Pacat ca ne lasam viata in mainile lor. De aia eu merg la 3 medici cu riscul de a plati pt o parere medicala.
|
pot sa le votez pe toate? daca nu atunci caty (din cauza jucariilor, sunt )
|
ol - oligofren
|
next - colibri
|
na - nabab
|
iv - ivilinchiu
|
evita wrote:The time traveler's wife, ultimul film vazut. Dragutel, dar nu cum ma asteptam... Foarte slab in comparatie cu cartea, multe scene taiate din carte si mi s-a parut fara coeziune. Ca si cum ar fi filmat niste scene si le-a pus impreuna, fara nici o legatura intre ele. Recomand cartea de mii de ori.
Shirel, da-mi adresa ta de mail ca sa-ti trimit o parola si un user pt filelist. nu pot sa iti scriu pe pm dar tu poti.
|
giulia_mamik wrote:Dragelor,daca e sa o luam dupa varsta nu stiu daca ne simtim vreodata pe deplin pregatite pt a deveni mamici! Din punctul meu de vedere nu cred ca exista o varsta standard cand trebui sa fii mamica.Dar totusi...am devenit mamica la 22 ani si daca e sa o iau la cum gandesc acum,cred ca ar fi trebuit sa mai astept cel putin 2 ani.Doamne fereste nu imi pare rau,chiar sunt cea mai fericita mamica de fetita mare .Dar la acea varsta inca mai vrei sa zburzi prin discoteci ,inca mai vrei sa mergi cu colegii de facultate dupa ore intr un bar la cafele si alte cele.Maturizandu ma am inteles sensul cuvintelor:"Toate la timpul lor"! Sa stii ca si eu le duc lipsa. Dar se pare ca cu cat esti mai tanar, cu atat ai mai multa rabdare. Mie imi pare rau ca nu l-am facut mai devreme. Cel putin cam pe la varsta ta. Dar poate ca Doamne-Doamne acum a vrut sa mi-l dea. Si pentru ce mi-a dat Ii multumesc din tot sufletul.
|
danab wrote:Nu e neaparat semn ca ii vor aparea dintisorii. Salivarea abundenta apare de pe la 3 luni, iar dintisorii pot sa iasa si la 4 luni, si la 6 si la 8 luni. La stomatolog poti sa mergi cand bebe va avea dentitia completa sau daca observi probleme - puncte negre, pete galbene, sangerari. Multumesc frumos de raspuns.
|
oanamaria wrote:Mihaela bine ca sunteti bine voi -tu si bebe si ca te-ai orientat bine sa o schimbi daca nu te-a multumit comportamentul si tratamentul ei. Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat cap pe umeri . Sper sa nu mai ajunga nimeni pe mana ei. Poate nu i-am cotizat de s-a purtat asa. Dupa ce ca plateam controlul la particular, medicamentele si costul analizelor, mai vroia si ea?!
|