Profil: Zee
Despre
Utilizator: Zee
Nivel: Ambasador
Statistici
A intrat: Saturday, August 8, 2020
Ultima vizita: Sunday, November 5, 2023 7:12 PM
Numarul de postari: 727
[0.07% din toate postarile / 0.60 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 18
Postat: Wednesday, September 20, 2023 8:37 PM
Mulțumesc mult, Roser ! pupici
Din păcate, in afara de ajutorul soțului nu am la cine sa apelez si el doar după 16:00 e acasă. El zice sa îl ducem in continuare pe Ianis la cresa, ei sa doarmă amândoi si … nu știu. Ianis deși merge de 1 an, tot mai culege una alta. Acum a mers 4 săptămâni legate, dar deja are muci si tușește. Sper sa pot alapta și sa o mai feresc cât pot. Astept cu interes sfaturi și de la Andreea :)

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 18
Postat: Wednesday, September 20, 2023 4:22 PM
Buna, fetelor ! coeur
Am și eu o întrebare pentru cele cu 2 copii cu diferențe mici între ei.
Cum v-ati organizat cu somnul? Care cu cine doarme? 😅 și stresul meu major… ati dus copilul mai mare in continuare la colectivitate?
O sa am o fetitaaa(coeur ), acum am 29 săptămâni. Ianis este foarte încântat de “bebe” (ca momentan nu am ales nume). El doarme in camera cu noi, dar nu in pat cu noi, nu a dormit niciodată cu noi. Nu am apucat sa ii facem camera, iar acum nu știu dacă e o idee buna. Medicul mi-a zis ca ar fi mai bine sa nu îl trimit la cresa (el merge de anul trecut din Octombrie la cresa) pt ca încă nu are imunitatea formată și noi o sa culegem tot de la el. Dar nu știu zău cum o sa ma descurc singura cu amândoi, așadar orice sfat e bineprimit!
Va pup și va imbratisez cu drag 🤗

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 18
Postat: Tuesday, May 9, 2023 12:22 PM
Felicitări Roser! Când am intrat ultima data pe forum am citit ca ești însărcinată. Ce frumos ca ai și fetitaaaa.
Ianis a avut dermatita, dar o forma destul de ușoară. Deși am încercat multe creme de la mai mulți medici dermatolog lui ii mergea foarte bine baia cu târâte de grau( nu știu dacă ești dispusă sa încerci, dacă ești in țara găsești la Plafar/supermarket ), din păcate nu mai știu cât de des i-am făcut ca el a avut o perioada scurta. Știu ca nu era indicicata foarte des ca i se usca pielea, dar foloseam Bioderma Atoderm și a fost ok pt el. (Ianis a făcut de la un ulei cu care ii făceam masaj și a avut dermatita aia pana mi-am dat seama de la ce și după cred ca a mai avut 2-3 rânduri de bubițe).

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 18
Postat: Tuesday, May 9, 2023 10:14 AM
Buna ziuaaaaa ! 🤗
Ce faceți dragi mamici? Nu am mai fost demult pe aici. Sper ca sunteți bine și voi și piticii voștri, care nu mai sunt așa pitici :D.
Ianis a început cresa din Octombrie, tare mândra sunt de el, s-a acomodat așa repede, mai grea pentru mine a fost lupta cu mucii la intrarea in colectivitate. Am început și eu munca in Ianuarie și … sunt din nou însărcinată in 9saptamamani. Din păcate, la fel cu sângerări și iminenta de avort ca și cu Ianis, însă acum mi se pare de 1000 ori mai greu cu el ca nu îl pot lua in brațe deloc. De data asta am sângerat mai puțin, doar intr-o zi, eu chiar as vrea sa ma întorc la munca ca psihic nu mai rezist acasă, mâine o sa merg la control sa văd ce imi recomanda medicul. Dat fiind faptul ca acum am 32 ani, mi-a recomandat medicul sa fac Panorama. Cu Ianis am făcut doar dublu și triplul test. L-ati făcut? Sper sa fie totul bine. M-am hotărât sa intru sa va scriu sa ma umpleti cu sfaturi pozitive 😁
Va pup și va imbratisez.

