrioni congelati- nu am fost atenta daca ai scris ceva de asta,te rog sa fii tare,te cuprind.
Postat: Friday, April 24, 2015 11:14 AM
flowers Buna ziua,
eu sint bine.Succes lui Nelly si tuturor celor ce asteapta vestea .Adela,iti doresc sati revii cit mai repede!Olesea, ce mai faci? Ma bucur mult ca iar a venit primavara.Eri am pindit s-o vad pe Dna Diana la TV, poate cuiva ii e de ajutor http://jurnaltv.md/ro/news/2015/4/23/recoltarea-oocitelor-in-cadrul-fiv-10116402/#1
Postat: Monday, April 20, 2015 2:00 PM
Adela,imi pare rau,inteleg cit e de greu,iti doresc sati revii cit mai curind.Nely, nu te descuraja, sanseles diferite la femei diferite, mergi cu speranta pina la victorie.O sapatamana buna tuturor!
Postat: Saturday, April 18, 2015 2:11 PM
Eu azi mam dus sa vad bebelusii mei, trebuia peste inca o saptamina , dar nu am mai rabdat.Erau multe fete acolo,dar m-a primit totusi-avem 7 saptamini si ambii sint bine.A spus sa opresc Climara peste vreo 5 zile, iau numai utrogestan.Adela si Nelly-asteptam vestile sa fie bune.
Postat: Friday, April 17, 2015 4:06 PM
computerlove majoreta Hands Adela,iti tin pumnii, succes tie.Olesea, ma bucur pentru tine.Hope, multumesc pentru grija, si tie rabdare si impliniri.
Postat: Friday, April 17, 2015 1:07 PM
Dulce,te rog sa fii atenta cu ideile cu mierea si alimentele, iti fac rau, mai vezi video de care am vorbit ieri.Eu una am luat numai vitamine cu acid folic.Stiu ca al doilea tratament e suma contractului minus 10 %, te rog mai bine vorbeste direct cu Dna Diana.