Profil: zaza_
Despre
Utilizator: zaza_
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Tuesday, March 25, 2008
Ultima vizita: Wednesday, February 15, 2023 11:41 PM
Numarul de postari: 2,187
[0.21% din toate postarile / 0.36 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: costume populare romanesti
Postat: Sunday, June 21, 2015 12:24 AM
Uite niste informatii pentru panzeturi.
http://3.bp.blogspot.com/-B4FRlqk6Ddc/UytXdNr6jmI/AAAAAAAAFwM/TnnbSQhc540/s1600/lista+materiale.jpg

Eu tot cos la iia mea, se face aproape un an si nu am facut decat doua altite si o maneca Crazy , iar maneca nu am terminat-o inca alcool Melcul este campion pe langa mine ras Dar imi place tare mult cum iese. Sper ca pana la anul(!?!!) s-o termin.
Subiect: Ce filme ati mai vazut - recomandari
Postat: Sunday, June 21, 2015 12:19 AM
Cinderella, regia Kenneth Branagh. Bravoo Bravoo Bravoo computerlove computerlove computerlove Eu si copiii mici DistanceKiss
Subiect: Podoabe populare
Postat: Friday, June 19, 2015 3:43 PM
Carla! superba HORA!!!!!!
Multe inainte!Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo
Postat: Tuesday, May 12, 2015 11:27 PM
Am mai vazut: Birdman - haios si genial.
Whiplash - savuros, mai ales ca mi-a placut muzica.
Boyhood - nu mi s-a parut ceva extraordinar, dar frumos actoriceste, poveste frumoasa.
Edge of tomorrow - un SF foarte tare! pentru iubitorii de gen
John Wick - doamne ce s-au mai batut! una-n-tr-una!
Seventh Son - ma asteptam sa fie mai spectaculos din punct de vedere al povestii. Multe efecte fara poveste, nu stiu cum. Cam ca Jupiter Ascending...
Mortdecai - un film care chiar nu mi-a placut, desi e cu Jonny Depp...
Postat: Wednesday, April 8, 2015 11:57 PM
Fifty Shades Of Gray - Nu mi-a placut. Mi s-a parut slabut rau de tot. In genul acestuia, cu poveste si actori si tot ce vrei, mai bine Nymphomaniac vol I, II sau La vie d'Adelle sau Jeune & jolie.
I Origins.Interesant, mi-a placut finalul final :):)
Interstellar. Trist. Ne distrugem pamantul. Si ne indreptam inevitabil spre autodistrugere. Lucru adevarat.
Exodus:Gods and Kings. Foarte frumos. O alta perspectiva. M-a incantat!
John Wick. Daca iti plac filmele cu batai si razbunari si mafie...
The Imitation Game - Superb! O poveste fascinanta.

Mai vreau sa vad Birdman, Whiplash, Boyhood, Flawless, Fury, Edge of tomorrow - il tot evit..., Mortdecai.
Subiect: Stresul scolar-cum il combatem?
Postat: Sunday, March 22, 2015 10:11 PM
Lili, este total anapoda. Adica in loc sa faci ore la scoala si in particular pentru olimpiada, faci pentru olimpiada la scoala si daca vrei ore normale ... faci in particular... Nu se poate face plangere la inspectorat? Pentru ca materia de olimpiada este peste programa de invatamant?

Aura, lucrarile respective nu se sustin? Doar le arati si gata? Asta este sindromul copy paste de care nu vom scapa prea usor.

Culmea e ca am citit de curand un articol in care tocmai elevii cu rezultate extraordinare, e adevarat ca erau in clase mai mari, nu erau multumiti de sistemul de invatare si spuneau ca sunt obositi sa se comporte ca robotii pentru niste note mari care nu le aratau potentialul.

Ma apuca groaza, ca eu sunt abia la inceput...in clasa intai.
Subiect: Cum se rezolva?
Postat: Monday, February 16, 2015 8:59 PM
Nice!Bravoo Bravoo Bravoo
Postat: Sunday, February 15, 2015 1:02 AM
Asa e roxinthia, am confundat... Nu am mai luat legatura cu geometria de ceva vreme. Dar cred ca nu e posibila rezolvarea decat daca DE e paralela cu BC. Adriana, sa pui si rezolvarea cand o gasesti, te rog.
Postat: Saturday, February 14, 2015 6:54 PM
Centrul de greutate nu e dat de o dreapta care sa fie mediana si perpendiculara? Ca atunci nu e ok desenul... Nu dati cu parul, dar eu asa imi aduc aminte.

Deci la intersectia medianelo. Google :-). Proportia este de 1/3 fata de latura.
Subiect: Copil indragostit
Postat: Sunday, January 11, 2015 12:32 AM
Si daca n-ar avea menstruatie ar fi "mai ok" ?????