zacusca
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raly
Scris: Wednesday, September 5, 2012 10:23 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Madanutza ce bine arata!newclap newclap newclap
mikaela
Scris: Thursday, September 6, 2012 4:40 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Mada love Arata delicioasa tare zacusca ta!! newclap

Da, am scos samburii, a mai fost cate unul pe ici colo, ca deh, am avut ajutoare hohot dar nu are nimic, nu sparge matzul angel Dovleceii i-am pus spre sfarsit, nu i-am fiert separat, i-am curatat de coaja si de samburi si cam atat. Daca iti place zacusca ca o pasta, atunci probabil poti sa-i fierbi mai mult sau sa-i tai cuburi mai mici sau sa dai prin masina tot.
iasmina_ioana
Scris: Thursday, September 6, 2012 10:06 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/1/2011
Madanuta , arata foarte bine zacusca ta.
endy
Scris: Thursday, September 6, 2012 11:51 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
Carla eu nu macin fasolea o las asa boabe si arata bine si e buna
Fetelor sinteti niste harnicute , felicitari
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, September 15, 2013 8:38 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Tot am spus ca nu fac si nu fac, dar pana la urma de nevoie trebuie sa fac zacusca cu ciuperci, am luat prea multi ardei grasi si capia si nu am chef sa tai la ei o saptamana, asa ca ii bag la zacusca....adaptez reteta pentru ca nu am gogosari, am vazut in piata dar erau cam verzi.
miriam
Scris: Monday, September 16, 2013 12:01 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Merge si cu capia, sa ai spor....esti o harnicutzaClap am cumnata in Austria care nu-si mai pune nimic pe iarna, totul cumpara, desi zic eu ca nu se compara...
Eu mi-am facut o portie cu vinete si una cu fasole.
bereea
Scris: Monday, September 16, 2013 10:07 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Nici eu nu pun nimic pe iarna, nici n-as avea unde sa pun.Iar daca ar trebui sa cumpar opinticii pentru zacusca (cca 7/8 euro kg daca nu si mai mult) nu stiu unde as iesi.

Bravo tuturor gospodinilor.Poate mi se harniceste soacra si imi face si mie 2-3 borcanele de zacuscaras
mikaela
Scris: Wednesday, August 27, 2014 3:32 AM
Nivel

Intrebare intrebatoare...se poate face zacusca de vinete fara ardei? Ca vinete am, ceapa, rosii si morcov am dar nu stau deloc bine cu ardeii. AM ardei dar congelati hmmmm... Care e diferenta intre tocana de vinete si zacusca de vinete? Ce pot sa fac cu ingredientele mele? SI ce-o fi sa fac, se poate tine pe iarna sau in congelator? Va rog sfatuiti-ma si pe mine ca stau si rad rosiile si venetele de mine Hands
raly
Scris: Thursday, August 28, 2014 8:58 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Se poate fara ardei ,dar cu gogosar....fara deloc nu am auzit,probabil ca nu ar mai fi zacusca!hohot hohot
Am facut si eu zacusca de fasole verde ca am avut o groaza in gradina si nu am avut ce face cu ea,e delicioasa!Ma gandesc si la o zacusca cu ciuperci da imi trebuie o reteta veritabila!sic sic
bereea
Scris: Thursday, August 28, 2014 10:03 PM
Nivel

Fetele, daca faceti prea multa zacusca puteti sa o trimiteti la mine. Platesc eu transportulLol
roxinthya
Scris: Friday, August 29, 2014 9:51 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
mikaela wrote:
Intrebare intrebatoare...se poate face zacusca de vinete fara ardei? Ca vinete am, ceapa, rosii si morcov am dar nu stau deloc bine cu ardeii. AM ardei dar congelati hmmmm... Care e diferenta intre tocana de vinete si zacusca de vinete? Ce pot sa fac cu ingredientele mele? SI ce-o fi sa fac, se poate tine pe iarna sau in congelator? Va rog sfatuiti-ma si pe mine ca stau si rad rosiile si venetele de mine Hands

Vinetele poti sa le coci si sa le bagi la congelator iar din rosii poti sa faci suc de rosii.
bereea
Scris: Friday, August 29, 2014 10:08 AM
Nivel

Eu vinetele le pregaresc astfel: le tai felii pe lung zi le griliez. Apoi le asez intr-o caserola de sticlacu feliute de usturoi printre ele.Amestec o parte ulei de floarea soarelui si o parte otet, pun sare , piper, peperoncino, un pic de ulei de masline si torn peste. Se pot consuma dupa doua zile.
dana_h
Scris: Friday, August 29, 2014 1:02 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
bereea wrote:
Eu vinetele le pregaresc astfel: le tai felii pe lung zi le griliez. Apoi le asez intr-o caserola de sticlacu feliute de usturoi printre ele.Amestec o parte ulei de floarea soarelui si o parte otet, pun sare , piper, peperoncino, un pic de ulei de masline si torn peste. Se pot consuma dupa doua zile.

vinetele le lasi cu coaja,nu?oare rezista pentru la iarna daca le sterilizez?eu sunt fan vinete griliate cu ulei,usturoi,peperoncino si menta si as vrea sa fac cateva borcanele pt la iarna
bereea
Scris: Friday, August 29, 2014 3:17 PM
Nivel

Eu le las cu coaja dar nu e obligatoriu. Cred ca ar rezista, eu fac cantitati mici si se termina repede. Doua saptamani au rezistat cel mai mult.
mikaela
Scris: Friday, August 29, 2014 6:49 PM
Nivel

Multumesc fetele, am sunat la mama si m-a sfatuit ce si cum sa fac. Am cumparat in final ardei si am facut zacusca dar s-a prins de fundul oalei si sunt cam nemultumita, vedem la iarna daca sparge matzul sau nu uff Ce n-as da sa pot veni cu ceaunul pe avion Cray
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.