Zaharul-un drog de care nu stim?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mikaela
Scris: Wednesday, March 20, 2013 5:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Ce tare e filmul cu painea, asta da reclama negativo-inventiva, nu mai zic de nenea ca a bagat mainile in toaleta fara manusi hohot Eu nu am vazut paine chiar asa, painea pe rafturile americanilor tine 2 saptamani si mai mult dar sunt si produse proaspat coapte care nu tin decat 2 zile maxim.
Chestia cu codurile chiar n-o stiam, eu credeam ca sunt coduri dupa care se gasesc produsele proaspete in inventar si se platesc la casa, o sa citesc mai mult despre asta, e interesant.
t-mihaela
Scris: Wednesday, March 20, 2013 6:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Vai ce am ras , sa mor, ce hal de paine e aia frate ca painea mea in trei zile e mucegaita.Exista si paine buna dar tre sa fii zilnic la magazin ca e proaspata nu asa sa comanzi cum comand eu atelehohot .Noi nu luam paine dinasa feliata "sponge bob square pants "ci paine frantuzeasca ,ambalata in hartie sau ciabate italienesti ,nu zic de pita si turta lui Kaze ca el nu traieste fara ea.hohot
AlexandraL
Scris: Friday, March 22, 2013 12:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
Am urmarit un film gen documentar pe tema zaharului si nu numai, a nutritiei in general, "Hungry for change". Il recomand, subliniaza niste adevaruri care ne scapa din vedere.
pandrea70
Scris: Thursday, May 14, 2015 1:19 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Zaharul este printre cele mai toxice alimente. Din pacate multa lume stie asta, dar nu se poate abtine de la a consuma.
mircia
Scris: Monday, August 24, 2015 2:28 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Pai sa-l interzica, daca e asa toxic. Asa toxic cum e consumam zilnic cantitati considerabile:).

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.