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 17
Postat: Wednesday, March 23, 2022 1:29 PM
Elena, eu doar in somn ii pot tăia unghile. Doar ca la picioare e horror ca se gâdila foarte tare, deci trebuie sa doarmă foarte adânc.
Eu nu i-am luat tricicleta in ideea sa pedaleze singur la 2-3 ani, mi se pare utila in perioada asta, pana o sa meargă singur (pentru mine, bineînțeles). La Cezar ma gândesc ca nu mai e nevoie. Pentru mine e practica pana ajung in parc (care nu e tocmai aproape) și îl mai pot lasă pe jos. Pe trotuar mai greu sa îl las pe jos, iar de mâna nu vrea tot timpul sa meargă.

Vai, numai al meu încă e fan carusel? 😁 i-am luat jucăriile și am lăsat doar sistemul ăla care cânta și proiectează noaptea steluțe pe tavan. Ianis încă tot cu el adoarme.

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 17
Postat: Saturday, March 19, 2022 3:21 PM
freya1 wrote:
Cum mai merge Ianis? Piticul meu incepuse sa mearga singur si acum iar asteapta sa ii dau mana... nu stiu de ce, ca nu a cazut, sa zic ca s-a speriat


In casa merge singur, dar văd ca își calculează cumva, sa facă 5-6 pași și sa ajungă sa se țină de ceva. Afara a căzut in fund ieri și nu mai vrea sa meargă numai de mânuță. Mai impinge tricicleta și merge așa. Încă nu pare foarte sigur sa meargă peste tot. In dormitor am puțin spațiu și acolo se descurca, se tine de raftul de jucării, face câțiva pași e patul. In living unde avem doar un colțar, șemineu și o mobila îl văd ca e prea mare spațiul, merge pana in mijloc sta in picioare Si ma striga sa vin sa ii dau mana, dacă nu merg se pune in fund 😂

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 17
Postat: Saturday, March 19, 2022 11:38 AM
Ai dreptate, eu i-am luat pentru perioada asta, pana o sa meargă singur bine in picioare.

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 17
Postat: Saturday, March 19, 2022 9:36 AM
Mag, lui Ianis i-au ieșit ambii dintisori la 10 luni și jumătate, eu zic sa nu îți faci griji.
La mulți ani Hugo, cu un pic de întârziere. 💙

Fetelor, piticii voștri mai stau in carutul sport? Ianis de când a început sa facă pași mici nu mai am nicio șansa. Am fost ieri sa ii iau tricicleta, momentan pare tare incantata de ea 😅


img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 17
Postat: Friday, March 11, 2022 2:34 PM
Ellena20 wrote:
Wow, Zee, cum o fi oare sa doarma copilul atat dimineata?
Astazi Cezar s-a trezit la 6 Lol

freya, si eu mi as dori sa ii mai tina programul de 2 somnuri pe zi.


Îți dai seama ca eu tot la 8 îs sus, nu? 😂 nu am reușit niciodată sa dorm mai mult sau sa dorm ziua cu el. Suferința mea majora e ca nu vrea sa stea in pat cu noi, îl mai pun seara între mine și soț, sta 2 min și e in pătuț. De dormit cu noi nu mai zic, a fost intr-o noapte sotul plecat și l-am pus lângă mine, dormea maxim 45 de minute și fugea in pătuț. Mi-as fi dorit și eu sa-l mai giugiulesc noaptea :
Ai voștri sunt mai drăgăstoși? Al meu rar vine sa ne dea câte un pupic, când îl întreb dacă îmi da un pupic zice nu și își pune mâna pe fata 😂

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 17
Postat: Friday, March 11, 2022 2:16 PM
Ianis de doua zile (sper sa rămâna așa) adoarme singur seara. Bun, singur înseamnă ca îl pun la 21 in pătuț si pana la 23 renunța la tumbe si adoarme. A dormit pana la 11 cu 2 treziri pt lapte. Mai are un somn de 2h de la 15-17. Îmi place maxim programul asta, ma pot organiza si cu mesele… îs curioasa cât îl tine. Peste zi încă îl adorm in brațe, ziua nu reușesc sa îl fac sa adoarmă singur. Nu știu dacă e o minune temporara, sa ma bucur sau încă nu 😂

img