Nastere usoara!
|
Buna, mamici. Am trecut doar sa va lasam pupici.
|
Gaza mica, si la mine pare ca un san e mai "bogat" ca celalalt. Tudor il prefera mai mult pe stangul. Dar incerc,m pe cat posibil, sa il fac sa stea si la dreptul pentru ca deja mi se pareac stangul e usor mai mare ca dreptul.
|
Roxy, de ce fara gluten?
|
Nasmyne, e la puseul de 3 saptamani. Mai ai rabdare cu el cateva zile. Lasa-l la san cat vrea. Alimenteaza-te bine, bea multa apa, bere fara alcool. Eu n-am stiut de astea, si inca ma chinui sa ii scot suplimentul. Oricum, de la 10 biberoane cu lp, am ajuns la 3. Restul tzatzi. Stiu ca e greu, ca iti doresti cateva ore de somn ca sa nu pici din picioare, dar poti sa il alaptezi in pat, lateral, si poate adormi si tu langa el. Inna, Bebex e pe val, pare iute ca argintul viu :)
|
Hey, mamici! V-am gasit! Mi-am prins urechile in forumul asta. I missed you!
|
Fetelor, am trecut doar sa va salut , sa urez bun venit noilor burtici si sarcian usoara si al termen. Gaza mica, bebe e super, sa nu fie de deochi!
|
Rocs, felicitari din inima! sa va traiasca Sara, sa fie fericita si sa ii faca fericiti pe parintii sai
|
Nasmyne, pupici si nastere usoara! Sa fie cu sanatate, cu recuperare ultra rapida si bebe mancacios!
|
Nastere usoara! Sa fie cu sanatate si pentru bebe si pentru tine si cu recuperare rapida!
|