Profil: Zambila
Despre
Utilizator: Zambila
Nivel: Ambasador
Statistici
A intrat: Wednesday, June 18, 2014
Ultima vizita: Sunday, December 25, 2016 10:25 PM
Numarul de postari: 570
[0.05% din toate postarile / 0.15 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Nastere usoara, usoara, Doinanuta!!!
Postat: Tuesday, July 26, 2016 11:33 PM
Nastere usoara! Clap Clap Clap Clap Clap
Subiect: Clubul Mamicilor - 1
Postat: Friday, July 1, 2016 8:34 PM
Buna, mamici. Am trecut doar sa va lasam pupici. Buddy1 Love Gossip computerlove
Postat: Friday, June 24, 2016 6:47 PM
Gaza mica, si la mine pare ca un san e mai "bogat" ca celalalt. Tudor il prefera mai mult pe stangul. Dar incerc,m pe cat posibil, sa il fac sa stea si la dreptul pentru ca deja mi se pareac stangul e usor mai mare ca dreptul.
Postat: Monday, June 20, 2016 10:15 PM
Roxy, de ce fara gluten?
Postat: Saturday, June 18, 2016 11:41 PM
Nasmyne, e la puseul de 3 saptamani. Mai ai rabdare cu el cateva zile. Lasa-l la san cat vrea. Alimenteaza-te bine, bea multa apa, bere fara alcool. Eu n-am stiut de astea, si inca ma chinui sa ii scot suplimentul. Oricum, de la 10 biberoane cu lp, am ajuns la 3. Restul tzatzi. Stiu ca e greu, ca iti doresti cateva ore de somn ca sa nu pici din picioare, dar poti sa il alaptezi in pat, lateral, si poate adormi si tu langa el.grup
Inna, Bebex e pe val, pare iute ca argintul viu :) computerlove
Postat: Wednesday, June 15, 2016 12:08 AM
Hey, mamici! V-am gasit! Mi-am prins urechile in forumul asta. I missed you! computerlove computerlove computerlove
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 35
Postat: Friday, June 10, 2016 9:53 PM
Fetelor, am trecut doar sa va salutBuddy1 , sa urez bun venit noilor burtici si sarcian usoara si al termen. Gaza mica, bebe e super, sa nu fie de deochi!hearts
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 35
Postat: Monday, May 23, 2016 11:59 AM
Rocs, felicitari din inima! sa va traiasca Sara, sa fie fericita si sa ii faca fericiti pe parintii sai computerlove newclap newclap newclap newclap majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Subiect: Nastere usoara, Nasmyne!
Postat: Wednesday, May 18, 2016 2:46 PM
Nasmyne, pupici si nastere usoara! Sa fie cu sanatate, cu recuperare ultra rapida si bebe mancacios!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss topai topai majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta newclap newclap newclap newclap newclap newclap
Subiect: Nastere usoara, Gaza_mica89!
Postat: Sunday, May 15, 2016 1:20 AM
Nastere usoara! Sa fie cu sanatate si pentru bebe si pentru tine si cu recuperare rapida! topai topai topai majoreta majoreta majoreta