Profil: Zee
Despre
Utilizator: Zee
Nivel: Ambasador
Statistici
A intrat: Saturday, August 8, 2020
Ultima vizita: Thursday, April 7, 2022 2:25 PM
Numarul de postari: 723
[0.07% din toate postarile / 0.75 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 17
Postat: Wednesday, March 23, 2022 1:29 PM
Elena, eu doar in somn ii pot tăia unghile. Doar ca la picioare e horror ca se gâdila foarte tare, deci trebuie sa doarmă foarte adânc.
Eu nu i-am luat tricicleta in ideea sa pedaleze singur la 2-3 ani, mi se pare utila in perioada asta, pana o sa meargă singur (pentru mine, bineînțeles). La Cezar ma gândesc ca nu mai e nevoie. Pentru mine e practica pana ajung in parc (care nu e tocmai aproape) și îl mai pot lasă pe jos. Pe trotuar mai greu sa îl las pe jos, iar de mâna nu vrea tot timpul sa meargă.

Vai, numai al meu încă e fan carusel? 😁 i-am luat jucăriile și am lăsat doar sistemul ăla care cânta și proiectează noaptea steluțe pe tavan. Ianis încă tot cu el adoarme.

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 17
Postat: Saturday, March 19, 2022 3:21 PM
freya1 wrote:
Cum mai merge Ianis? Piticul meu incepuse sa mearga singur si acum iar asteapta sa ii dau mana... nu stiu de ce, ca nu a cazut, sa zic ca s-a speriat


In casa merge singur, dar văd ca își calculează cumva, sa facă 5-6 pași și sa ajungă sa se țină de ceva. Afara a căzut in fund ieri și nu mai vrea sa meargă numai de mânuță. Mai impinge tricicleta și merge așa. Încă nu pare foarte sigur sa meargă peste tot. In dormitor am puțin spațiu și acolo se descurca, se tine de raftul de jucării, face câțiva pași e patul. In living unde avem doar un colțar, șemineu și o mobila îl văd ca e prea mare spațiul, merge pana in mijloc sta in picioare Si ma striga sa vin sa ii dau mana, dacă nu merg se pune in fund 😂

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 17
Postat: Saturday, March 19, 2022 11:38 AM
Ai dreptate, eu i-am luat pentru perioada asta, pana o sa meargă singur bine in picioare.

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 17
Postat: Saturday, March 19, 2022 9:36 AM
Mag, lui Ianis i-au ieșit ambii dintisori la 10 luni și jumătate, eu zic sa nu îți faci griji.
La mulți ani Hugo, cu un pic de întârziere. 💙

Fetelor, piticii voștri mai stau in carutul sport? Ianis de când a început sa facă pași mici nu mai am nicio șansa. Am fost ieri sa ii iau tricicleta, momentan pare tare incantata de ea 😅


img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 17
Postat: Friday, March 11, 2022 2:34 PM
Ellena20 wrote:
Wow, Zee, cum o fi oare sa doarma copilul atat dimineata?
Astazi Cezar s-a trezit la 6 Lol

freya, si eu mi as dori sa ii mai tina programul de 2 somnuri pe zi.


Îți dai seama ca eu tot la 8 îs sus, nu? 😂 nu am reușit niciodată sa dorm mai mult sau sa dorm ziua cu el. Suferința mea majora e ca nu vrea sa stea in pat cu noi, îl mai pun seara între mine și soț, sta 2 min și e in pătuț. De dormit cu noi nu mai zic, a fost intr-o noapte sotul plecat și l-am pus lângă mine, dormea maxim 45 de minute și fugea in pătuț. Mi-as fi dorit și eu sa-l mai giugiulesc noaptea :
Ai voștri sunt mai drăgăstoși? Al meu rar vine sa ne dea câte un pupic, când îl întreb dacă îmi da un pupic zice nu și își pune mâna pe fata 😂

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 17
Postat: Friday, March 11, 2022 2:16 PM
Ianis de doua zile (sper sa rămâna așa) adoarme singur seara. Bun, singur înseamnă ca îl pun la 21 in pătuț si pana la 23 renunța la tumbe si adoarme. A dormit pana la 11 cu 2 treziri pt lapte. Mai are un somn de 2h de la 15-17. Îmi place maxim programul asta, ma pot organiza si cu mesele… îs curioasa cât îl tine. Peste zi încă îl adorm in brațe, ziua nu reușesc sa îl fac sa adoarmă singur. Nu știu dacă e o minune temporara, sa ma bucur sau încă nu 😂

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 17
Postat: Tuesday, March 8, 2022 9:25 PM
Atunci eu tind sa cred ca e cea virală, cum a avut și Ianis, nu cea contagioasa.

Freya, Ianis a făcut in a8a zi “temperatura” 38 după vaccin. Mie asistenta mi-a zis ca reacții ca poate face o răceala ușoară și un pic de temperatura. E drept ca suntem și in plină erupție dentară, cum nu avem istoric cu probleme la erupție am pus pe seama vaccinului. După nu a mai avut nimic.

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 17
Postat: Tuesday, March 8, 2022 7:16 PM
La mulți ani, mamici ! ❤️

Roser, felicitaaari !! Asta e anul fetelor, știu 7 gravidute și toate au fete 😁

Maria, am văzut întrebarea ta, dacă o sa mai facă boala când intra in colectivitate. Medicul ți-a zis ca e
Roseola infantum? Atunci nu cred ca o sa mai facă.
Te întreb pt ca Ianis după un episod de febra când a avut infecția cu rotavirus a făcut bubițe și pe fisa de la medic mi-a scris exatern viral (sper ca bine îmi amintesc), însă mi-a zis ca nu are nicio treaba cu Roseola.
Deși, dupa simptome cred ca aia e, cum ai scris tu. Mie mi-au zis mai multă mamici ca au făcut copiii Roseola dupa vaccinul de 1 an, adică așa au făcut asocierile, ziceau ca nu au intrat in colectivitate.

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 17
Postat: Saturday, March 5, 2022 9:23 AM
Fetelor, sa știți ca și noi am avut vreo 3 episoade cu bubițe, am fost la dermatolog, ne-a recomandat gama la Roche posay dar nu ne-a ajutat. Pentru noi baia cu târâte și gelul Bioderma a făcut minuni de fiecare data.

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 17
Postat: Thursday, March 3, 2022 10:28 PM
7Andreea wrote:


Bunaaaa! Ne-ai lipsit sa stii! Daca apuci sa citesti o sa vezi ca din cand in cand ne intrebam ce mai faci...
Plin de energie piciul,lesinati noi!
Nu sta 2 secunde pe loc,tot cara chestii dintr-o camera in alta.E simpatic rau cum merge,foarte sigur pe el de vreo 2 saptamani,eu inca ma minunez cat se schimba.


Andreea sa știi ca și eu m-am gândit la voi 😘. Este o perioada foarte frumoasa, plină de achiziții. Îl văd și pe Ianis ca înțelege tot mai mult pe zi ce trece.

Maria, ai mare dreptate cu socializarea. Noi suntem 3 mămici care ne întâlnim, fetițele lor au 2 ani. Ianis e foarte încântat, se joaca altfel cu ele, merge frumos in picioare când le vede pe ele, numai acasă mai vine sa ma ia de mânuță. Parca e alt copil acolo, cuminte și liniștit foc 😂.

Roser e însărcinată? ❤️❤️❤️ Mama mia, ce veste frumoasaaaa.

img