Profil: zenaida
Despre
Utilizator: zenaida
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, April 17, 2015
Ultima vizita: Friday, April 17, 2015 10:26 AM
Numarul de postari: 1
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Rog un sfat sau un ajutor!
Postat: Friday, April 17, 2015 10:24 AM
Lela wrote:
Creatorul nostru ne-a facut perfecti!Nu exista Forta mai puternica decat EL in Univers!EL este TOTUL!Mintea umana insa poate juca feste de multe ori!!!Isi poate imagina lucruri care nu exista, te poate convinge de multe lucruri care demonstrate stiintific sunt de fapt trairi in subconstient!Raul de care aduci tu aminte in prima fraza este rautatea din oameni si dorinta lor de a fi si o parte rea a trecerii pe aici pe Pamant care se numeste viata!Folosim aproximativ 2% din capacitatea creierului!!!Si totusi ne putem imagina atatea lucruri, putem plamadi existenta atator entitati negative!!!
Daca cineva sta si se gandeste de dimineata pana seara ca i s-au facut farmece stunci pana la urma va fi ferm convins ca i s-au facut farmece!!Isi va justifica astfel orice actiune care i se pare rea si nepotrivita!
Credeti in Dumnezeu, EL este Puterea Suprema, este Creatorul!!!Nu va ocupati mintea cu alte lucruri plamadite de mintea umana!!!
Si nu ai jignit, nici suparat, fiecare este liber sa creada ce si in ce vrea!Crezul fiecaruia se respecta nu se huleste!


Mare dreptate ai!